bugün
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- ezginin günlüğü açıp tek başına uzun yola çıkmak6
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri15
- avm gezme kültürü4
- claude'un savaş ve casuslukta kullanılması5
- tissot la loche4
- öcalan için bahçeli ve konforlu bir ev yapılması6
- öcalan için imralı da ev inşa edilmesi10
- nişantaşı nda 36 lı tuvalet kağıdıyla yürümek4
- gocu33
- pizzanın kenarlarını yemeyen erkek4
- sanane demek yanlıştır4
- kahvaltı9
- lahmacuna ketçap sıkmak3
- yeni parti tüzüğü4
- sıcak içeceği soğutarak içen insan2
- güne bir ayrılık şarkısı bırak2
- ekmeği eliyle değil bıçakla bölen erkek2
- çay tabağındaki çayı kafaya dikmek3
- çorapla uyuyan erkek3
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu27
- sözlük yazarlarına güvenmek19
- yaşlandıkça ölüme yaklaşmak2
- dolma biberin kabuğunu yemeyen insan6
- insanın kendisine benzeyen kişiden hoşlanmaması6
- aykolik bugün acaba nereyi gezecek2
- şarjın yüzde seksen altıya düşmesi2
- terörist mecliste konuşma mı yapar3
- küpe takan adama kız vermem diyen baba10
- yazarların kötü oldukları konular3
- her şeyin mizahı yapılmalı mı18
- regl ağrısı çeken sevgiliye yapılacaklar12
- muhafazakar eşcinsel2
- 10 eylül 2026 ismail kartalın istifası21
- zeytin çekirdeğini ağızdan elle almak2
- kese kağıdında kalan simit susamları4
- yedi numara3
- boyumun 2 cm kısalması22
- duşta şarkı söylemek2
- kaka yaparken dünyayı kurtarma planı yapmak3
- meteoroloji genel müdürlüğü2
- prenses gibi büyüyen kızlar9
- uyudun mu mesajı14
- gocu'ya gocucuk gocucuk diyip kaçmak3
- tavuk döner sırasında hayatının aşkına rastlamak3
- fenerbahçe'nin kemalistlerin takımı olması3
- dövmeli küpeli bi erkeği damat getirmek15
- beşiktaş9
- külah dondurmayı kaşıkla yiyen erkek2
- nev12
lenin'i sevmeyecek kadar ne yaşamış merak ettiğim yazar.
oyun firmasıdır, ingilizce zar anlamına da gelir, ve aynı zamanda bir yazardır.
adamdır adam.
troçki'nin yeğeni olur. "tahtını" troçkiye değil de staline bıraktığı için lenin'i sevmez. amcanın kafasının çekiçle ezilmesine sebep olan adam sevilir mi lan.*
troçki'nin yeğeni olur. "tahtını" troçkiye değil de staline bıraktığı için lenin'i sevmez. amcanın kafasının çekiçle ezilmesine sebep olan adam sevilir mi lan.*
(#25219217)
yazdığı entryi editleyerek kendisinden sonraki girilen entrylere cevap verip ve bunu küfürle seviyesiz bir biçimde yapan yazarımsı.
yazdığı entryi editleyerek kendisinden sonraki girilen entrylere cevap verip ve bunu küfürle seviyesiz bir biçimde yapan yazarımsı.
önün de açık arkanda hemşerim yaz yazabildiğin kadar dediğimiz yazar arkadaş.
elleşmeyin olm şu adama. öyle nickaltı gireceğine bir mesaj at bakalım muhabbeti iyidir.
medeniyetten birkaç gün kaçan ulukamımız. o sırada çeşitli ruhlarla iletişime geçmiş, otlar toplamış.
en yakın zamanda bir kurultay toplayıp o otları tek tek ellerimle saracağım kafayı çekicez ulukamımız ve yalavaçımla.
en yakın zamanda bir kurultay toplayıp o otları tek tek ellerimle saracağım kafayı çekicez ulukamımız ve yalavaçımla.
üstad kadir mısıroğlunu beğenmemi sindirememiş yazar. verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı gurur duyarım. sizin gibiler yüzünden akp iktidarda böyle davranmaya devam edin. * genç kemalist seni.
Aboov. Kemalist denmiş. Bu adamı ortaokul sıralarından beri tanımasam inanırım. Fesli tanzimat zamparasını sevmeyen herkes kemalist ilan ediliyorsa işimiz var.
Uzun yıllar sözlükte yazması temenni edilen yazar. Olur da itin,soysuzun gayretiyle sözlükten şutlanırsa tekrar gelsin yazsın. Bizleri klavyesinden uzak eylemesin.*
Uzun yıllar sözlükte yazması temenni edilen yazar. Olur da itin,soysuzun gayretiyle sözlükten şutlanırsa tekrar gelsin yazsın. Bizleri klavyesinden uzak eylemesin.*
(#24286979)
demiş olan yazar. kendileri istanbul'un en naif semti olan çeliktepe'de yaşamaktadır.
not: gültepeliyim.
demiş olan yazar. kendileri istanbul'un en naif semti olan çeliktepe'de yaşamaktadır.
not: gültepeliyim.
laf attığım ama bana geri dönmeyen yazar.
mübarek ben sana salladım nickaltından sen de benim nickaltımdan salla bana da eğlenelim yahu.*
mübarek ben sana salladım nickaltından sen de benim nickaltımdan salla bana da eğlenelim yahu.*
(#25459445)
50 Metrelik caddenin sonundaki garaj alanına hasbelkader bir iki gökdelen dikilmiş ona nişantaşı diyor. Yahu inönü caddesi dediğin yer neresi? haydi bunca yıllık dostuz kırmayayım seni 100 metre olsun. 500 Metrekare arazi 100 metrelik cadde bizim köyde de var. Peh!
50 Metrelik caddenin sonundaki garaj alanına hasbelkader bir iki gökdelen dikilmiş ona nişantaşı diyor. Yahu inönü caddesi dediğin yer neresi? haydi bunca yıllık dostuz kırmayayım seni 100 metre olsun. 500 Metrekare arazi 100 metrelik cadde bizim köyde de var. Peh!
(#25459543)
Garajdan çıkma demedim ben heval. Açık arazi. Eski iett garajını bulunca diktiler sapphire'i diyorum.
Not: bonz dünyaya çeliktepeden yayılmıştır.
Garajdan çıkma demedim ben heval. Açık arazi. Eski iett garajını bulunca diktiler sapphire'i diyorum.
Not: bonz dünyaya çeliktepeden yayılmıştır.
nedense hep kayek diye tamamlanası gelen kelime.
(#25459752)
yine yeni yeniden yarmış yazar. gerçekler bu kadar net anlatılamazdı. ben zaten izmir'deki gültepeyi kastettiydim. yoğsa haklı gültepe konusunda.
(bkz: u dönüşü nasıl yapılır)
yine yeni yeniden yarmış yazar. gerçekler bu kadar net anlatılamazdı. ben zaten izmir'deki gültepeyi kastettiydim. yoğsa haklı gültepe konusunda.
(bkz: u dönüşü nasıl yapılır)
sözlüğün yeni peynirciksi olan yazar. yeni yazarların nickaltlarına yazıyor habire.
ek olarak nickaltını işgale başladığım yazar. ilber ortaylı olunca bak hep ben yazdım diyeceğim zatıalilerine.*
ek olarak nickaltını işgale başladığım yazar. ilber ortaylı olunca bak hep ben yazdım diyeceğim zatıalilerine.*
Battlefield serisiyle tanınan isveç / Stockholm merkezli oyun şirketi. Oyunlarının dağıtımını EA Games üstlenir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar