20tl alışverişlerinizde alacağınız ekstra bir ürüne yaptığı çarpıcı indirimlerle adını duyuran site. yalnız bir sorun var. baktım şikayet sitesine, şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor.

daha sonra anladım ki, alibaba, aliexpress gibi sitelerden aldığı ürünleri satıyor. hatta çoğu ürünü siparişten sonra sipariş ediyorlar, yani sitede ki çoğu ürün aslında ellerinde yok.

peki ne yapıyorlar? 5-6 gün sonra kargoya verdik diyorlar(aslında vermiyorlar). sonra sizi oyalama silsilesi başlıyor. açıkçası bir kandırmaca mevcut. tavsiyem uğramayın mağdur olmak istemiyorsanız.

hakkında ki şikayetler (cevap verme zahmetinde bile bulunmamışlar) ;
https://www.sikayetvar.co...irma/detay/indirimpluscom
Vasat bile değil rezil bir site.,,

2 ürün aldım ayrı ayrı. Bir tanesi 27 günde gelirken diğeri 1 ayı Aşkın süredir gelmiyor.Müşteri hizmetlerine 4 günde ulaşabildim.Çünkü zaten müşteri hizmetleri diye bir şey yok.Aynı kız çıkıp arada yarım yamalak bir şeyler anlatıp sizi geçiştiriyor o kadar.

"He 1 liraya ürün Satıyor her türlü kardayım 1 ay da beklerim 5 ayda diyorsan" alışveriş yapabilirsin...
bir gün firmadan birilerinin okuması umudu ile yazılmıştır;
bak sevgili kardeşim, ne yanmaz yapışmaz tavalarınız ne de sattığınız diğer ürünler gram ilgimi çek-mi-yor.
her allah'ın günü farklı mail adreslerinden gönderdiğiniz onlarca adresinizi spam diye işaretlemekten küfür dağarcığım tükendi. üstelik size insan gibi mail atıp mail adresimi listemizden çıkartmamı rica etmeme ve yaptığınızın suç olmasına rağmen ısrarla devam ediyorsunuz. ne yaban çakalı ne utanmaz ne şerefsiz insanlarsınız siz? memleketin bir akıllı kulu siz misiniz? merak ediyorum kulak çınlamasından nasıl rahat durabiliyorsunuz? geçmişinize atalarınıza hiç mi saygınız yok, her gün kemiklerini sızlatıyorsunuz? alenen yazmaya ben utanıyorum artık, olm size her gün küfür ediyorum yeterin da bi siktirin gidin insanların mail adresinden!
© copyright 2005 - 2026