bugün

yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. diyebilecek bir eleman olan tayyip amcamız için, önceki futbol geçmişi ve politikadaki abdülhamit yaptırımları gereği kendisine verdiğim isimdir.

italyanlar için büyük anlamlara sahip bu kelime özellikle futbol takımları için güçlü,büyük anlamlarında kullanılıyor. tayyip kovboyunda futbol geçmişini göz önünde bulundurarak diyebilirimki forza tayyip.

bugün gözüme çarpan bir haber oldu kasımpaşaspor ile ilgili olarak. recep tayyip erdoğan stadyumu'nda yapacakmış maçını. dedim ulan ne oluyor, sonra bir fena oldum, önce durdum kafamı öne eğdim sonra pencereyi açtım baktım hava bulutlu(tıpkı neden böyle davrandığımı anlarcasına) yani kısacası anlam veremedim. ulan gemidir falandır filandır da cidden neler oluyor hayatta modunda baktım bir an dünya'ya(ki bu aslında genel duruşumdur)

bir de tayyip erdoğan ve arkadaşları politik kariyerleri boyunca hero gibi davranıyorlar ya da kendilerini öyle zanneder bir havada işletiyorlardı devleti. 1 yıl öncesinde farklı bir görevi olan eleman bir yıl sonra adalet bakanı oluyor ki - ulan neler oluyor lan burada, dağılın ulan gibi cümleler kuramadan kendilerine, bir yıl sonra hükümet sözcüsü oluyor. arkadaşım hero musunuz siz, peter petrelli misiniz? ulan bu kadar da çok yönlü olunmaz ki. hayır madem o kadar yeteneklisiniz bizlere de birer sal falan tahsis edinde bizde bakalım dalgamıza...
© copyright 2005 - 2026