bugün

entry'ler (612)

bir kaplumbağayı ters çevirip kaçmak

yavşaklıktır!

26 haziran 2016 türkiye ve israil anlaşması

Bir şey demeye gerek var mı? Resim anlatıyor söyleyeceklerimi.

görsel

ego denilince akla gelen ilk isim

Tayyip Erdoğan.

günün tek cümlelik özeti

hezimet.

recep tayyip erdoğan

cahil cühelanın ve hazır yiyici sadakacıların oylarıyla yine başbakan olmaya devam edecek olan adam.

ne yazık ki tek oy kullanabiliyorum...

muhabbet kralı

3 binin üzerinde kitap okuduğunu bildiğimiz mehmet barlas yerine, onun karşısında defalarca ezilmiş bir kişiyi konuk eden program.

okumak boş zaman işi değildir, bir yaşam biçimidir; kişiliğin bir yansımasıdır. kişi neleri okuduğundan, okuduğunu nasıl tahlil ettiği ve özetlediğine kadar aslında kendisiyle ilgili bilgi verir.

iyi bildiğim bir şey var ki; şiir, kitap ya da dergi veya gazete okuma alışkanlığı birilerinin zoruyla edinilmiyor. okumayan ve çocuklarına okuması yönünde tavsiyede de bulunmamış bir aileye mensup kişi ilkokuldan itibaren fazlaca okuyan biri haline gelebiliyor; örnekleri mevcut...

programda sosyal medyadan konu açılmışken; gözlemlediğim acı bir durum var; araştırdığım, kafa yorduğum, okuduğum ve iyi bildiğim bir konuya dair, paylaşmak adına, herkes öğrensin diye bir yazı yazıyorum ve inanılmaz çirkin tepkilerle karşılaşabiliyorum. yazdıklarıma cevap veren kişinin bilgisizliğini açıkça algılamama rağmen ne yazık ki ikna etme ve doğru bilgiyi aktarma noktasında sorun yaşıyorum. sık sık saygısızlığa maruz kalıyorum. artık herkes yazar, herkes bilirkişi. bu bağlamda internet faydalı mıdır, yoksa kitap okuma alışkanlığını ve gerçek bilgiyi baltalayan bir şey midir henüz karar verebilmiş değilim. gençlik artık msn ve facebook gençliği!..

kendi adıma diyebilirim ki; internet dev bir kütüphane. ama kullanabilene.

muhabbet kralı

emekliliği tartışan, konuşan program.

emekliler niye programa alınmadı acaba? birinci ağızdan sorunlar dinlense daha da iyi olmaz mıydı?

ali tezel'e selamlar.

ali tezel

muhabbet kralı'nın bu geceki konuklarından biri.

türkiye'nin en ilginç şöhretlerinden biri. "hatasız seri üretim" cümleleriyle ilgi uyandırıyor. "bu memlekette işini doğru düzgün yapan yok" söylemine aykırı bir adam. güveniyorum.

erkeklerden kızlara tavsiyeler

"kapa çeneni hayatım" cevabıyla sonlanacak girişimdir.

12 haziranın 22 ağustostan önce olması

12 haziran 2011 genel seçimleri, internet filtresinin uygulanmaya başlayacağı tarihten öncedir.

sözlük resmi olarak fotoğrafını kullanan insan

sanal olmayan insandır.

kahve sözlük

bir içimlik kahve gibi tadı damakta kalan sözlük.

ukalaman seviyorsa ben de seviyorum arkadaş o kadar!

ukalaman

en pozitif ukala.

kahve sözlük'te kahve içiyor her gün.

meydan sözlük

meydanı boş bulmanın kolay olduğu sözlük.

genelde hep sakin. yazan çok az.

3harf sözlük

yazar olunası sözlük.

yazarı mıyım? eee tabii ki. kaliteli, küfürsüz, hoş. seri dandiksiz, seri dandik rey veren ibne'siz mekan.

fenomenal

dört gözü olan yazar.

beyaz

Baskıda normal karalıkta görünen harf türü.

canı sıkılmak

içi sıkılmak, yapacak bir işi olmamaktan tedirginlik duymak, öfkelenmek, üzülmek.

sigara içmek

sağlığa zararlı fakat bir o kadar da keyifli iştir.

arif susam

konservatuvar mezunu piyanist şantördür. sevimli ve sıcaktır.
© copyright 2005 - 2026