bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- kel erkek3
- minyon kadın siniri5
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- ona bir cümle bırak4
- gecenin şarkısı4
- pazarda su satmak2
- ses yakışıklılığı2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- kemal kılıçdaroğlu35
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gençler iş beğenmiyor3
- gazlamak2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- sevgiliyle kavga etmek2
- semum3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- düşkün2
- şato3
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- eski yazarların emekli yapılması5
an itibariyle ikitelli basın ekspress yolunda yaşanan hadisedir.* yoğun yağış nedeniyle arada kalan yol tamamen göle dönmüştür. araçların bazıları suyun kaldırma kuvvettini test edercesine sürüklenmektedir. insanlar araçlarında mahsur kalmıştır. insanda "istanbul'un taşı toprağı altın!", "büyükşehir çalışıyor!", "dünya başkenti!" diye haykırma isteği uyandıran durumdur.
(bkz: neden geldim istanbula)
(bkz: neden geldim istanbula)
gelişen teknolojiyle beraber insanların araçlarının üzerine çıkarak boğulmaktan kurtulmaya çalıştığı durumdur.
teknolojinin gözünü seveyim eskiden kimsede araba falan yoktu insanlar ağaçlara falan çıkardı. nerden nereye geldik bee.
bu sabah sel var ikitelli'de...
teknolojinin gözünü seveyim eskiden kimsede araba falan yoktu insanlar ağaçlara falan çıkardı. nerden nereye geldik bee.
bu sabah sel var ikitelli'de...
(bkz: ikitelli gölü)
Bu bölgeye sayısızca konut yapmadan önce, alt yapı çalışmalarının yapılmamasının sonucudur.
seneye küçükçekmece göl festivalinin yanısıra ikitelli göl festivalininde yapılacağının müjdecisi olan haberdir. ibb çalışıyor...
Klasik açıklama: beklenenden fazla ve ani yağış nedeniyle yada bazı CHP ve diğer partilerin sahip olduğu belediyelerin çalışmaması olacaktır.10 yılı aşkındır büyük şehir belediyesi sizlerin elinde de siz ne yaptınız sorusu sorulacak durum.
Yürü koçum istanbul, yol senin.
Yürü koçum istanbul, yol senin.
sözde dünya başkenti istanbul'u sel basması sebebiyle ortaya çıkmış trajikomik hadise.
tamam belediye hatalı, altyapı yok, yönetimsel mekanizmalar çalışmıyor falan filan ama benim aklıma takılan ve cevabını bir türlü veremediğim bir soru var, müsaadenizle kamuoyu ile paylaşmak istiyorum.
Neden türkiye cumhuriyeti devleti'nde devlet teşekkülleri, belediyeler vb. gibi oluşumların başına gerçekten aklı başında, ciddi yaklaşımları olan, oturduğu koltuğun gerektirdiği sorumluluğu taşıyabilen, başkalarıyla sidik yarıştırmak yerine, mesela istanbul'da olduğu gibi bütün mesaisini ve enerjisini hiçbir artı değer ve çıkar beklemeksizin şehrin altyapısına harcayacak yönetim kadroları yoktur?
Farkındaysanız sadece bu son doğal felakette değil bundan önceki tüm benzer durumlarda aynı fotoğrafları görmekteyiz. Bundan sonra da değişmesi mümkün görünmüyor.
Ben kendi adıma kişisel cevabımı vereyim.
Bu gibi trajikomik sıkıntıların tek kaynağı yeni bizleriz. evet halk olarak bizleriz.
Çünkü böyle ne idüğü belirsiz, basiretsiz, cahil, arlanmaz, utanmaz, kural tanımaz, hakka ve hukuka saygısı olmayan, beceriksiz üstelik de pişkin tiplerin, organizmaların o koltuklara oturmasına müsaade ediyoruz.
Burada hiçbir şekilde parti ayrımı yapmıyorum, herhangi bir partiyi hedef göstermiyorum, geçmişte bir çok parti yönetimde bulundu ve gördük ki hepsi aynı bokun laciverdidir.
Burada söz konusu olan parti ideolojisi değil, bu tip insanların hayata bakış açısı ve bize karşı olan sorumluluklarıdır.
Onlar o koltuklarda oturdukça daha çooook canımız yanar, çok feryad ederiz.
Şapkayı önümüze koyup düşünme zamanımız çoktan geldi de geçiyor bile...
tamam belediye hatalı, altyapı yok, yönetimsel mekanizmalar çalışmıyor falan filan ama benim aklıma takılan ve cevabını bir türlü veremediğim bir soru var, müsaadenizle kamuoyu ile paylaşmak istiyorum.
Neden türkiye cumhuriyeti devleti'nde devlet teşekkülleri, belediyeler vb. gibi oluşumların başına gerçekten aklı başında, ciddi yaklaşımları olan, oturduğu koltuğun gerektirdiği sorumluluğu taşıyabilen, başkalarıyla sidik yarıştırmak yerine, mesela istanbul'da olduğu gibi bütün mesaisini ve enerjisini hiçbir artı değer ve çıkar beklemeksizin şehrin altyapısına harcayacak yönetim kadroları yoktur?
Farkındaysanız sadece bu son doğal felakette değil bundan önceki tüm benzer durumlarda aynı fotoğrafları görmekteyiz. Bundan sonra da değişmesi mümkün görünmüyor.
Ben kendi adıma kişisel cevabımı vereyim.
Bu gibi trajikomik sıkıntıların tek kaynağı yeni bizleriz. evet halk olarak bizleriz.
Çünkü böyle ne idüğü belirsiz, basiretsiz, cahil, arlanmaz, utanmaz, kural tanımaz, hakka ve hukuka saygısı olmayan, beceriksiz üstelik de pişkin tiplerin, organizmaların o koltuklara oturmasına müsaade ediyoruz.
Burada hiçbir şekilde parti ayrımı yapmıyorum, herhangi bir partiyi hedef göstermiyorum, geçmişte bir çok parti yönetimde bulundu ve gördük ki hepsi aynı bokun laciverdidir.
Burada söz konusu olan parti ideolojisi değil, bu tip insanların hayata bakış açısı ve bize karşı olan sorumluluklarıdır.
Onlar o koltuklarda oturdukça daha çooook canımız yanar, çok feryad ederiz.
Şapkayı önümüze koyup düşünme zamanımız çoktan geldi de geçiyor bile...
güncel Önemli Başlıklar