bugün
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı24
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- salih mirzabeyoğlu5
- cem yılmaz'ın kalp krizi geçirmesi3
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi19
- alevilerin atatürk sevgisinin abartılması4
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- birader bay beyler3
- insanların kötü olması3
- ben geldim naneler8
- sözlük yazarlarının nahları9
- rafael leao31
- futbol9
- menzil cemaati ne üretiyor7
- hayatı dar eden aile4
- antipanik12
- aleksey batrakov9
- sarapci koala72
- kendin hakkında bir gerçek bırak3
- advntst2
- melih gökçek6
- para harcamayı sever misiniz6
- kıza aşık oldum ne yapacağım3
- ahlakçılık3
- bir şey soracağım5
- anna faris2
- gece gece incir yemek3
- türkiye ekonomide çin'i örnek almalıdır7
- bundesliga2
- almanya3
- arkadaşlar hesabı silicem14
- galatasaray8
- victor osimhen3
- uyumayın konuşalım3
- kişiyi değiştiren şeyler2
- s'i l v'e r m'i s t4
- fenerbahçe23
- tai lung36
- 30 ağustos zafer bayramı2
- osuruk kokusu3
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti14
- gerçek cin musallatı belirtileri3
- günün sözü24
- ülke batsa diye hergün dua eden kemalist7
- mesih gelse kimsenin inanmayacak olması6
- velvet23
- arkadaşlar sıkıldım3
- türkler ve çinliler iki süper güç olacak7
- ak partililerin anayasayı değiştirmeye çalışması5
- mauro icardi5
1950 yılında doğdu. 1969 yılında Galatasaray Lisesi nden mezun oldu. iTÜ Makina Fakültesi Sanayi Mühendisliği Bölümü nü 1973 yılında bitirdikten sonra aynı fakültede yüksek lisans (1975) ve doktora öğrenimini (1979) tamamladı. 1982 yılında iTÜ işletme Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü nde yardımcı doçent oldu. 1984 yılında Endüstri Mühendisliği Anabilim Dalı nda doçent, 1990 yılında da profesör ünvanını kazandı. 1985-86 yılları arasında iTÜ işletme Fakültesi dekan yardımcılığı görevinde bulundu. iTÜ işletme Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü, Endüstri Mühendisliği Anabilim Dalı Başkanlığı da yapan Tolga nın yayınlanmış 3 kitabı ve 55 uluslarası yayını bulunmaktadır. 1993 nisanından beri Galatasaray Üniversitesi Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi nde Dekanlık aynı zamanda Galatasaray Üniversitesi Rektör yardımcılığı görevini yürütmektedir. Ethem Tolga evli ve iki çocuk babasıdır.*
şu sıralar galatasaray üniversitesi'nde rektörlüğü söz konusu olan akademisyendir.
cumhurbaşkanı abdullah gül tarafından galatasaray üniversitesi'nin yeni rektörü olarak atanmıştır.
galatasaray üniversitesinde öğrencileri iplemeyen antidemokratik tavırlarıyla saltanatını sürdüren rektördür.
yanar döner bir rektör. daha iki gün olmadı odtü' deki olaylardan dolayı odtü' yü kınaması. bugün mahsur kaldığı odasından yazılı açıklama yapmış. aslında ben odtü' yü kınamadım, orantısız güç kullanan polisler ile olayları çıkaranları kınadım. ülke 80 öncesine gidecek diye çok korktum, onun için öyle duygularımı paylaştım. recep tayyip erdoğan ile aynı güne gelmesi tesadüftür. gibilerinden açıklama.
dağılında daha fazla korkutmayın adamı amk! altını doldurdu dolduracak yoksa.
dağılında daha fazla korkutmayın adamı amk! altını doldurdu dolduracak yoksa.
Kendisi ve yönetim kurulu dışında, bütün öğretim üyelerinin eksiksiz olarak imza attığı bildiriyle, kendisine karşı "güvensizlik oyu" başlığı altında bir imza kampanyası yapılmıştır. Ancak bu kişi öyle bir kişidir ki, hala istifa etmemiştir, hükümeti destekleyen, polisin saldırdığı öğrencileri kınayan bir açıklamaya attığı imzadan dolayı pişmanlığını dile getirmiştir fakat bu yeterli değildir.
Akp'nin yeni dönem milletvekili, galatasaray üniversitesi eski rektörü.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar