bugün
- insan nüfusu azaltma çalışmaları4
- bu dünyaya çocuk getirmek8
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- babasina benzeyen erkeklerden hoslanan kiz5
- coco star6
- bu hesap gizlidir2
- yabancilara 20 yillik vergi muafiyeti7
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak10
- anne baba özlemi4
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- yapay zeka moderatörü7
- tecavüze ceza önerisi7
- ctrlx abla11
- karısı tarafından 300 kez aldatılan adam6
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- sözlük kızlarının ayak falları7
- sözlük kızlarının kombileri7
- ben aslında kızım7
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum28
- erkek olmanın çok zor olması5
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır6
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- gocu31
- antipanik8
- gökten am yağsın diye duaya çıkmak5
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir5
- kitap okuyan erkek9
- kürtler olmasaydı yaşanabilecek sıkıntılar5
- pitbull sami2
- yazarların en muhteşem özelliği5
- kemal kılıçdaroğlu36
- oytunkaran'ı özlemek6
- uysaljakoben adamdır3
- çayı kaç şekerli içiyorsunuz13
- her şeye rağmen yaşamaya karar vermek4
- cilgincapkin7
- silvermist8
- o son birayı içmek5
- özgür özel7
- vexillarius the slayer'in ırkı6
- sözlüğün sessiz sakin olması2
- ktç'nin hala hayatta olması10
- dinleri de insan yarattı2
- hard seven kız3
- kavga etmeyin lan hepinizi döverim5
- reha muhtar25
- ekonomi çok iyi11
- gençler iş beğenmiyor11
entry'ler (612)
yavşaklıktır!
Tayyip Erdoğan.
hezimet.
cahil cühelanın ve hazır yiyici sadakacıların oylarıyla yine başbakan olmaya devam edecek olan adam.
ne yazık ki tek oy kullanabiliyorum...
ne yazık ki tek oy kullanabiliyorum...
3 binin üzerinde kitap okuduğunu bildiğimiz mehmet barlas yerine, onun karşısında defalarca ezilmiş bir kişiyi konuk eden program.
okumak boş zaman işi değildir, bir yaşam biçimidir; kişiliğin bir yansımasıdır. kişi neleri okuduğundan, okuduğunu nasıl tahlil ettiği ve özetlediğine kadar aslında kendisiyle ilgili bilgi verir.
iyi bildiğim bir şey var ki; şiir, kitap ya da dergi veya gazete okuma alışkanlığı birilerinin zoruyla edinilmiyor. okumayan ve çocuklarına okuması yönünde tavsiyede de bulunmamış bir aileye mensup kişi ilkokuldan itibaren fazlaca okuyan biri haline gelebiliyor; örnekleri mevcut...
programda sosyal medyadan konu açılmışken; gözlemlediğim acı bir durum var; araştırdığım, kafa yorduğum, okuduğum ve iyi bildiğim bir konuya dair, paylaşmak adına, herkes öğrensin diye bir yazı yazıyorum ve inanılmaz çirkin tepkilerle karşılaşabiliyorum. yazdıklarıma cevap veren kişinin bilgisizliğini açıkça algılamama rağmen ne yazık ki ikna etme ve doğru bilgiyi aktarma noktasında sorun yaşıyorum. sık sık saygısızlığa maruz kalıyorum. artık herkes yazar, herkes bilirkişi. bu bağlamda internet faydalı mıdır, yoksa kitap okuma alışkanlığını ve gerçek bilgiyi baltalayan bir şey midir henüz karar verebilmiş değilim. gençlik artık msn ve facebook gençliği!..
kendi adıma diyebilirim ki; internet dev bir kütüphane. ama kullanabilene.
okumak boş zaman işi değildir, bir yaşam biçimidir; kişiliğin bir yansımasıdır. kişi neleri okuduğundan, okuduğunu nasıl tahlil ettiği ve özetlediğine kadar aslında kendisiyle ilgili bilgi verir.
iyi bildiğim bir şey var ki; şiir, kitap ya da dergi veya gazete okuma alışkanlığı birilerinin zoruyla edinilmiyor. okumayan ve çocuklarına okuması yönünde tavsiyede de bulunmamış bir aileye mensup kişi ilkokuldan itibaren fazlaca okuyan biri haline gelebiliyor; örnekleri mevcut...
programda sosyal medyadan konu açılmışken; gözlemlediğim acı bir durum var; araştırdığım, kafa yorduğum, okuduğum ve iyi bildiğim bir konuya dair, paylaşmak adına, herkes öğrensin diye bir yazı yazıyorum ve inanılmaz çirkin tepkilerle karşılaşabiliyorum. yazdıklarıma cevap veren kişinin bilgisizliğini açıkça algılamama rağmen ne yazık ki ikna etme ve doğru bilgiyi aktarma noktasında sorun yaşıyorum. sık sık saygısızlığa maruz kalıyorum. artık herkes yazar, herkes bilirkişi. bu bağlamda internet faydalı mıdır, yoksa kitap okuma alışkanlığını ve gerçek bilgiyi baltalayan bir şey midir henüz karar verebilmiş değilim. gençlik artık msn ve facebook gençliği!..
kendi adıma diyebilirim ki; internet dev bir kütüphane. ama kullanabilene.
emekliliği tartışan, konuşan program.
emekliler niye programa alınmadı acaba? birinci ağızdan sorunlar dinlense daha da iyi olmaz mıydı?
ali tezel'e selamlar.
emekliler niye programa alınmadı acaba? birinci ağızdan sorunlar dinlense daha da iyi olmaz mıydı?
ali tezel'e selamlar.
muhabbet kralı'nın bu geceki konuklarından biri.
türkiye'nin en ilginç şöhretlerinden biri. "hatasız seri üretim" cümleleriyle ilgi uyandırıyor. "bu memlekette işini doğru düzgün yapan yok" söylemine aykırı bir adam. güveniyorum.
türkiye'nin en ilginç şöhretlerinden biri. "hatasız seri üretim" cümleleriyle ilgi uyandırıyor. "bu memlekette işini doğru düzgün yapan yok" söylemine aykırı bir adam. güveniyorum.
"kapa çeneni hayatım" cevabıyla sonlanacak girişimdir.
12 haziran 2011 genel seçimleri, internet filtresinin uygulanmaya başlayacağı tarihten öncedir.
sanal olmayan insandır.
bir içimlik kahve gibi tadı damakta kalan sözlük.
ukalaman seviyorsa ben de seviyorum arkadaş o kadar!
ukalaman seviyorsa ben de seviyorum arkadaş o kadar!
en pozitif ukala.
kahve sözlük'te kahve içiyor her gün.
kahve sözlük'te kahve içiyor her gün.
meydanı boş bulmanın kolay olduğu sözlük.
genelde hep sakin. yazan çok az.
genelde hep sakin. yazan çok az.
yazar olunası sözlük.
yazarı mıyım? eee tabii ki. kaliteli, küfürsüz, hoş. seri dandiksiz, seri dandik rey veren ibne'siz mekan.
yazarı mıyım? eee tabii ki. kaliteli, küfürsüz, hoş. seri dandiksiz, seri dandik rey veren ibne'siz mekan.
dört gözü olan yazar.
Baskıda normal karalıkta görünen harf türü.
içi sıkılmak, yapacak bir işi olmamaktan tedirginlik duymak, öfkelenmek, üzülmek.
sağlığa zararlı fakat bir o kadar da keyifli iştir.
konservatuvar mezunu piyanist şantördür. sevimli ve sıcaktır.