bugün
- acil iş fikri lazım arkadaşlar16
- iremga7
- afrika nasıl kalkınabilir15
- enel hak6
- arkadaşlar bakar mısınız20
- meal kuran değildir3
- had bildirmek4
- kahverengi kokarcaya karşı samuray arısı4
- bayan kelimesi neden rahatsız edici27
- çırılçıplak şekilde tabancayla ateş etmek3
- honda civic4
- zenci öğrenci2
- imamoğlu'nun tutukluluğunun 100 günü16
- derin mermerci3
- kart uzatınca nakit yok mu diyen esnaf3
- akp'nin türkiye'ye verdiği zararın kalıcı olması7
- ak parti2
- ayetleri eğip büken kitle7
- bennu gerede2
- kpss sınav ücretinin 800 tl olması4
- 2028 avrupa kupası2
- elbise giyen erkek2
- kayıp uygarlıklar4
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz13
- yazarların en son bitirdiği kitap13
- kadınların piç erkek tercihi4
- abi kartta komisyon kesiliyor haberin olsun2
- turşunun iyisi limonla mı sirkeyle mi11
- arkadaşlar çok mutluyum2
- chp nin illuminati nin bir ayağı olduğu gerçeği6
- anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az3
- bisikletçi pipisi6
- dead internet teorisi3
- ekonomi13
- kadın ve paradan başka bir şey düşünmeyen erkek6
- sabah kahvaltısı5
- paralel evrenler3
- avcı toplayıcıların harran etrafındaki t sütunları3
- neli dondurma seversiniz14
- kürtçe zorunlu ders olmalıdır15
- ayhan ışık4
- 2028 de genel seçim olmazsa ne yaparsınız4
- 3 ağustos 2026 aykolik gocu buluşması19
- dünya 5 ten büyüktür5
- merkür den dünyaya elmas getirmek6
- zamanın göreceliliği5
- armut dibine düşer2
- dünyadaki yerçekimi anomalileri2
- ismail tutti frutti seyrediyorum göremiyorum eğil3
- laiklik2
Çok da önemli birşey değildir
Lan bütün insanlar aynı kökten geliyoruz her millet illaki birbiri ile bir yerde karşılaşıyor şimdi benim ilk dedemin anadolu ya gelişi 1071 e bu adam burada ayrı bir dünya kurmadı kafkasya halkları,yunanlar,slav ırkları,iran halkları,moğollar,çinliler 25 tane milletle etkileşime girdi sen beni genetik olarak nasıl tek bir kökte toplayacaksın
Kaldı ki insanlar büyük iskender hatta daha öncesinden beri büyük karışımlar yaşıyor ayrıca asimile diye birşey de var
Yani genetik i sikerim benim dedem 5 nesil öncesine kadar türk kabul ediyor mu kendini veya anadili Türkçe mi tamamdır benim kökenim türk.
Lan bütün insanlar aynı kökten geliyoruz her millet illaki birbiri ile bir yerde karşılaşıyor şimdi benim ilk dedemin anadolu ya gelişi 1071 e bu adam burada ayrı bir dünya kurmadı kafkasya halkları,yunanlar,slav ırkları,iran halkları,moğollar,çinliler 25 tane milletle etkileşime girdi sen beni genetik olarak nasıl tek bir kökte toplayacaksın
Kaldı ki insanlar büyük iskender hatta daha öncesinden beri büyük karışımlar yaşıyor ayrıca asimile diye birşey de var
Yani genetik i sikerim benim dedem 5 nesil öncesine kadar türk kabul ediyor mu kendini veya anadili Türkçe mi tamamdır benim kökenim türk.
Dünyada gördüğüm en saçma şey. Dahası bu kadar masum olduğuna inanmıyorum. Kendi dna'nız başkalarının eline geçiyor sonuçta.
Bir de önemli mi yani cidden. Kültürün inancın neyse sen osundur. Ama gel de anlat işte bazılarına. Benim abim hangi akla hizmetse 3 yıl önce, yurt dışında çalışırken yaptırmıştı bu testi. %6 civarında asya kökenli çıkmıştık. Ama hala "ırmAĞININ akışına ölürüm asyam" falan demedim.
Siz de demeyeceksiniz emin olun. insanın ait hissettikleri varken genetik davul zurna saz.
Bir de önemli mi yani cidden. Kültürün inancın neyse sen osundur. Ama gel de anlat işte bazılarına. Benim abim hangi akla hizmetse 3 yıl önce, yurt dışında çalışırken yaptırmıştı bu testi. %6 civarında asya kökenli çıkmıştık. Ama hala "ırmAĞININ akışına ölürüm asyam" falan demedim.
Siz de demeyeceksiniz emin olun. insanın ait hissettikleri varken genetik davul zurna saz.
Birçok türk'ün abd'ye tükürük örneğini göndermesine sebep olmuş test. ulan ya bunlar o örnekleri kullanıp dna’mızı bozmak isterlerse? ayrıca genetiğimize uygun virüsler de üretebilirler.
kıllanmayayım, kıllanmayayım diyorum ama elimde değil.
(bkz: kıllanan adam)
kıllanmayayım, kıllanmayayım diyorum ama elimde değil.
(bkz: kıllanan adam)
Çiftlerin çocuklarının sakat olup olma
Çiftlerin çocuklarının sakat olma ihtimalini ölçebilen bir test türüdür. Anlamadıgım konu ise bunun evlenecek bütün çiftlere zorunlu tutulmaması böyle bir önlem alınma imkanı varken neden o kadar engelli çocuk doguyor sorusudur bende.
Çiftlerin çocuklarının sakat olma ihtimalini ölçebilen bir test türüdür. Anlamadıgım konu ise bunun evlenecek bütün çiftlere zorunlu tutulmaması böyle bir önlem alınma imkanı varken neden o kadar engelli çocuk doguyor sorusudur bende.
buna inanan da maldır. hep yanlış çıkıyor. Lkhagvasuren, Heejins Shin, Ae Ja Park, Mi Jin Kim gibi genetik uzmanlar cengiz han soyundan gelenlerin kabirlerinden (tavan-tolqoy mezarları) dnt örnekleri alarak test etmişler ve cengiz han avrupalı çıkmış hahaha. 2016 yılında plosone dergisinde yayınlnmış test.
https://journals.plos.org...1371/journal.pone.0161622
hep böyle saçma sonuçlar çıkıyor türk çinlı çıkıyor,moğol vatikanlı çıkıyor, izlandalı moğol çıkıyor bir defa da adam akıllı sonuç çıkmıyor ortaya.
https://journals.plos.org...1371/journal.pone.0161622
hep böyle saçma sonuçlar çıkıyor türk çinlı çıkıyor,moğol vatikanlı çıkıyor, izlandalı moğol çıkıyor bir defa da adam akıllı sonuç çıkmıyor ortaya.
manipülasyona açık olduğunu düşündüğüm test.
avrupalılar sever böyle şeyleri.
avrupalılar sever böyle şeyleri.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar