bugün

/775
(bkz: her canlı ölümü tadacaktır)
CARPE DIEM ( ANI YAKALA)
her günkü savaşta, yürekten sonra kaslar çalışır.
biz ne yaptıysak tek başımıza yaptık, arkamızda kim var diye bakmadık..
(bkz: hasta la victoria siempre)
Bedenine zarar veren herşey ruhuna iyi gelir.
rızkı veren huda'dır, kula minnet eylemem.
para varsa kapcikta .ik oynar .mcikta, para yoksa kapcikta .ik ne yapsın .mcikta.
(bkz: hapşuu) devamında hastalık.
bir vapur geçer boğaz'a doğru,
nazım, usulcacık okşar vapuru
yanar elleri.

nazım hikmet ran.
Kıçımdaki ney mi? Dost kazığı.. Yer misin?
"bir insanı neden seviyorsunuz sorusuna cevap bulamıyorsanız, onu gerçekten seviyorsunuz demektir."
'' bir şehir ol. mesala, istanbul gibi... de ki; boğazım kuruyana kadar sevecegim seni.. ''
"zayıf insanlar şansa, güçlü insanlarsa sebep ve sonuca inanır."
seçimini zekice yapmak, yarılamaktır zafere giden yolu; diğer yarısı kayıtsızlıkla fethedilir. bir yanda istediğin her şeyi söyleyebilirsin, öte yanda mecbur değilsin. ben bir şekilde ikisini de yapmayı becerdim. bu yüzden, benimle bir sorununuz varsa size aittir!
"kimse ömür boyu kin tutamaz, türkler bile. "
Ve hayat sunulmuş bir armağandır insana.
tebrikler ikramiye kazandınız.

(bkz: iddaa) .
Go fuck yourself..
tevazu sahibi olmayan zahit, meyvesiz agaç gibidir. Kendi kendine alçalamayan, başkası yanında yükselemez.
kırılacaksa kalbin benim yüzümden kırılmasın,akacaksa gözyaşın akmasın..ben neyim ki senin altın gibi kalbini kırıcam ben neyim ki senin çöldeki su gibi değerli, bir göz yaşını akıtıcam.. ben! ben sadece senin için ölümü göze alan, ben sadece içinde sen olduğun için hayatı sevmeye başlayan masum bir aşığım..
idrakın aczini idrak en büyük idraktır.
aduket.................
Biz hiçbir gemiyi kaçırmadık..
onlar eksik gittiler!..
Dünyanın en yüce tahtına da çıksanız, oturacağınız yer; kendi kıçınızın üstüdür. (Nietzsche)
© copyright 2005 - 2026