bugün
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz38
- pazar günü sözlükte takılan asosyal ezik9
- flörtöz erkek iticiliği12
- bik bik'in mutfağına konuk olmak13
- sabah aynaya bakarken akıldan geçenler5
- balkonda beyaz atletle oturma keyfi4
- pazarcıların seçtirmemesi5
- bir insanı tanıma yöntemleri3
- kurtlar vadisi doğu türkistan2
- islamda namaz yoktur14
- sabahları nefret edilen şeyler6
- mesih düşmanı cinli türk ateistleri26
- öcalan karı da istiyor akepelilere müjde4
- yaşam enerjisi veren şeyler4
- evde x yapabilirsiniz2
- ben üşümem6
- biber salçası2
- dilbigisisi en iyi olan yazar20
- millet açken bebekkatiline villa yapan akepe4
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri34
- bol tereyağlı iskender7
- troy kart2
- kızıldeniz sonrası hürmüz de tansiyon2
- bir şeyler söyle5
- sakar şakir'in gardrop fuat'ın karısına basması2
- 13 eylül 2026 galatasaray kocaelispor maçı4
- yazarların buluşmak istediği yazar12
- sarman kedi beslemek2
- chatgptyle dertleşmenin artık cidden yapılması6
- gecenin şarkısı10
- boyumun 2 cm kısalması28
- anasonlu nargile5
- küçük şeylerle mutlu olabilen kadın2
- okan buruk13
- dahi anlamındaki de yi ayrı yazmayan sevgili14
- gelecekteki sevgiliye söylenecek şeyler5
- kızlar bakar mısınız13
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı21
- atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması15
- sözlük yazarlarının ruh halini anlatan görsel11
- robert pattinson3
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- her ilde üniversite kurulması6
- whynot3
- tutunamayanlar8
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu25
- eski sevgiliyle bakkalda karşılaşmak9
- orta doğu da 4 tane ulus devlet var9
- zengin erkek vs fakir kız4
- chatgpt ile dertleşmek7
gün itibariyle twitlerinde bedelli askerlik bekleyenlerin taleplerine ulaştığını, fakat parası olanın bedelli askerlik yapacağını, parası olmayanların da bundan yararlanamayacağı izleniminin doğmasından da rahatsız olduğunu belirtmiş, günün anlam ve önemi üzerine de atanmayan öğretmenlerin durumunun takipçisi olacağını söylemiş lider.
hiçbir sosyalist ideayla örtüşmeyecek fikirlere sahip adam. uygulayamadı henüz sadece.
dolayısıyla "solcuyum" diyen herkesle sorunludur full-oto olarak.
dolayısıyla "solcuyum" diyen herkesle sorunludur full-oto olarak.
balıkesir'de stres alıcı özelliği bulunan ametist taşlı özel bir yüzük hediye edilmiş mhp genel başkanı.
barzani yönetimindeki peşmergeyi terör odağı olarak nitelendirmiş mhp genel başkanı.
--spoiler--
Bazı telaffuz hataları var. Özellikle ekonomi ve Amerika gibi. Kelimeleri yanlış kullanıyor. Bu bir üslup da olabilir. Ama üslubu standart Türkçeye göre yaratacaksınız. Devlet Bahçeli'nin söyleyiş hataları olsa da kelimeleri çok özenli seçiyor. Cümleleri dikkatli kurmaya çalışıyor. Siyasi nutuğun dışında fikir ağırlıklı konuşmalar oluşturmaya çalışıyor. O bakımdan daha üretici diye düşünüyorum. Notum 6.''
--spoiler-- *
Bazı telaffuz hataları var. Özellikle ekonomi ve Amerika gibi. Kelimeleri yanlış kullanıyor. Bu bir üslup da olabilir. Ama üslubu standart Türkçeye göre yaratacaksınız. Devlet Bahçeli'nin söyleyiş hataları olsa da kelimeleri çok özenli seçiyor. Cümleleri dikkatli kurmaya çalışıyor. Siyasi nutuğun dışında fikir ağırlıklı konuşmalar oluşturmaya çalışıyor. O bakımdan daha üretici diye düşünüyorum. Notum 6.''
--spoiler-- *
adamdır .
önceki gün yaptığı ırkçılık ile soysuzluğu eş tutan konuşması; takdire değer olduğu kadar, lideri olduğu partinin sağ uçlardaki kimi destekçilerine de siyasi yelpazedeki güncel konumunu belirtmek açısından yol gösterir mahiyette olmuştur.
son konuşması ile kafatasçı ve insanlıktan çıkmış guruha iyi laf sokmuş genel başkan.
Bugün Grup toplantısında, Van depremi ile ilgili yapmış olduğu konuşma ile, Mhp & faşizanlığı bağdaştıran kesime büyük bir sille indirmiştir.
van depremi sonrası televizyonlarda, sokaklarda ve özellikle sözlüklerde faşizan tutumlar sergileyenlere, "şimdi de onlar biraz acı çeksin" safsatasında olanlara bugün kü gurup toplantısında ayarı vermiş siyaset adamıdır.
bugüne kadar yapmış olduğu birçok şeyi eleştirsem de bu konuşması için sayın bahçeliyi takdir ediyorum.
(bkz: yiğidi öldür hakkını yeme)
ayar şu şekildedir;
--spoiler--
Böylesi bir günde ayrımcılığı körükleyerek ağlama sırası onlarda gibi lanetlenmesi gereken yaklaşımları da büyük bir densizlik ve soysuzluk olarak gördüğümüzü söylemeliyim. Binalar umutların, sevinçlerin üzerine devrilmiştir. Deprem özlemleri, kavuşmaları silindir gibi ezip geçmiştir. Van'da çöken yalnızca evler, işyerleri, yurtlar, yollar değildir. Van'lı kardeşlerimin hayalleri, beklentileri, sevdaları, arzuları da sarsıntılarla birlikte tahrip olmuştur. Millet vicdanı bu manzarayla birlikte bir kez daha kanamıştır. Yıkıntıların altında kalan vatandaşlarımızın dramları, onları bekleyenlerin çığlıkları, akan gözyaşları ve dizlere vurulan eller hepimizi hüzünlere boğmuştur. Şüphesiz yaşadığımız elem tarifsiz ve çok derindir
--spoiler--
bugüne kadar yapmış olduğu birçok şeyi eleştirsem de bu konuşması için sayın bahçeliyi takdir ediyorum.
(bkz: yiğidi öldür hakkını yeme)
ayar şu şekildedir;
--spoiler--
Böylesi bir günde ayrımcılığı körükleyerek ağlama sırası onlarda gibi lanetlenmesi gereken yaklaşımları da büyük bir densizlik ve soysuzluk olarak gördüğümüzü söylemeliyim. Binalar umutların, sevinçlerin üzerine devrilmiştir. Deprem özlemleri, kavuşmaları silindir gibi ezip geçmiştir. Van'da çöken yalnızca evler, işyerleri, yurtlar, yollar değildir. Van'lı kardeşlerimin hayalleri, beklentileri, sevdaları, arzuları da sarsıntılarla birlikte tahrip olmuştur. Millet vicdanı bu manzarayla birlikte bir kez daha kanamıştır. Yıkıntıların altında kalan vatandaşlarımızın dramları, onları bekleyenlerin çığlıkları, akan gözyaşları ve dizlere vurulan eller hepimizi hüzünlere boğmuştur. Şüphesiz yaşadığımız elem tarifsiz ve çok derindir
--spoiler--
ülkü ocakları genel başkanı harun öztürk'ün nikah şahitliğini yapmış mhp genel başkanı.
,her şeye rağmen 1000 yıllık kardeşliği bozmamak adına, taşkınlıklara prim vermeden, taşkınlıkları tetikleyecek tutumlardan uzak durulmasını isteyerek, ''buradan gabar'a, zap'a ve oralarda tutunan şerefsizlere, türksüz bir türkiye hayali kuranlara, bölünmüş bir türkiye arayışında olanlara, kafalarındaki üniter yapıyı yıkanlara, i̇mralı canisine ümit verenlere, pkk ile pazarlık yapanlara ve milleti 36 parçaya ayırarak bugünlere gelinmesine vesile olanlara hatırlatmak isterim: şehitler ölmez, türk vatanı asla bölünmez'' demiş mhp lideri.
başbakan erdoğan'a seslenerek, "pkk'yı ya teslim alın, ya da bütünüyle yok edin. akan kanımızın diyetini ve bedelini alın. anaları, babaları, ağabeyleri, bacıları, kardeşleri, evlatları, gelinleri teskin edin. türk milletinin onurunu yere düşürmeyin. hangi dağı yakacaksanız yakın bu terör belasından bu milleti kurtarın" demiş mhp lideri.
hakkari'deki terörist saldırıda 24 askerin şehit olmasının ardından kara harekatı ile ilgili başbakan tayyip erdoğan'ı arayıp bilgi almış mhp genel başkanı.
başbakanın '' muhalefet yapıcı önerilerle gelsin '' önerisine uyup, bir liste hazırlayarak önerilerini sunan mhp genel başkanıdır. hatta telefonla başbakanı arayıp kara harekatını desteklediklerini ve her türlü operasyon kararlarında ülkenin menfaati için yanında olacaklarını akepeye söylemiştir. harbi devlet adamı gibi davranmaktadır. beğenmeye başladım.
''provokasyonlara, tahriklere dikkat edilmeli, bin yıllık kardeşliğimizi zayıflatacak, incitecek ortamlara, davetlere ve komplolara karşı uyanık olunmalıdır'' diye provokasyon uyarısı yapmış mhp lideri.
ak parti'ye teröre çözüm için 7 maddeden oluşan bir öneri sunmuş mhp genel başkanı.
bitlis'in güroymak ilçesinde düzenlenen bombalı saldırıyı kınayarak "terörün bu insanlık dışı eylemleri tahammül ve dayanma sınırını yıkmış, kritik bir noktaya ulaşmıştır" açıklamasında bulunmuş mhp genel başkanı.
Kendisine ulu-orta vasıfsız diyebilecek kadar ocak, parti, teşkilat terbiyesinden yoksunları gördüğümüz Liderdir. Sonra çıkıp bir de ocakları partiden ayırdı veya yusuf ziya arpacık gibi ülkücü hareketin lideri olma özellikleri barındırmayan kişileri ortaya atmazlar mı. Ocakların partiden ayrılması gibi bir durum söz konusu değilken, tam tersi ocakların çocukları partililer tarafından gençlik kolları gibi kullanılmaya çalışıldığı zaman "biz ocaklıyız, partinin gençlik kolları değil" diye posta koyabilirken neyden bahsediliyor merak ediyorum. Neyse uzun lafın kısası sevdiğimiz, saydığımız yeterliliğinden şüphe duymadığımız bununla beraber "yeni bir yüz"e de hayır demeyeceğimiz lakin bunun dile getirilmesini terbiyesizce yapanlara da her türlü karşı duracağımız "Ülkücü hareketin", "şuanki lideri"dir.
son aylarda artan terör olaylarının tehlikeli boyutlara ulaştığını belirtmiş mhp genel başkanı.
2021
20 + 21 : 41
işte iktidar formülü
20 + 21 : 41
işte iktidar formülü
ülkücü hareketin amına koyan şahsiyettir, sayesinde ülkücülük bitmiştir ve rahmetli başkan alparslan türkeşin tırnağı olamayacak insandır.
şöyle izah edeyim; babadan nesle bir ülkücü olarak, ilkokul yıllarımda yani alparslan türkeş zamanında ülkü ocaklarına giderdik, orada ocak büyükleri gençlere kitaplar dağıtırdı gerek yardımcı ders kitapları gerekse roman tarzı çeşitli kitaplar. ocağa gelen kişilere ders verirlerdi, ülkü ocağına katılan birçok kültürlü ve akıllı düşünen kişiler vardı, ocağın bir bölümünde öğrencilere dersler verilirdi mesela aynı yaşlarda olan ülkücü gençler örneğin matematik dersinden anlamazlar, bu öğrencilerden yaşça büyük olan ünv mezunu yada matematikten iyi olan ağabeyleri ders anlatırdı çeşitli bilgi paylaşımları olurdu. en nihayetinde çanakkale gezileri ve türkiyenin çeşitli illerine şehitliklere götürürlerdi anlatırlardı herşey şimdikinden çok daha farklıydı.
şimdi ise; belinde kuru sıkı tabanca taşıyan tipler görüyorum. akıllıca değil de cahil cahil hareket eden zihniyetler, kavgayı mekan basmayı marifet sayan yobaz topluluğu görüyorum. şehit cenazelerini provakasyona döndüren provakatör tipli 'herifler' görüyorum. herhangi bir şehit cenazesinde 'bilmemne ülkü ocakları' diye pankart taşıyarak siyaset yapan iki yüzlü yaratıkları görüyorum. üniversitelerde neden bacak bacak üstüne attın, neden küpe takıyorsun, neden saçın uzun diye ona buna salya akıtan köpekler görüyorum. o kız etek giydi orospu, bu kız askılı giydi kaşar diye yorum yapan kroları görüyorum.
kısacası; ülkücülük eskiden böyle değildi, ülkücülük alparslan türkeşle güzeldi.
şöyle izah edeyim; babadan nesle bir ülkücü olarak, ilkokul yıllarımda yani alparslan türkeş zamanında ülkü ocaklarına giderdik, orada ocak büyükleri gençlere kitaplar dağıtırdı gerek yardımcı ders kitapları gerekse roman tarzı çeşitli kitaplar. ocağa gelen kişilere ders verirlerdi, ülkü ocağına katılan birçok kültürlü ve akıllı düşünen kişiler vardı, ocağın bir bölümünde öğrencilere dersler verilirdi mesela aynı yaşlarda olan ülkücü gençler örneğin matematik dersinden anlamazlar, bu öğrencilerden yaşça büyük olan ünv mezunu yada matematikten iyi olan ağabeyleri ders anlatırdı çeşitli bilgi paylaşımları olurdu. en nihayetinde çanakkale gezileri ve türkiyenin çeşitli illerine şehitliklere götürürlerdi anlatırlardı herşey şimdikinden çok daha farklıydı.
şimdi ise; belinde kuru sıkı tabanca taşıyan tipler görüyorum. akıllıca değil de cahil cahil hareket eden zihniyetler, kavgayı mekan basmayı marifet sayan yobaz topluluğu görüyorum. şehit cenazelerini provakasyona döndüren provakatör tipli 'herifler' görüyorum. herhangi bir şehit cenazesinde 'bilmemne ülkü ocakları' diye pankart taşıyarak siyaset yapan iki yüzlü yaratıkları görüyorum. üniversitelerde neden bacak bacak üstüne attın, neden küpe takıyorsun, neden saçın uzun diye ona buna salya akıtan köpekler görüyorum. o kız etek giydi orospu, bu kız askılı giydi kaşar diye yorum yapan kroları görüyorum.
kısacası; ülkücülük eskiden böyle değildi, ülkücülük alparslan türkeşle güzeldi.
mhp'li belediyelere baskıların olduğunu söyleyip "ellerini mhp'li belediyelerden çeksinler" demiş mhp genel başkanı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar