bugün

mesaj alan erkek yazarın aklına gelen ilk ihtimaldir. mesaj okunmadan önce mesajın herhangi bir yerinde geçen bir gülücük aranır.

gülücüklü bir mesaj aldıysanız ve içinde hacı, dostum, kanka, paşam vb. gibi hitaplar geçiyorsa cevabınızı fazla samimi tutmayın (canım, balım gibi) bu mesajı kuvvetle muhtemel bir erkek yazardan almışsınızdır.

eğer mesajın içinde herhangi bir hitap geçmiyorsa ve cümleler ikinci çoğul sahış ekleriyle bitiyorsa yine boşuna heveslenmeyin çünkü mesajı atanın sizinle konuşmak istediği filan yoktur. sadece bir yazınızı beğenip tebrik etmek istemiştir. ammaa mesajda ikinci tekil şahısla yazılmış cümleler ve olur olmadık yerlerde gülücükler varsa bir dişi yazardan mesaj aldınız demektir.

tek yapmanız gereken muhabbeti biraz koyulaştırıp "bi ara buluşup muhallebiciye gidelim mi?" gibi hiçbir kızın hayır diyemeyeceği bir teklifte bulunmaktır.
(bkz: merhaba ben tolga pembe tolga)

(bkz: bak şimdi ne oldu)
mesaj attığı kişiyi dişi sanan bir erkek de olabilir bence. evet bu akla daha yatkın.
grafiti tespit.

ilahi
dişi, kelimesinde gizli
kişi.
(bkz: gülücüğe odaklan)
inanılmaz tespit, galiba doğru da tespit lan. hitap sözcüğü bulamayınca çok agresif ve odunca bir mesaj oluyor, havayı yumuşatmak için de smayli koyuyoruz.
(bkz: gülücüklü mesaj atan dişinin asıl amacı)
sonunda doğru ata oynadığınızın resmidir.
yav yapmayın böle tespitler;

görsel

önce bi isim sorun, lütfen.
hadi ordan damacana.
(bkz: güldüyse kesin)