bugün
- isteklerinize nasıl sınır koyuyorsunuz5
- aşk acısı çekiyorum sözlük7
- nickten isim tahmini yapmak10
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- büyük filmlerden büyük replikler3
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- haramidere de haramilik yapmak5
- arkadaşlar pizza yer miyiz4
- guinness birası3
- full metal jacket vs the thin red line2
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı12
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- içinizde bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var2
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- sinem dedetaş11
- yürüyen bok4
- sözlükte olgun insanların sorunlarını konuşmak2
- gerçek sözlük yazarı uzun saçlı sakallı obez olur3
- kilolu olmak5
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- ölümü gösterip sıtmaya razı etmek2
- kedin mi var derdin var4
- kemalistler yunanistan'a defolsun8
- caddebostan da bostan yetiştirmek3
- başlarım böyle hayata deyip akp'ye üye olmak4
- sözlüğü doğru kullanmak2
- şaka maka 40'a yaklaşmak6
- zall adlı yazar4
- çerçeve yasa7
- mason greenwood11
- muşlettin amca2
- her gün tuvalete çıkmak2
- fetönün siyasi ayağı araştırlsın önergesinin reddi8
- cabrio tigra süren kadının arabasına atlatmak2
- apo hapisten çıkınca ak partililerin tepkisi8
- oral süspansiyon3
- yeğen yerine yiğen diyen insanlar2
- amerikaya taşınmak2
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak2
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı18
- batıl inançlar6
- velvet hanım ile kahve içmek8
- 15 temmuz tiyatro mu7
- allah 1 metin 2 rte 33
- renault 9 broadway12
- sozluk yazarlarinin zengin olmasi2
- erdogan'a suikast timi itirafı8
19 eylül 1905'te kurulan kristiansand takımı.
uzun zamandır takip edemiyorum fakat bildiğim kadarıyla yeniden tippeligaen'e yükseldiler.
her zaman ayrı bir yeri vardır gönlümde. 9 yaşımdayken beni istediydi bu adamlar. ebeveyn muhalefetinden gidemediydim. sabahın 6'sında kalkıp it gibi koşturma sebebim. elleve mann med bein av stal takımı. ah ah, topçu olacaktım hacı.
uzun zamandır takip edemiyorum fakat bildiğim kadarıyla yeniden tippeligaen'e yükseldiler.
her zaman ayrı bir yeri vardır gönlümde. 9 yaşımdayken beni istediydi bu adamlar. ebeveyn muhalefetinden gidemediydim. sabahın 6'sında kalkıp it gibi koşturma sebebim. elleve mann med bein av stal takımı. ah ah, topçu olacaktım hacı.
yeni sezona transfer yapmadan başlayan futbol kulübüdür.
amaçları takımın düzenini korumak, yeni gelen adamlardan sonra takım kimyasıyla uğraşmamak olsa gerek, başka açıklama bulamadım.*
tippeligaen ilk hafta maçında sandefjord karşısında 1-0 öndeler. hansen 15. dakikada kendi kalesine attı.
hadi len, sandefjord ibneleri dönsün şaşkına.*
amaçları takımın düzenini korumak, yeni gelen adamlardan sonra takım kimyasıyla uğraşmamak olsa gerek, başka açıklama bulamadım.*
tippeligaen ilk hafta maçında sandefjord karşısında 1-0 öndeler. hansen 15. dakikada kendi kalesine attı.
hadi len, sandefjord ibneleri dönsün şaşkına.*
yeni sezona transfer yapmadan başladıklarını söylemiştim fakat kleiven-arst-bolanos üçlüsünü unutmuşum ben bunların. transfere ne hacet?
tanıma gelecek olursak,
yeni sezona muhteşem başlayan futbol kulübüdür. candır ciğerdir. otoritelerin gözü kapalı(otorite olmasam da, ben de dahil olmak üzere) beraberlik yorumu yaptıkları maçta, bitime 25 dakika kala valerenga karşısında 4-1 öndeler. ve ilginçtir ki, 2 gol kleiven, birer gol de arst ve bolanos salladı. bu adamlar takımı şampiyon bile yaparlar lan.
edit: derken 4-2 oldu.
edit: derken 4-3 oldu.
edit: derken 5-3 oldu. dakika 90.
tanıma gelecek olursak,
yeni sezona muhteşem başlayan futbol kulübüdür. candır ciğerdir. otoritelerin gözü kapalı(otorite olmasam da, ben de dahil olmak üzere) beraberlik yorumu yaptıkları maçta, bitime 25 dakika kala valerenga karşısında 4-1 öndeler. ve ilginçtir ki, 2 gol kleiven, birer gol de arst ve bolanos salladı. bu adamlar takımı şampiyon bile yaparlar lan.
edit: derken 4-2 oldu.
edit: derken 4-3 oldu.
edit: derken 5-3 oldu. dakika 90.
valerenga'yı 4-3 geçtikten sonra, brann bergen deplasmanında da 3 sallayan takım. henüz ilk yarısı tamamlanmamış maçı 3-2 önde götürüyorlar. bu ne lan?
iddaa'nın ilk çıktığı yıllarda, futbolsuz yaz aylarında, norveç ikinci ligi uzmanı olduğumuz dönemlerin banko takımı. önüne geleni ezerdi. sonra 1. lige çıktılar avrupa kupalarına bile katıldılar yanılmıyorsam. şimdi ne haldeler hiçbir fikrim yok.
ik start bana üniversite yıllarımı hatırlatan bir futbol kulübüdür.
ik start bana üniversite yıllarımı hatırlatan bir futbol kulübüdür.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar