bugün
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez22
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak8
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- liyakat nedir ve liyakatsızlık sonuçları nelerdir6
- yine çok fena burnum kanadı5
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak10
- eve girildiğinde ilk yapılan şeyler4
- çorumda konser için müzik grubu öner7
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor11
- manifest grubu vs tarkan16
- the odyssey5
- am ile pm yi karıştırmak3
- sözlük kızlarının kekleri11
- korkusuz korkak4
- huzur6
- yeni parti50
- bana onu sormayin5
- parcalandim toparlanamiyorum4
- tayyip'e oy vermeyenlerin mal mı olması2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak12
- askeri ücretle evlenebilir mi7
- korkusuz korkak filmindeki gaddar kerim3
- ona bir şey söyle8
- zevk suyu ile traş olan erkek2
- whopper3
- cenkiss2
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek6
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- kıyafet alışverişi6
- galataport3
- türklerin çinli prenseslere olan düşkünlüğü4
- ısmet gurbuz 2024'ün havarileri4
- sevgili4
- hikayeyi devam ettir54
- habire1222
- 27 temmuz 2026 galatasaray venezia maçı3
- kadınların kültürel muhabbetlere girmemesi5
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti6
- özür dileyip kusura bakma diyen insan3
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- gebze fm5
- velvet17
- 4 mevsim lastiği kullanan erkek2
- nickten isim tahmini yapmak72
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi7
- en iyi web tarayıcısı3
- iş yerindeki kızın resmen yavşaması6
- manyak olmaya karar verdim6
- çekirge istilası3
yunanistan gibi avrupanın şımarık çocuğu olan ermenistanın yunanlıların megali idea'sına çok benzeyen, hayalden farksız, ancak kendilerini kandırabilecekleri komik ve gülülesi amaçları...
işin ucunu insanların canına kastetmeye kadar götüren ermeni terörünün amacı, sözde ermeni soykırımı iddialarını ve ermenilerin taleplerini dünya kamuoyuna duyurmaktır. nihai hedef ise, "büyük ermenistan" rüyasıdır. büyük ermenistan'a giden yolda atılması gereken en önemli adım, sözde iddialar konusunda kamuoyu oluşturmak ve türkiye'ye yönelik emelleri gerçekleştirmektir.
bunun için uygulamaya konan ve "dört t" şeklinde adlandırılabilecek olan plan şu dört kavrama dayanmaktadır: tanıtım, tanınma, tazminat ve toprak... yani, sözde ermeni sorunu tüm dünyada terör yoluyla "tanıtılacak", sözde iddialar dünya kamuoyunca kabul edilip türkiyece "tanınacak", sözde soykırımdan dolayı türkiye'den "tazminat" alınacak ve "büyük ermenistan" rüyasını gerçekleştirmek için gerekli olan "toprak" türkiye'den koparılacaktır!...
"dört t" plânına dayanak oluşturan ermeni iddiaları ise şunlardır:türkiye'ye karşı yayınlanan ermeni broşürlerinden biri: bu broşüre göre türkler, 1.5 milyon ermeni'yi katletmiş!... ne yazık ki batı dünyası ermenilerin bu yalanlarına inanmaya devam ediyor...
1. türkler, ermenistan'ı işgal ederek ermenilerin topraklarını ellerinden almışlardır.
2. türkler, 1877-78 savaşından itibaren ermenileri sistemli olarak katliama tabi tutmuşlardır.
3. türkler, 1915 yılından itibaren ermenileri plânlı şekilde soykırıma tabi tutmuşlardır.
4. talat paşa'nın, ermenilerin soykırıma tabi tutulması konusunda gizli emirleri vardır.
5. soykırımda hayatlarını kaybeden ermenilerin sayısı 1,5 milyondur.
bugün, maksatlı olarak gündemde tutulmaya çalışılan sözde ermeni sorununun ne derece mesnetsiz olduğunu ve ne tür çıkar kaygıları ile ortaya atıldığını daha iyi anlayabilmek için iddiaların ve türk-ermeni ilişkilerinin tarihsel gelişimini incelemek gerekmektedir.
alıntıdır.
kaynak: http://www.ermenisorunu.g...r/turkce/ozet/dort_t.html
*
işin ucunu insanların canına kastetmeye kadar götüren ermeni terörünün amacı, sözde ermeni soykırımı iddialarını ve ermenilerin taleplerini dünya kamuoyuna duyurmaktır. nihai hedef ise, "büyük ermenistan" rüyasıdır. büyük ermenistan'a giden yolda atılması gereken en önemli adım, sözde iddialar konusunda kamuoyu oluşturmak ve türkiye'ye yönelik emelleri gerçekleştirmektir.
bunun için uygulamaya konan ve "dört t" şeklinde adlandırılabilecek olan plan şu dört kavrama dayanmaktadır: tanıtım, tanınma, tazminat ve toprak... yani, sözde ermeni sorunu tüm dünyada terör yoluyla "tanıtılacak", sözde iddialar dünya kamuoyunca kabul edilip türkiyece "tanınacak", sözde soykırımdan dolayı türkiye'den "tazminat" alınacak ve "büyük ermenistan" rüyasını gerçekleştirmek için gerekli olan "toprak" türkiye'den koparılacaktır!...
"dört t" plânına dayanak oluşturan ermeni iddiaları ise şunlardır:türkiye'ye karşı yayınlanan ermeni broşürlerinden biri: bu broşüre göre türkler, 1.5 milyon ermeni'yi katletmiş!... ne yazık ki batı dünyası ermenilerin bu yalanlarına inanmaya devam ediyor...
1. türkler, ermenistan'ı işgal ederek ermenilerin topraklarını ellerinden almışlardır.
2. türkler, 1877-78 savaşından itibaren ermenileri sistemli olarak katliama tabi tutmuşlardır.
3. türkler, 1915 yılından itibaren ermenileri plânlı şekilde soykırıma tabi tutmuşlardır.
4. talat paşa'nın, ermenilerin soykırıma tabi tutulması konusunda gizli emirleri vardır.
5. soykırımda hayatlarını kaybeden ermenilerin sayısı 1,5 milyondur.
bugün, maksatlı olarak gündemde tutulmaya çalışılan sözde ermeni sorununun ne derece mesnetsiz olduğunu ve ne tür çıkar kaygıları ile ortaya atıldığını daha iyi anlayabilmek için iddiaların ve türk-ermeni ilişkilerinin tarihsel gelişimini incelemek gerekmektedir.
alıntıdır.
kaynak: http://www.ermenisorunu.g...r/turkce/ozet/dort_t.html
*
Dört T şeklinde adlandırılabilecek olan plan şu dört kavrama dayanmaktadır: Tanıtım, Tanınma, Tazminat ve Toprak... Yani, sözde Ermeni sorunu tüm dünyada terör yoluyla "tanıtılacak", sözde iddialar dünya kamuoyunca kabul edilip Türkiyece "tanınacak", sözde soykırımdan dolayı Türkiye'den "tazminat" alınacak ve "Büyük Ermenistan" rüyasını gerçekleştirmek için gerekli olan "toprak" Türkiye'den koparılacaktır!...
bazıları hala hayallerde yaşıyor!!!
bazıları hala hayallerde yaşıyor!!!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar