bugün
- karton toplayan prenses ve yedi penisler8
- hem ahmet kayacı hem atatürkçü olmak4
- laikliğin halka sorulmadan getirilmesi25
- evlilik masrafları17
- kendi değerini başkalarının gözünden ölçen insan9
- kadınların aradığı erkek modeli11
- mokv geldi mi7
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle31
- bu ülkede pezevenkler kemalisttir18
- özel'in talebiyle zeyrek'e 950 bin euro verdim15
- bakir yazarlar3
- 5 haziran 2026 san marino bangladeş maçı3
- deniz görmeden yaşayamam insanı3
- gül gibi kız olma kriterleri9
- penis deliğinden içeri giren kene10
- güne iyi başlatan şeyler3
- üniversite hayatı8
- haça gerilmek3
- her gün mastürbasyon yapmak hastalıklı mıdır7
- en gey özelliğiniz10
- emlak katılım'ın halka arzı ve banka birleşmesi2
- mesai bittiği gibi çıkmanın ayıp sayılması8
- 7 haziran 2026 venezuela türkiye maçı6
- sözlükte kaos2
- feyza civelek2
- kürtlerin vatan haini olmakla haklı olması4
- muhtemel aşk dizisi2
- göt deliği yalatmak11
- memurların asgari ücret alması5
- sevgilinin en yakın arkadaşı ile yatmak5
- bir hatunu kıvama getirip yatağa atmak7
- tatile çıkılmayacak arkadaş tipleri4
- 30 30 1502
- otomatik vites araba kullanan erkek3
- ilk buluşmada sakso çekmeye yeltenen kız7
- bu dünyaya çocuk getirmek17
- yakışıklı olmanın zararları5
- ali cabbar5
- nivea caring beauty3
- anın görüntüsü27
- tinder'dan hatun düşürmek4
- 50 bin dolara götünü açarak çarşıda koşar mısın4
- admin de insan3
- ilişkilerin flörte dönüşememe sebebi3
- günü gününe uymamak5
- gelmiş geçmiş en iyi stoper7
- bütün davranışların şaklabanlık olması2
- chp'nin en kötü genel başkanı6
- gocu ve ktç'yi üst üste koymak4
- sokakta kedi görünce akla nervio'nun gelmesi3
iCarly gençlere yönelik bir Amerikan dizisidir. ABD'de ilk kez 8 Eylül 2007'de yayınlanan dizi, Türkiye'de ise ilk kez Nickelodeon Türkiye'de 2008'in sonlarına doğru yayına başlamıştır. Başrolünde Carly Shay (dolayısıyla da iCarly) olarak Miranda Cosgrove oynamaktadır. Bu ismi internet programının teknisyeni olan Freddie bulur ve Carly en iyi arkadaşları Sam ve Freddie ile keşfedilmemiş ve benzersiz yetenekleri sayesinde başarılı bir internet programı yapmaya başlar.
güzel dizidir, güldürür.
bazı hızlı dediklerini anlayamasam da zevkle izlediğim teen sitcomlardan biri. oyuncular gerçekten çok iyi seçilmiş.
not:yeni bölümlerinin gelmesine az kaldı izleyen 3-5 kişiye duyurulur
not:yeni bölümlerinin gelmesine az kaldı izleyen 3-5 kişiye duyurulur
bok gibi bir dizi. ha bu ha sihirli annem.
komik ve eğlenceli bir dizi. tabiki de biraz saçma olmuş o güzel ev de kirada kalmak bile 10. 000 tlden aşağı olmaz. Oysaki evin sahibi sanatta çaylak olan bir sanatçı.
bikaç bölümünü görmüştüm ve gülmüştüm de. Uzun zaman sonra denk geldim bi baktım michelle obama. Iraktaki yiğit(!) amerikan askerlerini konuştular.
2009 senesini, nereden baksan 5 sene öncesini hatırlattığı için aklıma geldikçe hüzünlendiren dizidir.
karakterler çok eğlenceli. özellikle spencer *
kamera işleriyle uğraşan elemanın grafiği dikkatimi çekti.
ilk sezon ezik büzük bir şeydi. annesi onu rezil eder, sarı saçlı amerikan kürdü başta olmak üzere gelen geçen götüne tekmeyi basardı. ineğin tekiydi.
eleman ikinci sezona bomba gibi başladı. sesi kalınlaştı, boyu uzadı, vücudu fitleşti. annesi onu daha az rezil etmeye, sarı saçlı eleman onu daha az ezmeye başladı. hatta o sarı saçlı elemanla öpüştüler bile. sezon sonu sarı saçlı elemanın ikiz kardeşine yavşarken, o siyah saçlı kız onu kıskanıyordu. oğlana tam pas vermese de, duyguları değiştiği için oğlan kendisinden(siyah saçlı elemandan) başka kimseyi sevmesin istiyordu.
üçüncü sezona da bomba gibi başladı bizim eleman. sarı saçlı elemanla öpüştüklerini siyah saçlı kız da öğrendi ve kıskançlığından dolayı sinir krizi geçirdi. ilerleyen zamanlarda o siyah saçlı elemanla da sevgili oldular.
dördüncü sezonda ise o sarı saçlı elemanla kısa süreli sevgili oldular. çocuk 2-3 sene içerisinde, loser'lıktan winner'lığa böyle ulaştı.
beş, altı derken son bölümde siyah saçlı kız bizim elemana pas verdi sonunda.
helal lan sana kamera işleriyle uğraşan eleman. loser başladığın günlerden, winner'lığa böyle ulaştın; adım adım.
ilk sezon ezik büzük bir şeydi. annesi onu rezil eder, sarı saçlı amerikan kürdü başta olmak üzere gelen geçen götüne tekmeyi basardı. ineğin tekiydi.
eleman ikinci sezona bomba gibi başladı. sesi kalınlaştı, boyu uzadı, vücudu fitleşti. annesi onu daha az rezil etmeye, sarı saçlı eleman onu daha az ezmeye başladı. hatta o sarı saçlı elemanla öpüştüler bile. sezon sonu sarı saçlı elemanın ikiz kardeşine yavşarken, o siyah saçlı kız onu kıskanıyordu. oğlana tam pas vermese de, duyguları değiştiği için oğlan kendisinden(siyah saçlı elemandan) başka kimseyi sevmesin istiyordu.
üçüncü sezona da bomba gibi başladı bizim eleman. sarı saçlı elemanla öpüştüklerini siyah saçlı kız da öğrendi ve kıskançlığından dolayı sinir krizi geçirdi. ilerleyen zamanlarda o siyah saçlı elemanla da sevgili oldular.
dördüncü sezonda ise o sarı saçlı elemanla kısa süreli sevgili oldular. çocuk 2-3 sene içerisinde, loser'lıktan winner'lığa böyle ulaştı.
beş, altı derken son bölümde siyah saçlı kız bizim elemana pas verdi sonunda.
helal lan sana kamera işleriyle uğraşan eleman. loser başladığın günlerden, winner'lığa böyle ulaştın; adım adım.
duygulandırdı.
Drake and Josh dizisindeki megan rölüne ne kadar gıcıksam I carly dizisindeki Carly rölüne o kadar hayran olmuştum Miranda Cosgrove'un.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar