bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri47
- en iyi vampir filmi4
- yaşanmamışların yası6
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı29
- buzdolabının kapağını açıp boş boş bakmak4
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak4
- the crow2
- claudian clouds33
- cok da abartmaya gerek uok6
- annem2
- insan ne ister4
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- anın görüntüsü25
- yazarların akşam yemekleri5
- günlük2
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği7
- başkalarının istediği gibi yaşamak4
- ankara da yeni nesil suç örgütleri operasyonu2
- sözlük kızlarının kekleri24
- kadınlar6
- true'nun engelli olması6
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- önyargı2
- true ile tatlı sert3
- okan buruk9
- allah11
- meriç dükalığı8
- morkstar2
- sarapci koala hatayi33
- sevdiğiniz yazarlar8
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- islamda namaz yoktur30
- gücünden sıkılıp kendini yok eden tanrı2
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği4
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- seni tanıyorum4
- fusya semsiyeli yabanci22
- tai lung8
- amedspor maçından korkmak3
- kürdistan10
- alışkanlığı karakter sanmak2
- dantelli sütyen takan erkek12
- özürlü diyerek hakaret ettiğini sanmak4
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- victor osimhen2
- seri eksicinin iq düzeyi4
- true'nun idrak yolları enfeksiyonu sorunu4
- kendini yok etmek istemek2
- cumartesi gecesi sıkıcılığı2
- mazotun yarım litresi 50 tl28
izmir'in, çiğli'ye bağlı bir semtidir. sessiz sakin yerleri sevenler için tam yaşanılası bir yerdir.
dağın başındadır. ucuzdurda ama çarpık bir yerleşme yeri yoktur. parklar filan var hacı güzel yer tabi.
evka 2 nin müthiş yokuşları vardır.
öyle ki çocukluğum bu yokuşlardan aşağı bisiklet salmakla geçti benim.
hatta zamanında kırmızı körüklü belediye otobüsleri yokuşun ortasında (önceden baharda papatyaların açtığı boş bir arazi olan şimdiki postanenin orada) duramaz, dursa tekrar kalkamaz, taa yokuşun en sonunda dururlardı. hatta sık sık o otobüs daha bu bahsettiğim noktaya gelemeden bozulurdu.
yokuştan aşağı topunuzu kaçırdıysanız işte bu bahsettiğim noktanın bi 20 metre aşağısına kadar koşar sonra vazgeçerdiniz, yolda mutlaka ezilirdi çünkü siz yakalayana kadar.
145 nolu karşıyaka otobüsleri az geçerdi, ne akla hizmetse ilkokulu karşıyakada okuyan beni deli ederdi.
yine de iki üç blokta bir bulunan parkları, düzgün kentleşmesi, bahçeli apartmanlarıyla büyük şehirde yaşayıp bütün gün sokakta oynayan son çocuklardan olmama sebep olmuştur, severim.
öyle ki çocukluğum bu yokuşlardan aşağı bisiklet salmakla geçti benim.
hatta zamanında kırmızı körüklü belediye otobüsleri yokuşun ortasında (önceden baharda papatyaların açtığı boş bir arazi olan şimdiki postanenin orada) duramaz, dursa tekrar kalkamaz, taa yokuşun en sonunda dururlardı. hatta sık sık o otobüs daha bu bahsettiğim noktaya gelemeden bozulurdu.
yokuştan aşağı topunuzu kaçırdıysanız işte bu bahsettiğim noktanın bi 20 metre aşağısına kadar koşar sonra vazgeçerdiniz, yolda mutlaka ezilirdi çünkü siz yakalayana kadar.
145 nolu karşıyaka otobüsleri az geçerdi, ne akla hizmetse ilkokulu karşıyakada okuyan beni deli ederdi.
yine de iki üç blokta bir bulunan parkları, düzgün kentleşmesi, bahçeli apartmanlarıyla büyük şehirde yaşayıp bütün gün sokakta oynayan son çocuklardan olmama sebep olmuştur, severim.
bostanliya otobusle yarim saatte gelinebilen semt. dagdadir, manzarasi da guzeldir. ama oyle cok fazla anlatilacak bir tarafi da yoktur. sanirsam petek dincoz izmirdeyken burada oturmustur.
yeni taşındığım ve hala alışamadığım semt bana mı öyle geliyor burda evden başka bişey yok mu?
344 numarali otobus ile gumruk'ten , 445 numarali otobus ile bostanli'dan ulasim saglanabilen bir semt. Ayrica izban/karsiyaka istasyonunun onunden evka2 minibusleri kalkmaktadir.
--
Via MebApp.com
--
Via MebApp.com
çocukluğum ergenligim gencligim herseyim burada gecti ve hala da geciyor..
bugun bu basligi tekrar okyunca birseyin atlandigini gordum . Evka 2de hic guzel kiz yoktur..
cevreyolunun baglanmasindan sonra trafik artti doğal olarak. artmasina ragmen hala sessiz sakin bi'yer, disari ciktiginda kafani dinleyebilirsin ve ulasim bakimindan cogu semte yakin bu yuzden izmirin yasanicak yeri bence.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar