bugün
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet13
- ucan tekme atan hipopotam30
- sabah akşam nervio yu konuşan sözlük5
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen14
- ulıdağ sözlük'ün geleceği17
- nervio'nun erkek olması30
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası26
- iltica41
- ak partili ahlakı6
- kızınız sözlükte yazabilir mi9
- hayatımın en büyük baş ağrısı geri döndü5
- izmir büyükşehir belediye başkanı akp'ye geçiyor4
- sözlük kızlarının seksi çorapları9
- mehir olarak yalı isteyen kız2
- fatma betül sayan kaya36
- sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri15
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi31
- fuck the police şarkısını dinleyen polis2
- yarragi olan adam12
- ali emre ballı4
- leopar desen giyinen kadının amacı10
- kimseye aşık olmamaya karar vermek2
- nervionun hala sözlüğe gelmemiş olması5
- stanley kubrick fanlarının asla sıkılmaması4
- erkek adam ağlar mı4
- cocteau twins sevmiyorum4
- sözlüğe yaprak sarması görmek için giren yazarlar7
- sözlük kızlarının yaaaprak sarmaları6
- sözlük kızına kırmadan güzel olmadığını söylemek6
- stanley termosu olmayan yazar4
- yazarların severek okuduğu yazarlar9
- adidas'ın 8 bin tl lik timsah desenli samba modeli2
- 6 ekim 2026 ali emre ballı'nın intihar etmesi3
- pastırma sıcakları4
- bir kadının size çok tatlısın demesi8
- teker gel oğlum much much much3
- cemil tugay2
- heyt bea10
- ab'nin yeni genişleme yaklaşımı ve türkiye2
- sözlüğe ilgi için giren yazarlar6
- david lynch filmlerinin ilerlememesi3
- kadınlarda beyaz saç modası9
- 6 ekim büyük ulu sözlük olayı14
- björk'ün dinlenmek için fazla björk olması3
- dua lipa'yı görünce aşırı sinirlenmek6
- sözlük laf sokucuları5
- eminem vs ceza3
- sözlüğe seks için giren yazarlar4
- placebo overdozu3
- türkiye vs azerbaycan8
Soru sorabilen tek canliymis. Ufkum 3 katına çıktı.
"insanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse öbürüne sağır."
düşündükçe ve yazdıkça gelişen varlık.
iki ayaklı bir hayvan olamayacak kadar günahkar ve aşağılık.
aslında en iyi ve en kötü.tercih ve irade olayı.
ikisini de dene, tarafını seç!1!1!1!1
ikisini de dene, tarafını seç!1!1!1!1
Akıllı olmasına karşın, dünyaya en çok zarar veren canlıdır. Bu dünya sadece bizim değil gelecek nesillere de temiz bir dünya bırakmalıyız. Kimse onları düşünmüyor.
"Dünya herkesin ihtiyacına yetecek kadarını sağlar, fakat herkesin hırsını karşılamaya yetecek olanı değil."
"Dünya herkesin ihtiyacına yetecek kadarını sağlar, fakat herkesin hırsını karşılamaya yetecek olanı değil."
olmaması gereken bir hatadır. ekzeriyetle yok edilmesi gerekir.
insanlar bu dünyaya misafir olandır. insanlar sanki hiç ölmeyecek gibi davranan üreme yapan varlıklardır.
Bazıların olmaktan gurur duyduğu mahlukat. Artık insanlık gurur duyulamayacak kadar çirkin bir hal aldı.
sıçan bir varlık. iki çeşidi var, savaşçı ve sex için yaşayan.
guzelliginde kotulugunde en uc noktalarini icinde barindirabilecek en tehlikeli varliktir.
Eninde sonunda öleceğini bilen tek canlı olmasına rağmen hiç ölmeyecekmiş gibi yaşayan tek canlıdır.
insan nötr bir kavramdır. insan dediğinizde akla din ırk cinsiyet gelmez. Kültür renk yada yaş gelmez. Bu da insanın nötr olduğunu gösterir. Sırf bu nedenle biri başka bir diğerinden üstün olmayan canlıdır.
akli erdigi ilk andan son ana kadar gunah isleyen varlik.
Merak eden hayvan.
yaratıcısının ruhundan aldığı nefesle tanrı vasıflarını taşıyacak kadar kutsal bir olguyken, ezici bir üstünlükle şeytan kavramından bile aşağılık olabilen ikiyüzlü varlık, yaratılmış, ölümlü nesne.
Tuhaf varlık sahiden. insanları sevmediğini düşündüğü halde esasında çok sevenini de gördüm(o hala sevmiyorum diye tanımlıyor); insanları sevdiğini sandığı halde aslında sevmeyenini de gördüm(o hala seviyorum diye tanımlıyor).
Hatta kabaca şöyle tanımlara siz de denk gelmişsinizdir. insanları sevmiyorum, çünkü insanlara zarar veriyorlar. Kendine yol yapmak mı bu.
Ben sandığım ben, asıl ben ve öteki mevzuları.
bir iddia der ki; insanların tüm hayatı boyunca yaşadığı tüm ilişki geliştirme biçimleri özünde anne babasıyla geliştirdiği ilişkinin tekrarıdır temel duygusal tonlamalarda.
Hatta kabaca şöyle tanımlara siz de denk gelmişsinizdir. insanları sevmiyorum, çünkü insanlara zarar veriyorlar. Kendine yol yapmak mı bu.
Ben sandığım ben, asıl ben ve öteki mevzuları.
bir iddia der ki; insanların tüm hayatı boyunca yaşadığı tüm ilişki geliştirme biçimleri özünde anne babasıyla geliştirdiği ilişkinin tekrarıdır temel duygusal tonlamalarda.
insan ın gerçek acıyı ve mutluluğu yaşayabildiğini söyleyebilmesi için gerçekten her ikisi içinde ağlamış olması gerekir. aşırı duygularının dışa vurumudur gözyaşları. bu yüzden kutsaldır.
kendisini başıboş zanneden bir canlı.
Beşer bir gün şaşar önemli olan Vicdanlı olmaktır . Fikrimce.
kardeşlerim soruyorum size kaçını göz ardı ettiniz, hor gördünüz, küçümsediniz.
Kuranı Kerimin birçok yerinde nankör olduğu yazıyor. Maalesef ama maalesef cehennem boşuna değilmiş.
Ben bunu öğrendim kısaca.
Ben bunu öğrendim kısaca.
kölenin bile efendilik yaptığı biri vardır doğru. ancak sen kendinden beslen başkalarının zayıflıklarından değil böylece kana susadığın zaman herkesten önce ona sen ulaşırsın.
hiçbir şey bir insanı kişisel zayıflıklarını anlatmandan daha çok neşelendiremez. anlatan kişi unutur dinleyen kişi ise unutmaz.
şimdi benden hoşlandığını söylüyor ama ben senden hoşlanmadım ki. benden değil benim sende yarattığım duygudan hoşlandın. kendinden hoşlandın!
şimdi benden hoşlandığını söylüyor ama ben senden hoşlanmadım ki. benden değil benim sende yarattığım duygudan hoşlandın. kendinden hoşlandın!
insan bir yere ait olmalıdır. ben buyum diyebilmelidir. kendini her şeyden soyutlayan önce benliğini sonra aklını kaybeder.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar