bugün

kalorisi düşük krakerlerdir.

2-3 haftadır alkolle olan münasebetimi hayli azalttım. 3-4 kilo da verince, şu diyet zımbırtılara takılı kaldım. kalori canavarı oldum. otun bokun arkasını okuyup, kalori falan hesaplar oldum. sanırım götüme rahat batıyor.

amacım bunları yiyip yiyip zayıflamak değil. yalnızca cips, çekirdek yerine tüketirim düşüncesiyle dün akşam marketten 10 küsür liralık diyet krakerlerden aldım. hepsini mutfağa koydum. bir bölümünü iş yerine getiririm diye geçiriyorum aklımdan.

sabah evdekilerle günaydınlaşma faslından sonra, poşeti almak için mutfağa daldım. koyduğum yerde yok. babam titiz adamdır, kesin çekmecelere kaldırmıştır diyerek bakılabilecek tüm çekmecelere, dolaplara, raflara baktım. ama yok. sabah sabah uyku haliyle evin içinde 'kırakerlereeeeeeem' diye dört dönüyorum. ama yok. o ara gözüm çöp kovasına doğru kaydı. canım k filekslerimin boş paketinin ucunu görür gibi oldum, çöp kovasının pedalına basıp açtığımda, tüm krakerlerimin boş paketleri, huzur içinde soğan kabuklarının üzerinde duruyorlardı. hahahaha anlatırken sinirleniyorum bak!

yapsa yapsa mal abim yapardı bunu. dün gece de evde yoktu. sırıta sırıta girdi mutfağa, pislik!

x: noldu:)
y: sen yedin dimeeee!
x: neyi yea:)
y: krakerlerimiiii. sen mi yedin?
x: yok kızım ibne miyim ben, diyet krakerle ne işim olur? *
y: diyet olduklarını nerden biliyorsun o zaman :( kesin sen yedin dimee, uyuuuz :(
x: * yedim.
y: babama söylicem seni.
x: ahahah söylersen söyle:)
y: babaaaağğğ!
x: sussana kızım! gece geldim çok açtım. ekmekte almamışsınız. baktım poşette kraker var, ben de yedim hepsini.
y: niye abi sen ibne misin? :(
x: ağzını yüzünü kırarım senin:)

babam 'çok cadısın' diyerek, olaya el attı neyse ki. 20 lira olarak tahsil ettim, çözüldü iş. resmen şımarığım jfsdjdfsaj. ama o çilek parçalı olanı çok güzeldi yeaa.
© copyright 2005 - 2026