bugün

iskandinavların birleşip ismimizi neden kullanıyorsun deyip sandalyeyi ters çevirtip oturtacağı kişidir.
Hesabının kuzenini tarafından ele geçirildiğini düşündüğüm yazar. Zira çok garip başlıklar açmakta şu sıralar.
sözlüğün meteorolijisti.
kendisini hep entry hırsızı olarak anacağım. evet.
bugünkü sözlük mesaisini meteorolojik tahminlere ayırmış gibi görünen yazar.
(bkz: bünyamin sürmeli)
tromsö vakası olmamasını umduğum yazar.
15 mart cuma gününde başlayacak norveç ligleri ile birlikte norveç birinci ve ikinci ligi iddaa tahminleri ile sözlükte olacak yazar. o günü bekleyin, o liglerden inşallah kazanacağız beraber takipçilerimle. *
ünlü insanların ölüm yıl dönümlerini hiç kaçırmayan yazardır.
kaçakçı.
tinerci.
(#18862455)

emeğine sağlık.
baltıklarda yaşayan iskandinav ırkından olan kişilere verilen sıfattır.

Bunlar; finlandiya, danimarka,isveç, izlanda,norveç gibi ülkenin vatandaşları bu gruba mensuptur.
iskandinav 14 yaşında arkadaşları ona eistein diyor.
bilgi entrysi giren yazar. şapka çıkartıyorum kendisine.
ben bu yazarı alkışlarım.

(#18726775)
uludağ sözlük silik yazar tespit komisyonu üyesi yazar.
bugünkü kurbanı audrina patridge olan yazardır. galeriyi doldurdu yine. arkadaşım, yapma diyoruz, etme diyoruz. anlatamıyor muyuz yahu? pazartesi sabahı olacak iş mi bu? nasıl mesai bitecek şimdi? hesap ver çabuk!
tabiri caizse mükemmel ülkelerde yaşayan insan kişilerdirler. sırf bu yüzden en kıskanılası ırktır bence.
mitolojisi bir avrupayı etkisi altına almış ırk(?)tır.

kızları da güzeldir ehehe (bkz: aile içinde yavşaklaşan damat)
dün 308 tane görsel eklemiş yazar. en son da 3 ay önce entry girmiş. artık sadece görsele çalışıyor herhalde.
bir de 308 görsel nedir anacım, hay maşallah.
arzu yanardağ'ı seven yazar. ya da bizzat kendisi ki reklam yapıyor olabilir zira son yarım saate on küsur caps koydu arkadaş.*
son bir kaç saat içinde onlarca aysun kayacı, asena, ayşe özyılmazel, aysu baçeoğlu ve atiye deniz capsı paylaşan yazar. sırada hangi ünlü var acaba? asuman krause olabilir. merakla bekliyoruz.
aysu baceoğlunu seven yazar. ya da bizzat kendisi ki reklam yapıyor olabilir zira son yarım saate on küsur caps koydu arkadaş.
çok basit bi entry ile bizlere neler yapılabileceğini göstermiş yazar.

(bkz: bim in çıkaracağı enerji içeceğine isim önerileri/#16174826)

bana sorarsanız beğendin mi ? hayır
2012 nin en iyi entrysi bu olmamalıydı.

işin diğer yanı ilk 3 çok boktan abi.

benim gibi düşünen bir yazar arkadaşın entry si ;

(bkz: #18083724)

bu liste kabarır.
© copyright 2005 - 2026