bugün
- kedilerin yedigi ilginc seyler11
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması12
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar16
- galatasaray büyüklüğü14
- arkadaşlar bakar mısınız14
- bik bik'in mutfağına konuk olan yazar5
- ben geldim naneler3
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi5
- şanlıurfa şehir hastanesi5
- açık oylayamamak6
- migros ta şarap seçen kaslı ve hüzünlü erkekler5
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi15
- kıbrısı ingilize veren padişah5
- ispanya çin yakınlaşması ab de rahatsızlık5
- sosyoloji vs antropoloji2
- evli bir adama aşık oldum sözlük25
- fenerbahçe nin kurucusu4
- cumartesi günü yapılabilecekler7
- anın görüntüsü22
- zengin erkeğe tanınan aldatma hakkı4
- sözlükteki yazarların çok ahlaklı olması6
- tr de simit satsaydımda ailemin yanında olsaydım3
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı18
- emevi dini4
- bardak3
- hoşlanılan kızın evli bir adama aşık olması5
- mobland2
- prosedür evliliği3
- türkçeye sistemli saldırı7
- ispartalı kızlar9
- yapılan ilginç salaklıklar4
- konuşurken yanlışlıkla tükürmek6
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- güne acı bir gerçek bırak8
- damarsız tüysüz manisa yaprağı17
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- her yerden engelleyen kız6
- meksika açmazı macerası8
- vincenzo montella5
- çok sıkılmak2
- nasihat heyeti2
- muhallebi köpürtmek4
- pembe kulaklık takan erkek2
- tayt6
- kaş bıyık alınca yüze gelen güzellik6
- gey ve şey kavgası5
- sözlükte ortamın çok gergin olması5
- popo liposuction6
- mehmet akif alakurt2
- kadınların sevgililerine aldığı geyimsi kıyafetler2
öncelikle galaxisonline.com da oyunun yeni öğreleri kurulduğu için şimdilik galaxisclassic.com da hizmet vermektedir.
online oyun dünyasının en iyi oyunlarından biri. çok fazla kullanıcısı yok çünkü ogame ve travian gibi basit değil gerçekten zaman ve efor sarfetmeniz anlamaya çalışmanız gerekiyor.
uzayda geçen oyunumuzda her oyuncunun kendi gezengeni. her gezegenin ait olduğu bir güneş sistemi ve her güneş sisteminin dahil olduğu bir uzay haritası var.
her güneş sisteminde satılan mallar sürekli değişiyor ve ticaret yolları spontone olarak oluşuyor. yok ben ticaret yapmam taşımacılık yaparım derseniz sürekli görevler gerçekleştirebilirsiniz. yok o da olmaz derseniz saldırı kolonisi olarakda gelişebiliyorsunuz.
teknolojinizi geliştirerek gemiler, silahlar, kalkanlar ve kargo modifikasyonları yapıyorsunuz. ama bunları o adi online oyunlardaki gibi değil gerçekten zaman harcayarak yapıyorsunuz.
para yerine geçen credit ve yapım işlerinde kullanılan metarial gibi 2 hammaddeden oluşması oyun basit bir mantıkla oynanıyor hissi yaratsada aslında gerçekten insanı zorluyor. kendi loto çekilişi, aynı anda bir kullanıcı tarafından yapılabilen ve tüm evrenin yok olmasını engellemek için bütün kullanıcıların ortak hareket ettip yok etmeye çalıştığı bir armageddon silahı.
kendiniz geliştirmek için düzinelerce yolunuz bulunmakta. oyun armagedon silahının kullanılabilmesiyle son buluyor ve resetlenip yeniden başlanıyor.
oyun ingilizce ve oynaması gerçekten güç ama eğer oyunu anlama eşiğini geçerseniz eğlencesi çok yüksek ve gece yataktan kalkıp turnlerinizi harcattırabilir cinsten.
edit: oyunu oynamaya meyilli arkadaşlar başlangıçta klavuz olmadan ilerlemek sıkıntı yaratıyor o yüzden mesajla yardım istemeleri halinde gereken desteği vermekten zevk duyarım.
online oyun dünyasının en iyi oyunlarından biri. çok fazla kullanıcısı yok çünkü ogame ve travian gibi basit değil gerçekten zaman ve efor sarfetmeniz anlamaya çalışmanız gerekiyor.
uzayda geçen oyunumuzda her oyuncunun kendi gezengeni. her gezegenin ait olduğu bir güneş sistemi ve her güneş sisteminin dahil olduğu bir uzay haritası var.
her güneş sisteminde satılan mallar sürekli değişiyor ve ticaret yolları spontone olarak oluşuyor. yok ben ticaret yapmam taşımacılık yaparım derseniz sürekli görevler gerçekleştirebilirsiniz. yok o da olmaz derseniz saldırı kolonisi olarakda gelişebiliyorsunuz.
teknolojinizi geliştirerek gemiler, silahlar, kalkanlar ve kargo modifikasyonları yapıyorsunuz. ama bunları o adi online oyunlardaki gibi değil gerçekten zaman harcayarak yapıyorsunuz.
para yerine geçen credit ve yapım işlerinde kullanılan metarial gibi 2 hammaddeden oluşması oyun basit bir mantıkla oynanıyor hissi yaratsada aslında gerçekten insanı zorluyor. kendi loto çekilişi, aynı anda bir kullanıcı tarafından yapılabilen ve tüm evrenin yok olmasını engellemek için bütün kullanıcıların ortak hareket ettip yok etmeye çalıştığı bir armageddon silahı.
kendiniz geliştirmek için düzinelerce yolunuz bulunmakta. oyun armagedon silahının kullanılabilmesiyle son buluyor ve resetlenip yeniden başlanıyor.
oyun ingilizce ve oynaması gerçekten güç ama eğer oyunu anlama eşiğini geçerseniz eğlencesi çok yüksek ve gece yataktan kalkıp turnlerinizi harcattırabilir cinsten.
edit: oyunu oynamaya meyilli arkadaşlar başlangıçta klavuz olmadan ilerlemek sıkıntı yaratıyor o yüzden mesajla yardım istemeleri halinde gereken desteği vermekten zevk duyarım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar