bugün
- sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri11
- kadınlarda beyaz saç modası9
- heyt bea10
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi30
- yazarların severek okuduğu yazarlar4
- quentin tarantino ile ortaklı dana kesmek3
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası15
- iş yerinde sadece işle meşgul olup defolup gitmek4
- sözlükte niye kimse kavga etmiyor sorunsalı6
- erkek kaşarları3
- ne kadar yaşlısın7
- devlet millet bağının kopması5
- sözlükteki anaerkil düzen9
- arkadaşlar bişe dicem ya4
- iltica36
- ucan tekme atan hipopotam2
- bir çuval kaset2
- en ucuz sigara 100 lira olmalıdır3
- kulağı çekilmesi gereken yazarlar2
- dua lipa'yı görünce aşırı sinirlenmek3
- tek adam rejimi4
- nervio'nun erkek olması26
- izmir bombası13
- sandviç dükkanı açmak4
- kütüphane de topuklu ile dolaşan kevaşe2
- hadisler3
- manifest mina vs dua lipa2
- teke tek kavgada dua lipa'yı tokatlarım3
- dışarıya karşı sert erkek görünen kılıbık4
- resim yüklenemedi3
- from gold from dust26
- sözlükteki gizli gaylerin meme sevdası maskesi3
- saçını sarıya boyatan esmer kadın4
- reis hangisine yetişsin3
- mutlu sözlük kadınları mutlu sözlük demektir3
- lıke la lıke la beni lıke la wallahi geldim tava2
- çalışarak zengin olmak5
- game of thrones taki kerhaneci21
- pastırma yazı4
- nihavent reyiz5
- gece 03 43 mesaisi yapan low lullaby çetesi2
- kadın kadın kadın kadın2
- memduh bashgan2
- ayıp olmasın diye depeche mode dinlemek3
- evlenince ayrı eve çıkmak3
- yürütmede erdoğan yasamada mhp2
- baş meriç2
- sözlük erkeklerinin karın kası fotoğrafları11
- sözlük meriçleri ve kanarya severler derneği2
- özelden muzunu atan yazar14
Soru sorabilen tek canliymis. Ufkum 3 katına çıktı.
"insanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse öbürüne sağır."
düşündükçe ve yazdıkça gelişen varlık.
iki ayaklı bir hayvan olamayacak kadar günahkar ve aşağılık.
aslında en iyi ve en kötü.tercih ve irade olayı.
ikisini de dene, tarafını seç!1!1!1!1
ikisini de dene, tarafını seç!1!1!1!1
Akıllı olmasına karşın, dünyaya en çok zarar veren canlıdır. Bu dünya sadece bizim değil gelecek nesillere de temiz bir dünya bırakmalıyız. Kimse onları düşünmüyor.
"Dünya herkesin ihtiyacına yetecek kadarını sağlar, fakat herkesin hırsını karşılamaya yetecek olanı değil."
"Dünya herkesin ihtiyacına yetecek kadarını sağlar, fakat herkesin hırsını karşılamaya yetecek olanı değil."
olmaması gereken bir hatadır. ekzeriyetle yok edilmesi gerekir.
insanlar bu dünyaya misafir olandır. insanlar sanki hiç ölmeyecek gibi davranan üreme yapan varlıklardır.
Bazıların olmaktan gurur duyduğu mahlukat. Artık insanlık gurur duyulamayacak kadar çirkin bir hal aldı.
sıçan bir varlık. iki çeşidi var, savaşçı ve sex için yaşayan.
guzelliginde kotulugunde en uc noktalarini icinde barindirabilecek en tehlikeli varliktir.
Eninde sonunda öleceğini bilen tek canlı olmasına rağmen hiç ölmeyecekmiş gibi yaşayan tek canlıdır.
insan nötr bir kavramdır. insan dediğinizde akla din ırk cinsiyet gelmez. Kültür renk yada yaş gelmez. Bu da insanın nötr olduğunu gösterir. Sırf bu nedenle biri başka bir diğerinden üstün olmayan canlıdır.
akli erdigi ilk andan son ana kadar gunah isleyen varlik.
Merak eden hayvan.
yaratıcısının ruhundan aldığı nefesle tanrı vasıflarını taşıyacak kadar kutsal bir olguyken, ezici bir üstünlükle şeytan kavramından bile aşağılık olabilen ikiyüzlü varlık, yaratılmış, ölümlü nesne.
Tuhaf varlık sahiden. insanları sevmediğini düşündüğü halde esasında çok sevenini de gördüm(o hala sevmiyorum diye tanımlıyor); insanları sevdiğini sandığı halde aslında sevmeyenini de gördüm(o hala seviyorum diye tanımlıyor).
Hatta kabaca şöyle tanımlara siz de denk gelmişsinizdir. insanları sevmiyorum, çünkü insanlara zarar veriyorlar. Kendine yol yapmak mı bu.
Ben sandığım ben, asıl ben ve öteki mevzuları.
bir iddia der ki; insanların tüm hayatı boyunca yaşadığı tüm ilişki geliştirme biçimleri özünde anne babasıyla geliştirdiği ilişkinin tekrarıdır temel duygusal tonlamalarda.
Hatta kabaca şöyle tanımlara siz de denk gelmişsinizdir. insanları sevmiyorum, çünkü insanlara zarar veriyorlar. Kendine yol yapmak mı bu.
Ben sandığım ben, asıl ben ve öteki mevzuları.
bir iddia der ki; insanların tüm hayatı boyunca yaşadığı tüm ilişki geliştirme biçimleri özünde anne babasıyla geliştirdiği ilişkinin tekrarıdır temel duygusal tonlamalarda.
insan ın gerçek acıyı ve mutluluğu yaşayabildiğini söyleyebilmesi için gerçekten her ikisi içinde ağlamış olması gerekir. aşırı duygularının dışa vurumudur gözyaşları. bu yüzden kutsaldır.
kendisini başıboş zanneden bir canlı.
Beşer bir gün şaşar önemli olan Vicdanlı olmaktır . Fikrimce.
kardeşlerim soruyorum size kaçını göz ardı ettiniz, hor gördünüz, küçümsediniz.
Kuranı Kerimin birçok yerinde nankör olduğu yazıyor. Maalesef ama maalesef cehennem boşuna değilmiş.
Ben bunu öğrendim kısaca.
Ben bunu öğrendim kısaca.
kölenin bile efendilik yaptığı biri vardır doğru. ancak sen kendinden beslen başkalarının zayıflıklarından değil böylece kana susadığın zaman herkesten önce ona sen ulaşırsın.
hiçbir şey bir insanı kişisel zayıflıklarını anlatmandan daha çok neşelendiremez. anlatan kişi unutur dinleyen kişi ise unutmaz.
şimdi benden hoşlandığını söylüyor ama ben senden hoşlanmadım ki. benden değil benim sende yarattığım duygudan hoşlandın. kendinden hoşlandın!
şimdi benden hoşlandığını söylüyor ama ben senden hoşlanmadım ki. benden değil benim sende yarattığım duygudan hoşlandın. kendinden hoşlandın!
insan bir yere ait olmalıdır. ben buyum diyebilmelidir. kendini her şeyden soyutlayan önce benliğini sonra aklını kaybeder.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar