bugün
- ciddi ciddi aşure seven insan15
- bik bik kaç yaşında4
- bir kadın tarafından hükmedilmeyi istemek3
- gey biraderlerin birbirlerine hallenmesi4
- gey biraderler bey gibi gey biraderlerdir5
- bir ilişkiyi kim yönetir6
- bütün biraderlere hükmeden birader8
- bir kadını yaşıyla vurmak2
- nez'in memeleri4
- gaylık utanılacak bir şey midir2
- özgürlük ile sorumluluk arasındaki ince çizgi2
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı6
- ayda 589 bin tl götüme sokuyorum iyi mi yapıyorum9
- uludağ sözlük bir ailedir7
- erecto birader bay bey birader birader bey2
- sözlüğe totonu zikeyim butonu6
- arkadaşlar tost yapamıyorum8
- ticarette üç kağıtçı esnafı anlama yolları3
- kemal kılıçdaroğlu19
- bik bik abla vs vurduranlar12
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği29
- sözlüğün mal dolması9
- zaman kavramı olmayan insan4
- deniz göktaş33
- arkadaşlar sizce ben nasıl biriyim4
- velvet31
- sözlük yazarlarının dondurmaları5
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması12
- arkadaşlar böyle biri beni takip etmeye başladı7
- cennet vs cehennem2
- diamond bosphorus13
- dondurma yiyen erkeğin asıl amacı3
- kızlar mesaj kutumu kısa süreliğine açtım5
- göbek piercing'i takan 40 yaşından büyük kadın4
- cemiyet hayatına giremeyen görgüsüz2
- dün erkeklerin yüzde 47 si seks yapmadı2
- günün şiiri12
- anın görüntüsü13
- erectoton7
- cristiano ronaldo dos santos aveiro4
- kemal sunal2
- durduk yere size kafayı takan yazarlar7
- kim kimin fakesi belli olmayan sözlük5
- arkadaşlar makarna yapamıyorum6
- deniz göktaş'ın babasının thko mensubu olması8
- şarapçı koala'yı duvarı yalarken görmek4
- gizli artı vermek7
- mutlu yaşamın sırrı3
- dine hakaretin ifade özgürlüğü olup olmadığı10
- yine geliyorum yilanoglu4
gülüş anlamına gelir.
gülüş anlamına gelen kelime ve kız ismi.
gülüş demek olduğuna göre gülen anlamındaki handan ile aynı kökten geldiğini düşündüğüm kız ismi.
gülüş demekmiş.
gülüş anlamına gelir.
bir nazlı değil.
Laikçilerin kızlarına koyduğu laik isim.
genelde hafif tombul ve çakma sarışın olurlar.
en az 8-9 tane hande ile tanıştım çoğu şişman ve çakma sarışın. ayrıca fok balığı gibi konuşurlar.
en az 8-9 tane hande ile tanıştım çoğu şişman ve çakma sarışın. ayrıca fok balığı gibi konuşurlar.
genelde güzel ama kaşar olan kız ismidir.
komşunun çalışkan kızının adı. sevmiyorum. şu anda da tıp okuyor.
sarışın olan kız ismi.
Hande, benim ilk ve tek aşık olduğum kızdı. Ama olmadı bakmadı bana sen tipsizsin , fakirsin , çekingensin dedi. Benle bir ortama girmeye utanırmış. Neyse şu başlığı uplamassanız sevinirim.
bu ismi duyduğumda şişme yeleğini giymiş, jeep kullanan kadınlar gözümde canlanıyor. bence çok asil bir isim.
farsçada gülüş demekmiş.
allah affetsin ama tam kaşar ismi gibi geliyor kulağa.
hande ataizi'nin çocukluğumda yarattığı etkiden mi kaynaklanıyor yoksa mahalledeki 2 handenin birinin bildiğin orospu ötekinin de kaşar bir kuaför olmasından mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama isimleri bile tahrik ediyor amk.
hande ataizi'nin çocukluğumda yarattığı etkiden mi kaynaklanıyor yoksa mahalledeki 2 handenin birinin bildiğin orospu ötekinin de kaşar bir kuaför olmasından mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama isimleri bile tahrik ediyor amk.
ilkokulda çirkin, lisede güzel, üniversite yıllarında ise ünlü olan kızlara verilen isimdir.
yazlık evi olan kız ismi. saçları sarıdır ve son derece hareketlidir. ailesinden gizli sigara içebilir.
Bir kız düşünün, bir kız daha düşünün. Kızın birinin adı hande, diğerinin adı önemli değil. Adı önemli olmayan kız, bir erkeği seviyor. Hande ise, adı önemli olmayan kızı seviyor. Kız, Hande yi kırmayı hiç ama hiç istemiyor, ama ona karşı bir şey de hissetmiyor. Hande de bunu kabulleniyor ve sadece yanında kalmaya bile razı olduğunu söylüyor.Hande'nin kıza yazdığı şiirleri,sürekli elini tutmak istemesini,ettiği iltifatları,sadece kızı görmek için uzaklardan yanına gelmesini,kıza uzun uzun bakmasını saymazsak, Arkadaş oluyorlar. Bir gün yürürlerken bir şey oluyor. kızın ayakkabılarının bağcıkları açılınca, Hande dur diyor, eğilip bağcıkları bağlıyor. Kız, bu kibarlığı hiçbir erkekten görmediğini farkediyor. O an umutsuzluğa kapılıyor. Belki de erkekler böyle sevemezler diyor.Hande erkek olsaydı ne değişirdi diye düşünüyor,düşünüyor.. Hande de zaten sürekli erkek bedeninde doğsaydım nasıl olurdu diye hayal ediyor. Bazen insanların ruhları yanlış bedenlere uygun görülüyor. Bazen yaratıcı hata yapıyor. Belki de hata yapmayı seviyor. Ve Hande nin bedeni kendine yük oluyor. Kendine sığamıyor,ağlıyor.
1- bu isme sahip kızlar genelde güzeldir.
2- bu isme sahip kızlar genelde çok antipatiktir. iticidirler. kezodurlar.
2- bu isme sahip kızlar genelde çok antipatiktir. iticidirler. kezodurlar.
ateist kız arkadaşımın ismi. genelde onu "hande ateisti" diye çağırırım. benim adımda cem.
bir kız ismi. handeler tıpkı sinemler gibi yuvarlak yüzlüdürler ama onlar kadar değildirler. handeler renkli gözlü olmayıp aksine siyah gözlü olurlar. hem çalışkan olup hem de sosyal hayatlarını üst düzeyde yaşayabilen kızlardır. bu özelliklerinden dolayı da kıskanılırlar.
istisnayi gormedim daha,
hepsi guzel olan kiz adi.
hepsi guzel olan kiz adi.
(bkz: han).
benim lügatımda aşkın ta kendisi olan, sevilmeye değer, melek yüzlü, masumluk sembolüdür. aynı zamanda en çok canımı yakandır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar