bugün
- durduk yere instagramda takipten çıkan arkadaş9
- sözlükte yazmanın faydaları7
- evlilik vs bekarlik7
- her şey olabilecekken hiçbir bok olamamak11
- kaşar sucuk salamın sofrada lüks sayıldığı yıllar3
- sözlük yazarlarının ruh hali6
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması5
- ilişki mi yaşıyoruz satranç mı oynuyoruz amk4
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek9
- mutlu bir ilişkinin anahtarı4
- şirinler köyüne yeni şirin13
- evrim teorisine göre ilk canlı hemen türedi mi8
- arkadaşlar bakar mısınız15
- kötü biri olduğunu bilmek10
- aşık olunca neye benziyorsunuz4
- bir şeyler söyle8
- ağzıyla osuruk sesi çıkaran misafir çocuğu3
- yakışıklı erkek gören türk kızının tepkisi9
- şu an hissedilen duygu3
- saraca finch house6
- chp'nin hali ne olacak57
- yahudi madalyası almış gürcü6
- nataşalara para yedirmek9
- kadınlar neyden hoşlanır2
- türkiye avustralya maçı3
- karun kadar malın olsa ne fayda3
- selam sizinle tanışmış mıydık4
- bugün güzel3
- tc'nin geleceği cumhuriyeti kuran chp ile olacak4
- diyanetin abd'deki villaları16
- dersimli kemal3
- izmir de giyimiyle başkaldıran erkek9
- en iyi antidepresan16
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi16
- fazla şüphelenmek sorundur2
- true'nin akp'ye oy vermesi5
- müfredatın felsefeyi boğması üzerine4
- uzun boylu beyaz gömlekli kot şortlu beyaz dişli3
- aylık 345 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- kemal kılıçdaroğlu13
- trendyol4
- 13 haziran 2026 fenerbahçe beko beşiktaş rain maçı3
- kedi10
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn13
- şahıs şirketi açarken sanal ofis göstermek3
- kötülük yapan kişiye verilecek en güzel cevap7
- kale3112 nickli sözlük yazarı7
- gazze de can kaybı 72 bin 993'e yükseldi9
- şanzıman ustalarının aylık 200k para kazanması4
- naber lan it diye mesaj atan sevgili9
smile adsl'in yeni adı. dsmart ile birleşmişler. sanırım turkcell ile superonline'ın birleşmesinin faydalarını gördüler.
2 yıl önce smile adsl adında kayıt olduğum, 2. yılın sonuna doğru ( aralık - ocak ) iyice zıvanadan çıkmaya başlayan internet şirketi. kota 40 gb'ken 3mbit hıza mı düşme dersin, abuk subuk internet kopmaları mı dersin. dns araması başarısız olup, facebook ve google gibi güzide yerlerden beni mahrum bırakma mı dresin ne dersen de beni çıldırtmış şirkettir.
smile adsl'in doğan holding'e geçince aldığı yeni ismi. smile iken kullanıcısılarına kabuk dolu günler yaşatmış ve üyelik iptali gibi bir uygulaması neredeyse olmayan, dsmart olduğunda da eski şanına yakışır şekilde uygulamaya devam eden şirket. kablolu tv ile paket var filan der müşteri avlarlar. sonrasında ise hayatınızın en mutsuz aboneliğini yaşatırlar. bunların vereceği internet hizmeti bölgeye bağlı olarak kaliteli ve kalitesiz olarak değişir. gelişmiş ilçelerde eğer alt yapı sağlamsa, beşiktaş, etiler, şişli gibi o zaman iyi hizmet alma ihtimaliniz var. ama bahçelievler, sarıyer, esenler gibi yerlerdeyseniz unutun interneti. üyelik iptali de yaptırmazlar adama.
babamı hiç durmadan kandıran şirket. adam da bana sormadan indirimi görünce hemen atlıyor tabii. sonra gelip bana kızıyor naptın interneti diye. baba... babam...
Bu yazı biraz açık mektup kıvamında.
4 gündür akşamları sürekli internette kopmalar oluyor ve interneti adam akıllı kullanamaz durumdayız. ilk iki gün "anlayış" dedik sustuk, üçüncü gün "ne oluyor lan" dedik araştırdık çözemedik. Sonra bugün bariz rahatsız eden kesinti için müşteri hizmetlerini aradık. Aldığımız otomatik cevap: "hatlarımız dolu işlemlerinizi lütfen internetten hallediniz."
Ulan sayın yetkililer! Para getirecek her boku aninda mesajla bildiriyorsunuz. Problemlerinizi, veremediğiniz hizmeti neden saklıyorsunuz? Yoksa paramızın hesabını sorarız diye mi korkuyorsunuz? Sormalıyız aslında, hakkımız.
Üyeliğini sonlandirmak isteyenlere yaşattığınız zorlukları da duyuyoruz. Az önce beni tüm işlemleri yapabileceğimi iddia ederek yönlendirdiğiniz web siteniz, her türlü size para kazandıracak abonelik işlemlerini kolaylıkla hallettiğiniz müşteri hattınız dururken insanlardan aboneliklerini sonlandırabilmeleri için faks talebinde bulunmanız herşeyin özeti değil mi zaten?
4 gündür akşamları sürekli internette kopmalar oluyor ve interneti adam akıllı kullanamaz durumdayız. ilk iki gün "anlayış" dedik sustuk, üçüncü gün "ne oluyor lan" dedik araştırdık çözemedik. Sonra bugün bariz rahatsız eden kesinti için müşteri hizmetlerini aradık. Aldığımız otomatik cevap: "hatlarımız dolu işlemlerinizi lütfen internetten hallediniz."
Ulan sayın yetkililer! Para getirecek her boku aninda mesajla bildiriyorsunuz. Problemlerinizi, veremediğiniz hizmeti neden saklıyorsunuz? Yoksa paramızın hesabını sorarız diye mi korkuyorsunuz? Sormalıyız aslında, hakkımız.
Üyeliğini sonlandirmak isteyenlere yaşattığınız zorlukları da duyuyoruz. Az önce beni tüm işlemleri yapabileceğimi iddia ederek yönlendirdiğiniz web siteniz, her türlü size para kazandıracak abonelik işlemlerini kolaylıkla hallettiğiniz müşteri hattınız dururken insanlardan aboneliklerini sonlandırabilmeleri için faks talebinde bulunmanız herşeyin özeti değil mi zaten?
geçen ay kendilerine çok kızmıştım yaşadığım bir sürü sıkıntıdan dolayı ve ekşide çok kötü yorumlar okumuştum. müşteri temsilcisi ile yaptığımız bir görüşmeden sonra bu ay ki borcumu silmişler.
Bu isp yi kullanan arkadaşlar mtu kullanmadan akn yi kaldırabiliyorlar.
almayın. Kullanmayın. Bir ton para verip hızını arttırdık guya aksine çok daha yavaşladı. Tek kişi kullanıyorum ama pardon ben bile doğru dürüst kullanamıyorum. Aboneliği yenilemeyi düşünmüyorum. Rezil bir internet. Yurtta bile internetim daha iyiydi.
Gündemdeki Haberler