bugün

Hristiyan görünümlü misyonerlerden oluşan ve ağır islam karşıtı olan mezhep üyeleridir.
Dünya'nın kötüye gitmesini isterler. Daha sonra hz. isa'nın gelip bütün evanjelist'leri cennete götüreceğine inanırlar. ABD'nin çoğunluğu bunlardan oluşur.
Tanrıya başkaldırı yaparlar. Aramızda böyleleri yoktur umarım.
(bkz: evanjelizm)

görsel
Yahudi köpeği olmuş bir hristiyan mezhebi. Mesihin israile geleceğine inanırlar. O sürece kadar yahudilere hizmet etmeyi dini vazife olarak görürler. Yani boktan bir mezhep.
anti-christ'ı, deccali temsil eden hedonist ve nihilist ateistlerin yahudi peygamberlere düşmanlığını garipsemiyorum.

cahil eşek olmaları da hakikaten utanç verici bi durum.

isa mesih'in ikinci gelişi, 33 yaşındayken çarmıha gerildiği yerde gerçekleşecek. bunu haber veren şey bizzat tanrının kendisi, kaynağı ise yeni ahit. kirli işleri için ateistleri ve islamcıları (orta doğuyu kan ve kükürt gölüne dönüştüren azınlık ) kullanan şeytan, canavar ve anti-christ zincire bağlandıktan sonra gerçekleşecek.

Vahiy 21'de artık başka bir aşamaya geçiyoruz:

“Yeni göğü ve yeni yeri gördüm... Kutsal kent, yeni Yeruşalim'in gökten, Tanrı'nın yanından indiğini gördüm.
sadece evanjelistler değil; katolikler, ortodokslar, velhasılıkelam tüm hristiyan alemi mesih'in ikinci kez kudüs'e geleceğine ve yeni bi krallık inşa edeceğine inanıyor. bu itikadi görüşte ihtilaf yok, herkes ittifak halinde. azgın, dinsiz siyonistleri, islamcıları ve ateistleri kullanan anti-christ ateş ve kükürt gölüne atıldıktan sonra bin yıllık barış dönemi başlayacak.

birçok müslüman da isa mesih'in sıradan bi peygamber olmadığına, deccal'e karşı geri döneceğine inanıyor, ki bu gerçek.
ite kemik attım havladı.
kendi küçük dünyanın tanrısısın vex. ateistlik adı altında spesifik olarak yahudi peygamberleri hedef almanı garipsemiyorum. efendin yılanın peşinden gidiyorsun. sende tıpkı onun gibi yalancısın. yalanların ortaya çıktığında cinnet geçiriyorsun.
youtube'da binlerce bot hesaptan aynı çağrılar geliyor:
"hahama metizizah bpeh yap" bu bot hesapların şeytan tarafından yönlendirildiğini, ve tüm ulusların yahudilere karşı sırt çevireceği kıyamet dönemine çok yakın olduğumuzu ispatlıyor.
netanyahu gibi dinsiz siyonistlerle aynı safta değilim ben. mesih'in safındayım. sen ise şeytanın safındasın. ve orada kalmak istiyorsun. bende sana mutluluklar diliyorum.
Şeytanında mesihinde.
aklındaki düşünceleri sağlıklı biçimde ifade etmeyi bile beceremiyorsun, ama hakikat seninle beraber değil mi? benimle alay etmeden önce, acınası haline bak da üzül, ağla. asabiyetle, cinnet halinde yazan ben değilim.
Yahudi'ye binek hayvanı olmaya hak kazandığının farkında bile olamayacak kadar mallaşmış sözde dini cemaat. satanistler bile bunlardan daha akıllıdır.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026