bugün
- bütün eziklerin 80 ler paylaşımı yapması15
- uyudun mu11
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i22
- şeffaf ayakkabı9
- 81 ilde sığınak yapılması7
- hayattan beklentiler6
- kadın bacağı paylaşan mehdi4
- sinek as5
- kafasında konuşan sesi uzaylı zannetmek6
- gebze yi gebze yapan şeyler3
- olgunlaştıkça farkına varılan şeyler4
- at eti yemek3
- deliler bize ne anlatıyor sorunsalı7
- insanı yoran duygular6
- spora başladım4
- bir zihinden diğer zihne geçen memler8
- queen ravenna ve cinleri14
- komünistlerin tatar sürgünü2
- öğrenildiğinde ufku iki katına çıkaran şeyler5
- manifestten hangi kızla sevişirdin16
- pandela 310
- özgüven3
- mesleğinizi söyleyince muhatap olduğunuz sorular12
- sözlük şifresinin uzaylılar tarafından çalınması6
- karabüyü yapılan kaynananın hala yaşaması7
- ahlak abartılmış balon bir kavramdır5
- hastanede kendini siktiren güvenlik kız2
- tavuğun neden kanatları var11
- beni affettiğini söylesin gideyim10
- sözlükte üzdüğüm yazarlar11
- sueda uluca silvermist benzerliği11
- izmir yanıyor5
- sözlüğün en masum yazarları18
- uludağ sözlük deli istilası4
- hayatın insana diz çöktürmeye çalışması5
- sonbahar depresyonu4
- taliban7
- 3 yaşındaki elif'i göz göre göre ezen kadın sürücü12
- karton toplayan birini görseniz naparsınız5
- öldükten sonraki ilk 1 milyar yıl4
- kadınların cinsel cinsel konuşması3
- kuru patlıcan dolması4
- bilim ve materyalizm her şeyi açıklamaz4
- çok sıkıcısın be sözlük4
- büyülü zihinle seçici kitap okuma4
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı8
- kulaklık6
- başlıklar benimle mi ilgili hissi3
- içsel huzursuzluk karanlık gölgeden gelir3
- yaşlanma belirtileri2
izin sonunda kırık far parçaları belirir.
yolda gördüğünüz zaman içiniz acır. acaba sorusu aklınıza gelir. büyük facialardan sonra geride kalan izlerdendir.
anüs diye tabir edilen götten düşen dışkı diye kullanılınca kaba kaçmayan bok adını verdiğimiz iğrenç şey, bi kerede suya düşmediği için, serin sulara kavuşmadan az evvel klozetin kuru bölgesinden seker. işte bu sekme esnasında az evvel tarif etmeye çalıştığımız o su sınırının hemen yukarısında kalan bok parçacıklarına fren izi denir. ve pek tabi iz bırakanlar unutulmaz. en azından ben unutmuyorum. kendimi unuttum, onu unutamıyorum. yani ortak yaşam süren insanların, birbirlerine atacakları en ağır kazıklardan biri bu. terbiyesizlik. travmatik lan. o şekiller hiç gözümün önünden gitmiyor. o kadar sık karşılaştım ki artık hangi hızla indiğini, bokun kalınlığını, klozete tam olarak nasıl oturduğunu hesaplayabiliyordum. bildiğin dexter'ın bok analisti haliydim. daha kötüsü de bıraktığı izlerden bi süre sonra fal bakmaya başladım. fincandaki izlere benziyordu çünkü. tuvaletten çıkınca yanına gidip "kardeş senin için kabarmış, noldu anlat hele, kötü bi şey olmuş bugün?" diyordum. "nasıl anladın lan, oha?!" dediğinde ise "kapkara sıçmışsın mına koduğum nasıl anlayacam" şeklinde karşılık vermek istedim hep. ama olmadı. hiçbi zaman söyleyemedim. yapamadım bunu. tuvalet fırçasının yerini değiştirdim her seferinde belki anlar diye. sağa koydum, sola koydum olmadı. ters çevirip duvara yasladım, ı ıh. olmadı. en son klozet kapağının üstüne koydum. arkasından girdim baktım ki, belli ki arkadaş onu indirip sıçmış, ardından tekrar üstüne koymuş kapağın. işte o zaman vazgeçtim mücadeleden. dedim ki bu adam iyi niyetli. gerçekten dekor sanıyor fırçayı. çok güzel bi insan bu. zarar gelmez. hiç öğretme, anlatma. saflığına leke sürme. dedim ki bu adamın derdi belli. içim dışım bir benim, senden saklayacak bi şeyim yok mesajı veriyor bana. rahatladım sonra.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar