/
2
(bkz: yusuf yusuf)
(bkz: fethullah gülen in gay olma olasılığı)
(bkz: cunku essegin sikinden dolayi)
kendisi yeni bir peygamber olduğundan öldükten sonra da hâliyle yeni bir kâbe inşaa ettirecektir. karizmayı çizdirmek istememektedir.
doğrudur. inanmayanlar açsın baksın araştırsın tarikat şeyhleri hacı olamazlar.
edit: feto bastı bana eksiyi.
--spoiler--
samimi olarak kızıyorum artık cehalete ve aptallıklara. bilip bilmeden konuşanlara.
--spoiler--

ha işte ben de onu diyorum az baksan arabistan şeyhten geçilmiyor göreceksin de...
hazımsız, cahil ve gerizekalıları bilgilendirmek için iyi bir vesiledir. nick'inde bir de "bey" kullanmaz mı bunlar, varlıkları ironidir.
(bkz: fortlanma korkusu)
yanlış bilgidir, hacca gitmiştir. bilgilendirelim; şeriatta ifade edilen gibi bir şey yoktur. suudlardaki katı yöntemlerde de böyle şeyler yoktur. türkiyede ve diğer müslüman ülkelerdeki cemaat liderleri(cübbeli ahmet, mahmut hoca, esad coşan v.b.) hacca gidip gelmektedirler. suudların taassubu genelde kendi ülkeleri ile sınırlıdır. kendilerini etkileyen veya etkileyecek yakın ülkeler ve kendi ülkeleri dışında ılgilenmezler. bu meyanda fethullah gülen hoca ise tarikat şeyhi değildir kanaat önderidir, anılan konuyla ilgili değildir. kamuoyuna duyrulur.
(bkz: prof olmuşsun ama adam olamamışsın)
http://www.turkforum.net/...-gulen-haca-gitti-mi.html
hacca 3 kez gitmiş kendi ağzından duydum.
"kanaat önderi" olmasındandır. (bkz: yerseniz)
israil'deki efendileri izin vermediği içindir. otoriteye itaat etmektedir.
atatürk ün yabancı dil bilmemesi ile aynı nedendir.
(bkz: homofobi)
günahlarının persil'le çıkacağını düşünüyordur.
http://www.youtube.com/watch?v=NXsyRAPU8g0
cenabetmiymis?
Kabe'nin pensilvanya'da olmaması.
Para harcamak zorunda olması. O cimrilikle çiftliğinden bir sokak ötedeki kasabaya gidemiyordur.
(bkz: fakirlik)
Munafikliktir. Munafiklara böyle mesakkatli ibadetler zor gelir.
Makrube yemeden duramıyor oluşu , ya takcak peşine makrubecısınıde götürcek ama işte abi evindeki tadı vermıyor zaar.
etrfata kırmızı bülten ile aranma riskinin olmasıdır. adam evinden markete giderken yakalıcaklar. hacca nası gitsin aq.
/
2