bugün

düzgün türkçesi ile beni kendine hayran bırakan yazar .
(bkz: #3483618)
(bkz: #3483673)
birde noktalardan sonra boşlu bıraksa, işler daha rahat olcak ama. hani diğer hataları zaten anlamıştır artık, gerçi görmeyeli anlamışa benzemiyor ama bir yerden başlamak lazım. noktadan sonra boşluk burcu.
mynet dünyasında yaşayan kızın nickidir.
birincisi bayan olması ikincisi de böylesine doğaüstü bir isimle siteye giriş yapması hasebiyle daha ilk yazarlık gününden yoğun entriye boğulan hatun kişi.
kendisine selam ederek friends dizisinin unutulmaz karakteri joey tribbiani tadında "how yu doin'?" şeklinde seslendiğim sözlükçüdür.
öyle böyle ama 10 entry girerek yazar olmuş kız. ben, kim bilir kaç entryden sonra kabul edilmiştim.

hoşgelmiş.
burdaki süper sonik yorumları görüp, üzülmesindir, kendisinin bir derdi olduğu kesindir, hemen çaktırmadan bir derdim var butonunu kullanarak sevimli moderatörlerimizden nikinin değişmesini isteyebilir, eğer isterse biz ona nikde bulabiliriz.

birderdim var dinleyin
ey moderatör abiler
bir nik aldım pişman oldum
değiştirsem diyorum

sözlük söz dinlemiyor
nikimi beğenmiyor
bir görse kendi niklerini
sanki çok matahtılar

ah ah nik yüzünden ızdıraba kul oldum
hem kendim harap oldum hem beni benden ettim.
nick'i için hiç düşünmemiş,tıpkı eski üyelerin nicklerine bakıp yorulmadığını sandığım gibi 1987 doğumlu burcu.
sanal alemi pek ciddiye almayan birisi gibi.
msn adresi de kullanıcı adıyla aynıysa şimiden geçmiş olsun dediğimiz yazar arkadaşımızdır.*
asl diyaloglarina maruz birakilmadan direkt olarak istek/sikayet mesajlarini alacak potansiyele sahip nick.
gelir gelmez yaşını, adını, ve cinsiyetini bildiren, mükemmel nikli sözlük yazarıdır. burdan tüm sözlük yazarlarına da seslenmek istiyorum, burcuyu örnek almalıyız, böylece boşa zaman harcamadan isim, yaş, sen erkeksin, vay ben kızım dialoglarına bir son vermiş oluruz. ne güzel olur.

bu arada baktım düşünüyorsun, zorlama güzel beynini 21 yaşında ben hesapladım. *
hoş gelmiş yazar olsun.

edit : lan ibne bunun nesini eksiledin.
© copyright 2005 - 2026