ilginç bir durumdur.

Adam zamanında, Afedersin, felsefenin anasını bellemiş, içinde hayata yön verecek fikirleri nakış misali işlemiş. Sonra adamın biri çıkıyor ve bu eseri değersizleştiriyor.

Şuna eminim ki, pahalı olsalar daha çok okunurlar.

Tabi bunların hepsini bir kenara koyarak, ucuz olmaları bir yönden makul. En çok satanlar bölümünden, içi boş, bir roman alacağına gidip yerine 5 dünya klasiği alabiliyorsun.

Sövsek mi, sevsek mi sözlük?
sürümden kazanıyorlar uyanık olsanıza biraz. (bkz: illuminati)
Sanata, bilgiye hakarettir. Her insanın okuması amacı yapılabilir lakin sürekli olarak bu durumun uygulanması kabul edilemez. Saygı çerçevesini aşar.
Nefret ettiğim olaydır kitap böyle ucuz olmamalı. Hatta kitap okumak kitap sahibi olmak pahalı bir şey olmalı bana göre çünkü onur market kasalarının yanında al da siktir git der gibi gelişi güzel bir koliye doldurulmuş dostoyevski den daha acı verici bir şey yoktur bana göre ama malesef ki kitapların bu kadar ucuz olduğu ulaşılması bu kadar kolay olduğu ülkede gel gelelim ki kitap okumayı siktir et instagram tumblr görselinden başka bir şey değil aksesuar kitap bizim için. Malın biri kürk mantolu madonnayı şarkıcı madonnaya yazıldı diyen ünlü var bu memlekette ben tanımıyorum da duydum öyle bir şey.
güzel bir durumdur. ucuz olsun herkes okusun. evet.
Telif hakkı kalktığı için her yayınevi kendi çevirisi ile basma hakkına sahip çünkü.
Biz buralarda kitaplar pahalı diye kıçımızı yırtıyoruz adam pahalı olsun kimse alamasın diye yakınıyor. Amaç ne? Millet zaten cahil daha da cahil kalsın diye mi? Bedava versen okumaz bu insanlar merak etme.
dünya klasiğinin patenti kimsede yok isteyen yayınevi basıyor. adam gibi bi yayın evinden alırasanız gayet pahalılar ve kaliteli bir ürün sunuyorlar mesela ben anna karanina'ya 40 lira bayıldım abim 10 lira vermiş kitabın yarısını yazmamışlar.
(bkz: sürümden kazanmak)
beyaz zambaklar ülkesinde 5 tl
ikametgah 10 tl.

bu ülke gelişir mi?