bugün
- kıbrıs barış harekatını ecevit'e mal etmek15
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler23
- mazotun litresi 101 lira31
- claudian clouds13
- 38 yaşında olup 20 liklere çıtır gözüyle bakmak14
- eve gelen misafirin git sinyallerini okuyamaması5
- küs olduğun birine yanlışlıkla selam vermek6
- sıkıldım11
- g i l d e d l i l y19
- terminator gerçek mi oluyor6
- yürüyen merdivende sol tarafta duran kişi3
- sözlükteki dedikodu gruplarına dahil olmak5
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz42
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları35
- misafir varken evin babasının donla gezmesi3
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- yazarların 2000li yıllarda counter strike nickleri3
- mehmet pişkin4
- chpli biriyle siyaset tartışmak8
- matematiğin çok zevkli bir ders olması3
- öcalan a villa tahsis edecek halimiz yok3
- boş otobüste yanına oturan insan2
- market arabasını düzgün süremeyen erkek5
- tartıştığı insanın entrylerini gammazlayan tip3
- siparişle gelen ketçap paketlerini saklamak5
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı12
- kurtlar vadisi pusu'ya fetö soruşturması5
- lev nikolayeviç tolstoy3
- banal kelimesinin çok banal olması4
- iltica8
- bitmeyen kriz5
- arkadaşlar ben uyusam ayıp olur mu4
- bir erkeğe ilk mesaj nasıl atılmalı19
- anın fotoğrafı19
- öyle bir şey söylemek ki ortamın buz kesmesi2
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması30
- apocu akepeli3
- fake hesapla yazarların aklıyla dalga geçmek4
- akp li yazarlar4
- asansör aynasıyla flört etmek4
- nihoş4
- ne güzel şeysin sen yaşın hep 302
- mazot fiyatlarının suçlusu21
- sonunda sen2
- iki zıt karaktere sahip olmak normal midir3
- otobüste uyuyup tam kendi durağında uyanmak3
- yazarların fobileri15
- akp iktidarı3
- diyarbakır da daltonlar operasyonu2
- kural bağımlılığı ve otorite arzusu3
inci sözlük saldırılarının daha özenle ve gizli bir biçimde yapılması için kurulmuş inci sözlük alt ürünü.
http://www.incisiker.com
http://www.incisiker.com
sağ altta :
2010 © inci siker inci.sozlukspot.com yan ürünüdür.
kodlama: sqon & tasarim: eci veci vokke & süpriz: tikla
yazıyor.ve süpriz gerçekten çok güzel düşünülmüş.
2010 © inci siker inci.sozlukspot.com yan ürünüdür.
kodlama: sqon & tasarim: eci veci vokke & süpriz: tikla
yazıyor.ve süpriz gerçekten çok güzel düşünülmüş.
sağ alttaki süprizin allah belasını versindir.
(bkz: dedelere geldik)
(bkz: dedelere geldik)
@2 adam yaktı beyler.
inci sözlüğün herkeisn alınmadığı saldırı timi.
inci sözlüğün herkeisn alınmadığı saldırı timi.
--spoiler--
incisiker.com nedir ?
incisiker.com inci sözlük ziyaretlerinin ve zirvelerinin düzenlendiği bir inci.sozlukspot.com alt ürünüdür.
siteye ilk girdiğinizde hiç birşey görmeyeceksiniz ki bizim de istediğimiz budur zaten. yani inci sözlük ziyaretlerinin daha bi kapalı ortamda yapilmasına olanak sunuyor. şimdi aşağıda sizler için bir yönerge hazırladım bunları okuyup öğreneceğiz.
üyelik sistemi
sitede 3 çeşit üye bulunmaktadır bunlar sünepe,anarşist reistir. bir de onay almamış üyeler var onları saymıyorum artık.
sünepe: sadece ziyaretleri zirveleri grupları takip edip,katılıp,yorum yazabilmektedir
anarşist: okurun özellikleri dışında ziyaret, zirve ve grup oluşturma özelliklerine sahip kişilerdir .
reis: eşşeğin sikidir.
şimdi üyelerin içeriye alınma şekillerine bir göz atalım:
sünepe olabilmeniz için ya içerdeki bir anarşistin sizi davet etmesi ya da reislerden birine vermeniz gerekmektedir. reis tarafından onaylanmanız için,üye olurken doldurduğunuz alanların; sözlük bilgilerinizle aynı olmasına dikkat edin. (formda belirttik zaten de ben söyleyeyim yine de, sonra ben duymadım ben görmedim olmasın)
anarşist olabilmeniz sadece reislerin taşşak keyfine bakmaktadır. üye bilgilerinizin sözlükle aynı olmasına dikkat edin yeterli.
reis olabilmeniz için kpss ve kpds sınavlarından yeterli puanı alıp kontenjanın açılmasını beklemelisiniz.
olay bundan ibaret. içerdeki zımbırtıların detaylarını anlatmaya gerek yok. her insan evladının anlayabileceği düzeyde yazdık herşeyi. next next diyip yaparsınız yani gerisini.
özet: çok iyi de oldu çok güzel de oldu tamam mı.
--spoiler--
incisiker.com nedir ?
incisiker.com inci sözlük ziyaretlerinin ve zirvelerinin düzenlendiği bir inci.sozlukspot.com alt ürünüdür.
siteye ilk girdiğinizde hiç birşey görmeyeceksiniz ki bizim de istediğimiz budur zaten. yani inci sözlük ziyaretlerinin daha bi kapalı ortamda yapilmasına olanak sunuyor. şimdi aşağıda sizler için bir yönerge hazırladım bunları okuyup öğreneceğiz.
üyelik sistemi
sitede 3 çeşit üye bulunmaktadır bunlar sünepe,anarşist reistir. bir de onay almamış üyeler var onları saymıyorum artık.
sünepe: sadece ziyaretleri zirveleri grupları takip edip,katılıp,yorum yazabilmektedir
anarşist: okurun özellikleri dışında ziyaret, zirve ve grup oluşturma özelliklerine sahip kişilerdir .
reis: eşşeğin sikidir.
şimdi üyelerin içeriye alınma şekillerine bir göz atalım:
sünepe olabilmeniz için ya içerdeki bir anarşistin sizi davet etmesi ya da reislerden birine vermeniz gerekmektedir. reis tarafından onaylanmanız için,üye olurken doldurduğunuz alanların; sözlük bilgilerinizle aynı olmasına dikkat edin. (formda belirttik zaten de ben söyleyeyim yine de, sonra ben duymadım ben görmedim olmasın)
anarşist olabilmeniz sadece reislerin taşşak keyfine bakmaktadır. üye bilgilerinizin sözlükle aynı olmasına dikkat edin yeterli.
reis olabilmeniz için kpss ve kpds sınavlarından yeterli puanı alıp kontenjanın açılmasını beklemelisiniz.
olay bundan ibaret. içerdeki zımbırtıların detaylarını anlatmaya gerek yok. her insan evladının anlayabileceği düzeyde yazdık herşeyi. next next diyip yaparsınız yani gerisini.
özet: çok iyi de oldu çok güzel de oldu tamam mı.
--spoiler--
an itibariyle ulaşamadığım site.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar