bugün
- iç sıkıntısından intihar etmek10
- m r e r e c t o24
- birader beylerin birader beyler olmaları6
- kontrat fosfor karburator4
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler13
- yazarları gülümseten şeyler6
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı5
- mardin de bir ağanın inşa ettirdiği ilginç köy evi3
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- sarı yeleli aslan trump8
- 60 saat boyunca uyumayan insan4
- iş sıkıntısı olmasa okuyacağınız bölüm4
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı3
- yaz günü bira içmek6
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- hababam sınıfı semra hoca7
- müslim sarı2
- sıradan biri olarak ölmek istememek2
- zallın fake hesabı var mı9
- en son ne yediniz7
- montla sıçmak3
- mor semsiyeli yabanci21
- kıçına tekmeyi basmak2
- anın görüntüsü19
- ya maho ağa feyzo yla anlaşsaydı2
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- kendi kendine konuşmak5
- en gey özelliğiniz13
- olgay'ı pezevenklerin eline vermek3
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- sıradan bir hayatın güzel olmadığının sanılması2
- kalmadı3
- siyah araba4
- klima çarpması2
- gocu26
- özşen madencilik işçilerinin direnişi8
- ben bir hata yaptım4
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- chp'nin hali ne olacak49
- ani gelen can sıkıntısı2
- 40 yaşında bekar kadın6
- dinciler4
- eşimi aldattım vicdan azabı çekiyorum4
- kadınlar hakkında net gerçekler4
- dönerci isim önerileri4
- türkiye a milli futbol takımı2
- bisikletle giderken arkadan daat yapan araba6
- ben geldim naneler6
lenin'i sevmeyecek kadar ne yaşamış merak ettiğim yazar.
oyun firmasıdır, ingilizce zar anlamına da gelir, ve aynı zamanda bir yazardır.
adamdır adam.
troçki'nin yeğeni olur. "tahtını" troçkiye değil de staline bıraktığı için lenin'i sevmez. amcanın kafasının çekiçle ezilmesine sebep olan adam sevilir mi lan.*
troçki'nin yeğeni olur. "tahtını" troçkiye değil de staline bıraktığı için lenin'i sevmez. amcanın kafasının çekiçle ezilmesine sebep olan adam sevilir mi lan.*
(#25219217)
yazdığı entryi editleyerek kendisinden sonraki girilen entrylere cevap verip ve bunu küfürle seviyesiz bir biçimde yapan yazarımsı.
yazdığı entryi editleyerek kendisinden sonraki girilen entrylere cevap verip ve bunu küfürle seviyesiz bir biçimde yapan yazarımsı.
önün de açık arkanda hemşerim yaz yazabildiğin kadar dediğimiz yazar arkadaş.
elleşmeyin olm şu adama. öyle nickaltı gireceğine bir mesaj at bakalım muhabbeti iyidir.
medeniyetten birkaç gün kaçan ulukamımız. o sırada çeşitli ruhlarla iletişime geçmiş, otlar toplamış.
en yakın zamanda bir kurultay toplayıp o otları tek tek ellerimle saracağım kafayı çekicez ulukamımız ve yalavaçımla.
en yakın zamanda bir kurultay toplayıp o otları tek tek ellerimle saracağım kafayı çekicez ulukamımız ve yalavaçımla.
üstad kadir mısıroğlunu beğenmemi sindirememiş yazar. verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı gurur duyarım. sizin gibiler yüzünden akp iktidarda böyle davranmaya devam edin. * genç kemalist seni.
Aboov. Kemalist denmiş. Bu adamı ortaokul sıralarından beri tanımasam inanırım. Fesli tanzimat zamparasını sevmeyen herkes kemalist ilan ediliyorsa işimiz var.
Uzun yıllar sözlükte yazması temenni edilen yazar. Olur da itin,soysuzun gayretiyle sözlükten şutlanırsa tekrar gelsin yazsın. Bizleri klavyesinden uzak eylemesin.*
Uzun yıllar sözlükte yazması temenni edilen yazar. Olur da itin,soysuzun gayretiyle sözlükten şutlanırsa tekrar gelsin yazsın. Bizleri klavyesinden uzak eylemesin.*
(#24286979)
demiş olan yazar. kendileri istanbul'un en naif semti olan çeliktepe'de yaşamaktadır.
not: gültepeliyim.
demiş olan yazar. kendileri istanbul'un en naif semti olan çeliktepe'de yaşamaktadır.
not: gültepeliyim.
laf attığım ama bana geri dönmeyen yazar.
mübarek ben sana salladım nickaltından sen de benim nickaltımdan salla bana da eğlenelim yahu.*
mübarek ben sana salladım nickaltından sen de benim nickaltımdan salla bana da eğlenelim yahu.*
(#25459445)
50 Metrelik caddenin sonundaki garaj alanına hasbelkader bir iki gökdelen dikilmiş ona nişantaşı diyor. Yahu inönü caddesi dediğin yer neresi? haydi bunca yıllık dostuz kırmayayım seni 100 metre olsun. 500 Metrekare arazi 100 metrelik cadde bizim köyde de var. Peh!
50 Metrelik caddenin sonundaki garaj alanına hasbelkader bir iki gökdelen dikilmiş ona nişantaşı diyor. Yahu inönü caddesi dediğin yer neresi? haydi bunca yıllık dostuz kırmayayım seni 100 metre olsun. 500 Metrekare arazi 100 metrelik cadde bizim köyde de var. Peh!
(#25459543)
Garajdan çıkma demedim ben heval. Açık arazi. Eski iett garajını bulunca diktiler sapphire'i diyorum.
Not: bonz dünyaya çeliktepeden yayılmıştır.
Garajdan çıkma demedim ben heval. Açık arazi. Eski iett garajını bulunca diktiler sapphire'i diyorum.
Not: bonz dünyaya çeliktepeden yayılmıştır.
nedense hep kayek diye tamamlanası gelen kelime.
(#25459752)
yine yeni yeniden yarmış yazar. gerçekler bu kadar net anlatılamazdı. ben zaten izmir'deki gültepeyi kastettiydim. yoğsa haklı gültepe konusunda.
(bkz: u dönüşü nasıl yapılır)
yine yeni yeniden yarmış yazar. gerçekler bu kadar net anlatılamazdı. ben zaten izmir'deki gültepeyi kastettiydim. yoğsa haklı gültepe konusunda.
(bkz: u dönüşü nasıl yapılır)
sözlüğün yeni peynirciksi olan yazar. yeni yazarların nickaltlarına yazıyor habire.
ek olarak nickaltını işgale başladığım yazar. ilber ortaylı olunca bak hep ben yazdım diyeceğim zatıalilerine.*
ek olarak nickaltını işgale başladığım yazar. ilber ortaylı olunca bak hep ben yazdım diyeceğim zatıalilerine.*
Battlefield serisiyle tanınan isveç / Stockholm merkezli oyun şirketi. Oyunlarının dağıtımını EA Games üstlenir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar