bugün
- tai lung23
- diamond bosphorus22
- kuşların temiz arabalara sıçması6
- kavga etmekten korkan erkek7
- abberline3
- ne olacak bu ülkenin hali4
- habire1276
- nickten isim tahmini yapmak27
- server'ın naneyi yemesi5
- ak parti merkez yürütme kurulu toplantısı7
- 30 dakika bilgi içerikli entry girelim kampanyası2
- az yakar diye dizel araba alan memur3
- tememda kenka nalaka15
- yunan adaları5
- en sevilen su markası6
- kirazın kilosunun 150 tl olması7
- yokuş aşağı yuvarlanmak3
- ipkis efendi2
- habire12 adamdır37
- izmirli kızların verici olması34
- kan sırası4
- insan kaynakları5
- robot moderatör4
- aldığınız en ilginç iltifat5
- bir bankta akşama kadar oturmak3
- sözlük kızlarının kombinleri23
- otosan p1003
- atatürk düşmanı it sürüsü5
- gece sokakta koşarak 31 çeken kolsuz cüce görmek6
- ismet gurbuz 20242
- sssilvermist21
- iş bulamamak5
- mutlu ama uzak olsun4
- mutsuzluğun en büyük nedeni15
- almanlarin orduya guvensizligi3
- yan diomande2
- fil8
- ben geldim naneler13
- besim tibuk2
- kaplan7
- tas kafa traşlı hırt sorunu4
- çok konuşan kedi2
- kartal6
- aslan8
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- ofisi havaya uçurmak2
- şu anda çalan şarkı3
- timsah5
- claudian clouds kadındır12
- cilgincapkin13
belli bir amaç etrafında, birden fazla kişinin bir araya gelmesi.
müzik yapmak için bir kaç insanın bir araya gelmesi .
" Bahse girerim " girizgahıyla isim verilerek başlatılan arkadaşlık sitesi çılgınlığı
(bkz: provakatör)
çoğunlukla "aaa! onlar grup kurmuş hadi biz de kuralım!" düşüncesiyle başlayan eylem.
evlenmek gibi bir şeydir. aralarındaki tek fark bikaç grupla çıkabilirsiniz.
beraber vakit geçireceksiniz ki şarkının ortasında pat diye şarkı değiştirebilecek kıvama gelmelisiniz.
ya da biri sıvadığında diğerleri toparlayabilsin olayı. iyi anlaşmak çok önemlidir yoksa yürümez.
sonra müzik uyumu çok önemlidir.
beraber vakit geçireceksiniz ki şarkının ortasında pat diye şarkı değiştirebilecek kıvama gelmelisiniz.
ya da biri sıvadığında diğerleri toparlayabilsin olayı. iyi anlaşmak çok önemlidir yoksa yürümez.
sonra müzik uyumu çok önemlidir.
bu eylemi sırtlanmak biraz zordur. sırtınıza ilan tabelası alıp gezmek gelir içinizden bazen, öylesine kısır döngüye girilebilir. biri gelir öbürü gider, doğru kişiyi bulana kadar tekrarlar. genelde bascı bulmak zorlar falan filan...
eğlencelidir, eğer uyumunuz iyiyse tabi. aksi halde sinir stres kaynağı olur, yok bu vokal niye şurayı şöyle yapıyor, yok bu gitar niye bateriye uymuyor, yok sen hızlı gittin sen yavaş gittin bilmem ne bilmem ne gibi şeyler sinir eder adamı.
hazır gruba girmek de alışana kadar zor olsa da sıfırdan kurmanın yanında esamesi anılmaz. tecrübeyle sabit. kolay tabi öyle yan gelip yatıp da hadi birileri grup kursun da ben de çalayım demek... az elinizi taşın altına sokun bakalım.
eğlencelidir, eğer uyumunuz iyiyse tabi. aksi halde sinir stres kaynağı olur, yok bu vokal niye şurayı şöyle yapıyor, yok bu gitar niye bateriye uymuyor, yok sen hızlı gittin sen yavaş gittin bilmem ne bilmem ne gibi şeyler sinir eder adamı.
hazır gruba girmek de alışana kadar zor olsa da sıfırdan kurmanın yanında esamesi anılmaz. tecrübeyle sabit. kolay tabi öyle yan gelip yatıp da hadi birileri grup kursun da ben de çalayım demek... az elinizi taşın altına sokun bakalım.
hazır bu işe niyet etmişken hemen girişimine başladım. ne derece ciddi ilerliyorum farkında değil henüz diğer üyeler. ciddiyete bürünmezlerse başkalarını alırız gruba ne olacak. grup adı düşünmek lazım. fikirlere açığım kusanlar. yarın öbür gün "lan bu grubun adını ben bulmuştum" demek isteyenleri mesajlara beklerim. bende var bir fikir de şimdi söylemeyeyim. eheh.
işi bilen abiler ablalar varsa tavsiye beklerim.
işi bilen abiler ablalar varsa tavsiye beklerim.
en az iki partner olmak zorundadır ne yazık ki Ülkemizde yasaktır.
Performans ödevi niyetiyle grup kurduran hocalarım vardı. Çok severdim onları. Kız arkadaşlarım Sağ olsun..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar