geceleri bilumum tv kanallarında reklamları yayınlanan incik boncuk satan site. biraz önce izlediğim ürün reklamlarından biri de pedeg midir, petek midir acaip bir icat.

ayaklarınız at toynağı gibi sertleştiyse, bu malzemeden alıp ayaklarınıza sürtüyorsunuz, o da incitmeden fazla ayak derisini soyuyor. pırıl pırıl, fetişistlerin yalamak isteyeceği ayaklarınız oluyor filan vs.

buraya kadar normal !

asıl anormal olan, basit, minik ve tek işlevi ayak derisini soymak olan bu ürünün reklam süresi neredeyse yarım saat ! ve hep aynı görüntüler ve aynı reklam metni tekrarlanıyor.

- durun, şimdi ararsanız ikinci petek bizden hediye !

sürekli tekrarlanan aynı cümle. ne lan bu ? sanki ekran başındaki herkes gerizekalı ve kimse o mucize ürünün aslında ne kadar önemli bir ürün olduğunu anlayamadı. üst üste 9 kez yayınlandı. bu entryi yazcam diye inatla izledim ve saydım. oha yuh çüş ! 9 kez aynı reklam metni ısrarla ve inatla, aynı metinlerle yayınlanır mı lan ?

içim kalktı be !

sitelerine girip bu konuda tehditvari sözler kullanılmış bir mail yazacaktım ki, bu adamların yazdıklarımı anlayacaklarına emin olamadım. çünkü sitede kullanılan türkçe bizim bildiğimiz gibi değil.

açıklaması uzun sürer ama resme bakınca anlarsınız. ekranı print edip yükledim. buyrun, işte link ;

--spoiler--
http://img218.yukle.tc/image.php?id=3164homedrom.jpg#
--spoiler--

off of.
abidik gubidik ürünleri insanlara televizyondan kakalamaya çalışan dolandırıcılık şirketi.

birde bunlar hep bir ürün fiyatına iki ürün verirler ama yarım ürün fiyatına bir ürün vermezler. durun daha bitmedi on dakika içinde ararsanı...*
bunun birde kız kardeşi vardır (bkz: topshop)
© copyright 2005 - 2026