bugün
- ütü6
- anın fotoğrafı11
- evlenirsek 12 adet adana burması isterim diyen kız4
- 2 ağustos dünya yakışıklılar günü3
- yüksek sesle gülmek6
- çalışmak güzel olsaydı üstüne para vermezlerdi5
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak4
- borç ve kira olupta iyi olan para7
- atatürk'ü sevmeyen tsk subayları6
- saraca bey bey birader2
- patlak erkekler nasıl anlaşılır2
- dr pimple popper3
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
- nöbet5
- kral kaybederse4
- red flag erkek listesi9
- kuran ı kerim meali2
- menemen9
- fabrikaların kalite bölümündeki kızlar2
- ogün samast3
- ölüm9
- insanlara laf anlatmak3
- velvet11
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
- 2 ağustos 20262
- biosuna kün fe yekün yazan kız3
- ölümü merak etmek2
- en uzun mesafe4
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- hanry cavil tarafından analdan becerilmek istemek2
- mr spock'ın kulağını çekmek4
- herkese fetöcü diyenin genelde fetöcü olması2
- her gün dışardan yemek yemek3
- balık etli mi kuru götlü mü5
- suri sakso 5 tl2
- türk müsün türkiyeli misin12
- telefon ekranında boydan boya çizgi çıkması2
- nissan navara4
- köfteci yusuf5
- forlove196
- arkadaşlar4
- 18 yaşındaki bir kızın sulanmış vajinasını yalamak3
- bu ülkeye başka erdoğan gelmez6
- kira borç olmadan aylık kaç para iyidir sorunsalı2
- aylık 519 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- basit bir insan olmak5
- yunanistan29
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık14
- ona bir şey söyle11
28 Mayıs 2016'da 4 yaşındaki bir çocuk parmaklıklardan yukarıya tırmanarak bir gorilin* bulunduğu kafese girdi. Cincinnati Hayvanat ve Botanik Bahçesi'nde bulunan 17 yaşındaki Harambe olayın şaşkınlığıyla çocuğu tuttu ve sürükledi. Çocuğun hayatının tehlikeye düştüğünü zanneden bir hayvanat bahçesi çalışanı Harambe'yi vurdu ve öldürdü.
internette çok konuşulan bu olay, internette çok konuşulan diğer olaylar gibi meme'e dönüştü.*
internette çok konuşulan bu olay, internette çok konuşulan diğer olaylar gibi meme'e dönüştü.*
young thug'ın yeni albümünde bulunan bir şarkı.
özlenendir. harambe için yaraklar dışarıdır.
Yaşamı bir insan yaşamından daha önemli olmayan hayvan. Çocuğu kurtarmak için öldürmüşler, öldüreni tebrik ederim. iyi yapmıştır. Kötü olan şey ise çocuğun o bölgeye düşmesi, güvenlik açığı olması.
4 yaşında bir çocuğu komaya sokana kadar sürükleyen ve görevliler tarafından öldürülen goril. Bu öldürme kısmına tepki gösteren insanlara umarım 4 yaşındaki çocuğunuzu kafasını sıkarak patlatabilecek güçte bir goril haldur huldur siker de gözünüzün önünde kimse de ateş etmez demek isterdim ama bir çocuğun öldürülmesini umamam. Benim çocuğuma aynısı yapılsa o gorili delik deşik ederdim. 4 yaşında bir çocuk> goril.
Uzucu bir olum yasamistir. Bebek oraya nasil dustu? Tek kurtulus yolu hayvanin canina kasit miydi?
Dixout.
Dixout.
Doğum gününden bir gün sonra vahşi insanlar tarafından katledilmiş goril.
Herkes öldürülmesinin doğru olup olmadığını tartışıyor ama nedense kimse o gorilin neden doğal yaşam alanında değilde hayvanat bahçesinde olduğunu tartışmıyor.
dixout for harambe
Herkes öldürülmesinin doğru olup olmadığını tartışıyor ama nedense kimse o gorilin neden doğal yaşam alanında değilde hayvanat bahçesinde olduğunu tartışmıyor.
dixout for harambe
Suçlu çocuğa sahip çıkmayan anne ve birinin kafese girmesini önleyecek tedbirleri almayan hayvanat bahçesidir. Ama gorilin öldürülmesi doğrudur uyutulmaya çalışılsa ilaç etki edene kadar çocuğu öldürebilirdi.
Küçük bir çocuğu güvenli bir yere çekmeye çalışırken öldürülmüştür. Kendisi şehit bile sayılabilir.
Kalbimizdesin tutsakların en şereflisi !
Kalbimizdesin tutsakların en şereflisi !
Bugün ölüm yıldönümü.
insanoğlunun yaptığı, en rezalet şeylerden biri olan hayvanat bahçesinde yaşayan, ve yine bi insanın hatası yüzünden canından olan goril.
Bütün bunlara rağmen hala hayvanat bahçeleri var. Oralara gidip para kazandıranlara da yazıklar olsun.
insanoğlunun yaptığı, en rezalet şeylerden biri olan hayvanat bahçesinde yaşayan, ve yine bi insanın hatası yüzünden canından olan goril.
Bütün bunlara rağmen hala hayvanat bahçeleri var. Oralara gidip para kazandıranlara da yazıklar olsun.
görsel
reyizin dün itibariyle ölüm yıldönümüymüş. hikayesini bilmiyordum öğrenince üzüldüm.
reyizin dün itibariyle ölüm yıldönümüymüş. hikayesini bilmiyordum öğrenince üzüldüm.
Sana karşı bir suç işledik. Lanetin dünyayı yaktı. Ben bu itler adına özür dilerim. Güzel uyu bebiş.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar