bugün
- iki çıplak erkeğin arkadaşça aynı yatakta uyuması8
- ispanya'nin terör bitirme formülü39
- kadının en öpülesi yeri8
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi45
- sözlük yazarları mutlu olmak için neler yapıyor4
- kuran da namazın olmaması11
- ara sıra kadın gibi hissetmek15
- claudian clouds6
- görünmez savaş uçağı4
- ak troller3
- ilk buluşmaya kocam yazan pastayla gitmek9
- güllü muhallebi5
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita17
- yağmurcunun homofobikliği şüpheli mi7
- en iyi antidepresan4
- izmir'in akp'ye geçmesi20
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak12
- sözlük yazarları köfte ekmeği nasıl tercih ediyor12
- fiziği güzel sözlük kızları52
- yas sürecindeki bir insana söylenen boş sözler3
- yahudi kıyafetleri3
- koç burcu insanları7
- 2 ekim 2026 pendikspor galatasaray maçı3
- özel uçak alacaklara tavsiyeler7
- yazarlar ülkeyi yönetse yapacakları işler3
- sabahın köründe işe giden ezik13
- hesabını gizleyenler hangi kafayı yaşıyor6
- akp'nin neo osmanlı devletine hazırlanması7
- ilk adımı kızdan bekleyen erkek12
- tayyip istifa7
- gül lokumu2
- sözlük kapanırsa yazarlar ne yapacak7
- akp'nin kürdistan'a hazırlanıyor olma ihtimali13
- dürümle ayranı aynı anda bitirmek6
- kadın şoför5
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı17
- aşerei mubeşşere4
- kalp krizi3
- yay burcu4
- nazilere tapınıp gayya çukuruna düşmek5
- sevgili4
- ellerim bos gonlum hos8
- tel avive atom bombası atmak8
- my name is buck4
- parka giyince kendini deniz gezmiş sanan tip2
- birini unutmak7
- sümük fetişi6
- ayrı mutfakların insanları9
- yehova şahidi2
- kalenin ardı mersin beklerim yarim gelsin2
açılımı hizmet sektörü olan kuruluş.
Türkiye çapında 81 ile dağıtım yapan ''sistem dağıtım'' ve ''rota dağıtım'' organizasyonu.
Türkiye'de ilk kez bireysel ve tanımlı acil durum oraginazsyonu yapan med power sağlık hizmetleri, şişli card ve kadıköy card projelerini gerçekleştiren, istanbul'da 300 bin üye portföyü olan ve 7.5 yıldır bünyesine referans sistemiyle dahil olan üyelerine aklınıza gelebilecek birçok hizmeti sunan firma.
Türkiye çapında 81 ile dağıtım yapan ''sistem dağıtım'' ve ''rota dağıtım'' organizasyonu.
Türkiye'de ilk kez bireysel ve tanımlı acil durum oraginazsyonu yapan med power sağlık hizmetleri, şişli card ve kadıköy card projelerini gerçekleştiren, istanbul'da 300 bin üye portföyü olan ve 7.5 yıldır bünyesine referans sistemiyle dahil olan üyelerine aklınıza gelebilecek birçok hizmeti sunan firma.
biraz önce telefonla beni 30 dakika boyunca rehin alan şirket. hayır cevabını kesinlikle kabul etmeyen, ''aylık 10 lira vermek sizi çok mu zorlar efendim '' diyerek beni dumura uğratan cağrı merkezi çalışanlarına da sahiptir ayrıca.
verdiği hizmet de sizin yerinize hastaneden randevu alarak, yine sizin yerinize yorumlamakmış efendim. bir nevi sağlık danışmanlığı gibi. e bizim gittiğimiz doktorlar zaten bunu yapıyor.
verdiği hizmet de sizin yerinize hastaneden randevu alarak, yine sizin yerinize yorumlamakmış efendim. bir nevi sağlık danışmanlığı gibi. e bizim gittiğimiz doktorlar zaten bunu yapıyor.
parayı çekip hizmeti satana kadar mütiş ilgili ve sevimli çalışanlara sahip olan kurum.iş bittikten sonra araki bulasın.10 telefon numarasından 10 ayrı kişiye derdini sabırla anlatırsın ama,yinede müşteri temsilcin olan ve satıştan sonra bir daha hiç konuşamadığın kişiye ulaşman Obamaya ulaşmaktan imkansızdır.Ordan oraya yönlendirip bir de dalga geçerler.zannediyorum amaç bezdirmek.Eline tutuşturdukları kıytırık kartın üzerindeki çağrı numarasıda hiç bir zaman cevap vermez sözde sağlık ve ambulans hizmeti satın aldın.bunlar telefonu açana kadar geberir reankarne olur 3. yaşamına geçersin mazallah.ilk yıl ulaşamadığın için yararlanamadığın hizmetleri bir yana bırak,üstüne üyeliğinin süresi dolmadan 1 ay evvel haber vermezsen üyeliğini otomatik olarak yenileyip senden onay almadan 2. yılın parasınıda kartından şakır şakır cekmeye devam ederler.nasıl haber veresinki 2 ay boyunca telefonun yanında otursan ulasamaz,hasbel kader telefonu açan yetkisiz bir call center çalışanına rast gelsen biz konuyla ilgilenicez gerekli kişilere bildiricem der baştan savılırsınız.kredi kartını kapattırmaktan başka çıkar yol bırakmayan bildiğin dolandırıcılık çetesidir bunlar.Aman dikkat!!!
0 212 243 23 23,
bu numarayı görürseniz meşgule basın.
o kadar söylüyorum.
nitelikli dolandırıcılık yapıyorlar.
bu numarayı görürseniz meşgule basın.
o kadar söylüyorum.
nitelikli dolandırıcılık yapıyorlar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar