bugün

çevremde çok çeşitli gereksiz insan tipi olduğunu keşfettim bu ramazan günü. bu tiplerden sizin etrafınızda da bolca bolca vardır eminim. belki de siz de bu tip bir insansınızdır. aldığınız nefes ciğerlerinize fazla geliyordur da fark etmemişsinizdir.

bu insanlara ilk olarak 23 yaş üstü olup anne-babası ile yaşayan erkekleri örnek verebiliriz. koskoca adam olup özürlü gibi ailesinin yardımına muhtaç insanların ciddi ciddi yaşadığını iddia etmesi çok saçma. bugün kendi ayakları üzerinde durabilen engelli vatandaşlarımız var aslanlar gibi... yanı bu adamlar eksilse dünya pek de bir şey kaybetmez gibi.

bir diğeri ise üç ve daha fazla erkek arkadaş edinip bakire kalmayı becerebilmiş kızlar. aferin... kim bozacak sizi allah aşkına? yaşayamayacak kadar çirkin misiniz ya? şeytan bile bakmaz mı yüzünüze? kaç erkek daha lazım? daha bekaretini bile üç denemede bozduramamışsın... yazık ya... oksijen israfı. cidden.

bence durum bu. elbette bir zorunluluk falan yok. ancak ben bu insanlardan biri olsam kesin intihar ederdim. bakın intihar eden insanlar ilgi çeker hem... etrafınızdaki insanların sizin yaşadığınızdan ancak bu şekilde haberleri olabilir. gazetelerin 3. sayfaları sizindir... kullanın onu!
© copyright 2005 - 2026