bugün

sözlükteki erkeklerin çoğunun tek tip olduğunu fark etmiş ve ucuz atlatmış yazar.
adını yeni duyduğum anlaşılan amacı erkeklere ayar vermek olan yazar. oldukça tehlikeli duruyor.
(bkz: doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar)

edit: ama buradan gitmem sizin nasıl iğrenç insanlar olduğunuzu gün yüzüne çıkaracağım.
özelden saçmalayan yazar. alın şunu sözlükten. feminist kesildi başımıza.
feminist diyenlere ayar vermiş yazar.
şeker mi şeker bir yazar. Sevilesi.
dostlar diyorum iyiki varlar. bir dost olarak iyiki varsin dedigim yegane insan.
şu sözlükteki en adam yazar. ister genel kabul görsün ister görmesin.

edit: adamın dibi olmasına rağmen boş beleş tüm yazarlarla konuşmuştur sırf psikolojik problemlere çare bulmak için. tıp okumak zor.
(#19868257)

küçük narin ayaklara sahip yazar. güzel ayaklı sözlük kadınları arasında yer almaya kuvvetli bir aday.
ayaklarının küçüklüğü kimseyi ilgilendirmez yazarıdır.
(#19894000)

lazdan fazla yörük tanımıştır belki de o yüzden lazları yörüklere tercih etmeyenin zekasından şüphelenir.

en laz sever ama trabzonlu sevmez yazardır.
(#19894679)

melankolik, aynı zamanda histerik. biraz da idrarik*
Duman sever yazar.

edit: nargile dumanı.
liman sever yazar.
Deniz sever liman sevmez yazar.
nargile içmek için davet bekleyen yazar hanım kızımız.

beyler el atın. işte işaret.
Nargileden en az ateistler kadar nefret eden yazar.
maksimum 17 yaşında.
Zeka yaşı biyolojik yaşına bin basan yazar.
Yaz yaz yorulmuş yazardır. artık kendini barbados sahilinde sözlükten uzak bir tatilde bulmasi gereken iyilik timsali.
eger yalan yanlis entryler girmiyorsa 1999 dogumlu, yani 14 yasunda. bu yasta boyle feministse ilerideki halini düşünemiyorum.
Okunmaya değer yazarları okuyan gerisini tinlamayan nabza göre şerbet veren yazar.
beğenerek okuduğum bir yazar. iyi yazmalar.
iyi yazmalar efendim.
Okunmaya değer yazarları okuyan gerisini tinlamayan nabza göre şerbet veren yazar-mış.
© copyright 2005 - 2026