bugün
- velvet'in silver'a benzemesi4
- sözlük kızlarının gelinlikleri7
- true denen hadsiz namussuz karaktersiz9
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler6
- mason greenwood59
- bir insana akpliliği üzerinden saldırmak29
- süleyman soylu14
- stalker'ı olan yazarlar2
- kangal sucuk 1000 lira13
- anayasa değişmeli mi5
- elmas bey birader yazıyor mu sorusu2
- kabataş olayı görüntüleri5
- kızlara açılmanın yolları3
- tövbe etmenin felsefi anlamsızlığı2
- arapların hain olması2
- insan olmaya ceyrek kala23
- erdoğan için ölmeye hazırım3
- fetö nün siyasi ayağı9
- ellerim bos gonlum hos4
- bu boktan hayatı neden yaşıyoruz4
- tank egzozuna tişört tıkamak4
- spor yapan sözlük erkeği8
- 15 temmuz 2026 rb salzburg başakşehir maçı2
- kadınlar neden bu kadar şirin ve bıcırık sorusu8
- bir sözlük kızıyla saatlerce sevişmek6
- dalga sesi2
- kezo erkeklerin ortak özellikleri15
- aygün attar2
- burçlara inanan erkek5
- kelli goss3
- uludağ sözlük bitti mi3
- atletle tank durdurmak4
- 14 temmuz 2026 fransa ispanya maçı27
- mason greenwood ile ilgili yapılabilecek espriler2
- doktora yapmak2
- çomartokrasi2
- saç boyama perileri2
- 15 temmuzda çalışan yazarlar10
- nurculuk5
- kız olup erkek rolü oynayan yazarlar2
- erdoğan'ı babadan daha çok sevmek3
- karımı sevmiyorum2
- pakistan2
- erdoğan dan sonra gelecek başkan2
- yufkacimuammer3
- aşk hayatı2
- 15 temmuz 2016 darbe girişimi9
- birtakım fotoğraflar17
- sözlük yazarları sorunlarıyla nasıl başa çıkıyor6
- yaşanılmış garip olaylar3
başlığının açılmamış olması şaşırtıcı lan nasıl olmaz amk.
uykusuzdaki taze kan.
güldürüyor. anıl duman ayarında diyebiliriz.
uykusuzdaki taze kan.
güldürüyor. anıl duman ayarında diyebiliriz.
Günden güne kendini geliştiren, yaptığı espirilerin kalitesini arttıran çizer. Severek takip ediyoruz.
Edit: kendisi bayan çizerlerden.
Edit: kendisi bayan çizerlerden.
gelir gelmez kendini sevdiren çiçeği burnunda çizer. esprileri kaliteli, çizgisi sempatik. zaman zaman yüksek sesle güldürür, topluluk içinde okurken dikkatli olmak lazım. candır.
esprileri erkek gibi olan bayan çizer. zannedersem hormon tedavisi görüyor. ama iyi yolda o ayrı.
bu haftaki uykusuz sayısında* dikkatimi çeken çizer. severek takip ediyoruz. başarılarının devamını diliyoruz.
(bkz: olmuş bu olmuş)
(bkz: olmuş bu olmuş)
bu haftaki köşesinde neredeyse her karikatürü ile yarmış çizerdir.
son zamanlarda hemen hemen her karikatürü ile güldüren çizer. ersin karabulut, alpay erdem, yiğit özgür şeklindeki, dergide ilk okuduğum üçlememe aniden dördüncü olarak katıldı.
çok hanımefendi insan komik çizer. Tam kadro sap kıllı bıyıklı uykusuz ekibi için çölde açan bir vaha.
dergiyi açar açmaz ilk okuduğum (dolayısıyla orta sayfadan başlamak zorunda kalmama neden olan) çizer.
gerçekten çok başarılı bulduğum uykusuz çizeridir. hepimizin aklına gelen günlük meseleleri çok komik bir dille çizer ve fazlasıyla güldürür. genetikçi olduğumdan olsa gerek çizdikleri arasında çekinik gen favorimdir.
kadından mizahçı olmaz diyenlere kapağı çakan çizer.
yiğit özgür'den sonra uykusuz'da köşesine en çok güldüğüm karikatürist. nokta atışı denecek tespitleri oluyor, zevkle takip etmekteyim köşesini.
bir bayan karikatürist olarak ziyadesiyle güldürendir hep destek tam destek.
ailecek severek takip ettiğimiz uykusuz dergisi çizeri. Tiplemeleri çok başarılıdır.
Birde ben bu arkadaşın kadın olduğunu bilmiyordum. Guuugıl'dan bakmamla şok oldum. Çooook tatlı bişey kendisi.
Düşünsene böyle biriyle tüm hayatını geçiriyorsun, ömrün uzar yeminlen. Hem güzel hem eğlenceli. Konuşmadan anlaşırsın bununla yemin ediyorum.
iltem... burayı okuyosun biliyorum. Ergen değilim, yakışıklıyım, boy birseksen, yaş osbeş, ev, araba herşey var canım. Anladın sen, ara beni kıpss.
Edit: (Aramadı)
Birde ben bu arkadaşın kadın olduğunu bilmiyordum. Guuugıl'dan bakmamla şok oldum. Çooook tatlı bişey kendisi.
Düşünsene böyle biriyle tüm hayatını geçiriyorsun, ömrün uzar yeminlen. Hem güzel hem eğlenceli. Konuşmadan anlaşırsın bununla yemin ediyorum.
iltem... burayı okuyosun biliyorum. Ergen değilim, yakışıklıyım, boy birseksen, yaş osbeş, ev, araba herşey var canım. Anladın sen, ara beni kıpss.
Edit: (Aramadı)
kendisi türkiye'deki en iyi kadın mizahçıdır.
tabi kendisini tanımayanlar hala reklam lobicisi gülse birsel'i ve kezban komedisi yapan gupse özay'ı komik addederler.
görsel
(img:#1528008)
görsel
tabi kendisini tanımayanlar hala reklam lobicisi gülse birsel'i ve kezban komedisi yapan gupse özay'ı komik addederler.
görsel
(img:#1528008)
görsel
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar