bugün
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- tai lung15
- kız nick altı meriçleri13
- gammazı ispiyoncu sanmak15
- yeni parti43
- arabayı yavaş süren tipler16
- baş meriç4
- merfulu gitmesin kampanyası15
- parayla limon almak3
- pkk türk sanatını davar güder gibi güdüyor13
- gammazların tarafsız olması gerekliliği13
- apoya küfür edince kuduran kürtçü9
- gammazlar ve biraderler arasındaki kirli ilişki10
- göz makyajı2
- sersem herif2
- bırakın kavgayı maç başlıyor7
- nervio moderatör olsun kampanyası10
- beni seven yazarlar10
- sözlük yazarları nasıl hissediyor3
- sular kesikken gelen kaka2
- arkadaşlar sizce ben5
- dün gece sözlükte yaşanan o rezil olay14
- sizi en iyi anlatan şarkı2
- kemal kılıçdaroğlu11
- öykü serter8
- aslan eti4
- yakışıklı erkeklerin gay olması10
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum11
- bu kitabı okuyum mu4
- sözlük yazarlarının çayları12
- kızları çok seviyorum2
- hatırladığınız en eski anı7
- sanat sepet tayfa6
- online yazarlar neden yazmıyor12
- uludağ sözlük için öneriler8
- musluk tamir eden erkek çekiciliği3
- everest e çıkıp leğenle aşağı kaymak6
- gammazlar adam mıdır sorunsalı6
- erkek nickaltı meriçleri4
- evli erkeklerin kadınlara daha çekici gelmesi5
- debe'nin nick altı entry dolması7
- ismet inönü hain midir sorunsalı5
- gecekonduya 18000 btu inverter klima almak2
- gammaz yazarlar lokali5
- gammaz olmayı bir halt sanmak4
- zaman baba7
- liseden arkadaşlar6
- kesin ulen kavgayı3
- queen feristah9
- bakıyorum da hiç sesiniz çıkmıyor2
istek ve arzuların hayalgücüne bırakılarak, kurgulanmasıdır.
değişik heves, değişik beğeni, değişik düşünüş.
kökeni fransızca olan ve sonsuz, sınırsız hayal ve hayal gücü anlamına gelen sözcük.
yıllardır bastırılmış duyguların bir yerden filizlenip çıkmasıyla oluşan davranış sorunsalı
tek başına cinsellikle alakası olmayan kelime. anlamı ise hayal dünyası falan fişman demektir.
günümüzde sadece akıllara kırbaç, kelepçe, süpermen kostümü, rulo yapılmış öss soru kitapçığı gibi alet edevatı getiren kelimedir.
ama fantezi sadece cinsellik için kullanılmaz. mesela bir insanın aya gidip orada arkadaşlarıyla futbol oynamayı hayal etmesi de bir fantezidir. bunda cinsellik var mı? yani fantezi kelimesi ukala, herif, keleş kelimeleri gibi anlam kötüleşmesine uğramış diyebiliriz.
örn:
(bkz: fantezi edebiyatı)
ama fantezi sadece cinsellik için kullanılmaz. mesela bir insanın aya gidip orada arkadaşlarıyla futbol oynamayı hayal etmesi de bir fantezidir. bunda cinsellik var mı? yani fantezi kelimesi ukala, herif, keleş kelimeleri gibi anlam kötüleşmesine uğramış diyebiliriz.
örn:
(bkz: fantezi edebiyatı)
tahayyül safhası.
iple bağlayarak veya kelepçeleyerek seks yapmak.
fantezi bu olsa gerek. #24921362
Değişik şeyler denemektir hemde çok değisik şeyler.
(bkz: 2015 genel seçimleri)
Bize kim bakar fantezisini yaşayan akrabalarım var.huzur evi.bebekken bana kreşlerin baktığı gibi.0.3~4.7.
Fantezi seven insan iyidir.
Çünkü sınırlar gereksiz bir şeydir şu 3 günlük dünyada. Ha deneyiver ablacım/abicim ne olacak.
Eğer bir allerjenik hastalık veya mide bulantısı yani sağlıkla ilgili engeller yoksa bence denenmesi gereken birçok fantezi vardır. Evlilikte özellikle adamı elinde turmak gerekir. Heyecan iyidir.
Ben şimdi böyle atıp tutuyorum ama kro bi kocişim olcak o zaman görürüm fanteziklikleri.
Ayıp değil. Deneyin.
Çünkü sınırlar gereksiz bir şeydir şu 3 günlük dünyada. Ha deneyiver ablacım/abicim ne olacak.
Eğer bir allerjenik hastalık veya mide bulantısı yani sağlıkla ilgili engeller yoksa bence denenmesi gereken birçok fantezi vardır. Evlilikte özellikle adamı elinde turmak gerekir. Heyecan iyidir.
Ben şimdi böyle atıp tutuyorum ama kro bi kocişim olcak o zaman görürüm fanteziklikleri.
Ayıp değil. Deneyin.
boş kaleye artistlik vuruş yaparak gol atmaya çalışmak, dota'da rylai'ye mom basher çıkmak gibi olaylarda kullanılan şey.
sahip olmadığım cinsel hayal gücü. bundan 10 yıl kadar önce, sanırım üniversite döneminde hatunun birisi sormuştu "en çılgın fantezin ne?" diye. düşündüm düşündüm, yok. üzerinden onca sene geçti hala yok.
sanırım bunun sebebi "sevişeyim yeter" dürtüsü.
sanırım bunun sebebi "sevişeyim yeter" dürtüsü.
suyu ve yüzmeyi falan çok seven bir bünye olduğum için resmen hayalim gibi bisiydir.
eğer jakuzim olsa içinden hiç cikmazdim net.
bi çeşit küvet.
eğer jakuzim olsa içinden hiç cikmazdim net.
bi çeşit küvet.
idealistlerin işi materyalistler hayal kurmaz, gerçekçidir ve planları da bu gerçekçilik üzerine kuruludur.
fantezi kurmak gerçekle tatmin olmayı beceremeyenlerin işidir.
fantezi kurmak gerçekle tatmin olmayı beceremeyenlerin işidir.
çok yaratıcı şeyler bulabilirim.
Her insana göre farklı kriterlere sahip olan bir kavram.
Herkesin fantezisi farklı olabilir.
Herkesin fantezisi farklı olabilir.
diğerlerine fantezilerinizi söylerseniz o sizin fanteziniz olmaktan çıkar, her insanın bir fantezisi olmalı bence, ne bileyim en basitinden cumartesi sabahları saat beşte güneşin doğuşunu beraber izleyebilirsiniz, bu da bir fantezi değil midir, fantezidir, ya da saatlerce hiç yataktan kalkmadan sevdiğiniz insanın göğsünde öylece yatabilirsiniz, hayali bile heyecan verici, evleneceğim insanın çok şanslı biri olacağını şimdiden hissediyorum.
fan tez i =
tez öğrencisinin eğlenerek yaptığı tezi.
tez öğrencisinin eğlenerek yaptığı tezi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar