bugün
- kadınların yüzlerine sürekli bir şeyler sürmesi4
- demet evgar5
- kürtler 13 000 yıldır anadoluda yaşıyor4
- am okşama4
- her haltı atatürkçü olanlar yiyor8
- omuzda teyp ile dolaşılan karanlık yıllar2
- şu an ihtiyacım var dediğin şey3
- akla gelen her başlığı açamamak2
- türk kızı egosu6
- hızlı para kazanmanın yolları12
- kürt mimarisi2
- türk erkeği egosu4
- imdat arkadaşlar4
- türkiye abd maçını izleyecek misiniz8
- fesli kadir'e üstat diyen islamcı2
- m uludagsozluk com da görsel yüklenmeme sorunu4
- milletin anasına küfretmek2
- yazarların imza parfümleri14
- mehdi hayatta ama herkes tanımıyor7
- evlenmeden önce karıyı ekspertize sokmak3
- güzel huylu kezo4
- erkekler neden az yaşar10
- zaman baba zaman anne zaman çocuk3
- futbol fanatiklerinin birer aptal olması4
- saygıdeğer birader yazarlar5
- tramer kaydı olan kız4
- akp'ye katılan belediye başkanları11
- uranyum ve roket2
- vajinizm2
- yobazla muhafazakar arasındaki fark3
- bir insanı sevmek12
- biat kültürü3
- 2026 dünya kupası23
- pkk nasıl biter5
- al kardeşim elimi verdim sana2
- halil ergün2
- dünya11
- mutluluğun fark edilmemesi9
- 24 haziran 2026 venezuela depremi7
- çırılçıplak şekilde ağlayarak ana haber seyretmek5
- yaratıcı çıkma teklifleri4
- magnum yemenin lüks sayıldığı yıllar5
- futbol17
- wowturkey3
- yargıcı3
- artık sevmeyeceğim2
- türkiye'deki suriyeli sayısı 2 milyon 265 bin3
- kıskanmak7
- toz yumrususun unutma2
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı13
yunanistan'ın trt'si ama artık yok, dün itibariyle yunan hükümeti aldığı bir kararla devlet kanalı ert'yi kapatmıştır. yunan halkının tepkilerine yol açan bu olayın ardından ne olacağı merak konusu, ama şöyle bakılırsa artık yunanistan'ın devlet kanalı yok.
formula 1'i ipad uygulamasından izleyeceğim yunan televizyon kanalı.
şu dakikalarda çok güzel canlı müzik olan kanal. öyle kanal değiştirirken denk geldim artık kanal değiştiremiyorum o derece *
birkaç sene öncesine kadar tekirdağ'dan da net olarak izlenebilen bir kanaldı, şimdilerde tarihe karışmış gibi gözükmekte.
içimden bir ses "ulan baban hotbird aldıydı ondan izliyodun her kanalı sinyali yunanistan'dan almıyodun" diyor, ama du bakalım...
içimden bir ses "ulan baban hotbird aldıydı ondan izliyodun her kanalı sinyali yunanistan'dan almıyodun" diyor, ama du bakalım...
memleketimde çok net seyrettiğimiz, zamanında yunancayı öğrenmeme destek olmuş, arada bir kıbrıs haritası ve den xehno (unutmuyorum) gibi bir ibareyi de altına ekleyen dandik tv...
internette bir siteye üye olurken doldurulması zorunlu olan e-mail alanını gerçek e-mail adresi vermeden doldurmak için kullanılan harf grubudur. genellikle [email protected] formatında kullanılır. en çok kullanılan formatlar ise [email protected] ve [email protected] gibi klavyenin kolayca ulaşılan kısmında bulunan harflerden oluşan e-mail adresleridir.
an itibariyle 9 kasim 2008 panathinaikos olympiakos macinı naklen veren kanal. türkiye'nin trt'si, rusya'nın rtr'si.
yunanistan'ın trtsi. memleketimin uzunköprü olması sebebiyle yunanistan sınırına komşu olduğumuzdan pek net çeken kanaldır. haftasonları yunanistan birinci ligi maçları olsun , basketbol maçları olsun herşeyciği canlı yayınla gösterir bu kanal. trt'de gibi değil yani sahip çıkıyor liglerine falan. bu kanal 3'e ayrılır ert 1 , ert 2 ,ert 3 hepside çıkıyor mübarek. yeri gelir olympiakos , panathinaikos maçları çakışır ikisini birden gösteriyorlar adamlar o derece. çok sarmıştır bu kanal beni çok biraz biraz yunancayı da söktüm gibi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar