bugün
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- arkadaşlar bakar mısınız21
- yalnizca deli yalnizca sair21
- ton balığını kim yiyor sorunsalı8
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı11
- rüyada zehra güneş'e sarılmak5
- katatespizartmasi17
- uzun ve ince sigara içmeye alışmak4
- özlem tekin4
- kitap okurken ağlamak7
- telefonun başında çaresiz beklediniz mi5
- hmm diye mesaj yazan türk kızı5
- iran da 120 çocuğun öldüğü okul saldırısı7
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak16
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der7
- ömer yıldırım3
- sinirli kadını sakinleştirmek6
- atatürk'ün sözleri bilimle çelişirse ne yaparsınız2
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler2
- kitap okurken ağlayan erkek3
- her şeyle dalga geçme mertebesine varan insanlar3
- merkür retrosu3
- evlenip boşanmış erkeklerin değerinin düşmesi9
- eski bir şarkıyla travmaları hatırlamak4
- odyssey6
- üsküdar da martıya eziyet6
- çamoluk3
- bakar mısınız dedikten sonra kimsenin bakmaması4
- şehre inen domuzları besleyen kadın6
- ordu4
- bir idam mahkumunun son günü2
- mucize beklemeyen insan2
- grizzy and the lemmings2
- kayseri ve konyanın yobaz olması2
- instagram'ın alışveriş merkezine dönüşmesi2
- hoşlanılan kızın fakirlerle konuşmuyorum demesi2
- sevilen kızın ağzımıza vermesi2
- kredi kartı2
- saraca finch house4
- sabah bi kalktın kadınsın napardın20
- recep tayyip erdoğan9
- bir gün benden şikayet ettiğin ne varsa2
- 23 temmuz 2026 türkiye kanada voleybol maçı2
- ağzına verilmek istenen kızın ağzına almaması18
- velvet47
- iyi insan olmak4
- esira2
- değişim partisi4
- 500 ve 1000 tl lik banknotların çıkmama nedeni6
- arkadaşlar sizce bu etek nasıl17
hızır gibi yetişir.
akp için baldan tatlı gelen muhalefet lideridir.
80 milletvekiliyle meclisdeki tüm oluşumlara takoz hatda fren olmuştur.
sonrasından hırsız dediği partinin yolunu açmıştır ısrarla hemde.
şimdi burda patron kim? oynamalı mı acaba...
akp için baldan tatlı gelen muhalefet lideridir.
80 milletvekiliyle meclisdeki tüm oluşumlara takoz hatda fren olmuştur.
sonrasından hırsız dediği partinin yolunu açmıştır ısrarla hemde.
şimdi burda patron kim? oynamalı mı acaba...
Çok deyişik bi siyaset taktiği var. Lakin kendi dahil kimse anlamıyor.
Savaş bittiğende oy almayacak bir partinin lideri. Bunun yanı sıra hdpde ortadan kalkacaktır. Dindarlar ve kemalistlerin uzlaştığı bir parti ortaya çıktığında ise akp, chp sonlanacaktır.
seçimlerde geçersiz oy kullanmak, ya da oy kullanmamak kimin işine yarıyordu ? bunu kimler söylüyordu pardon? vatandaş gidip oyunu kullansın diyenler siz değil miydiniz? şimdi geçersiz oy kullanınca ilkelerinden taviz vermemiş mi oluyorsun?
politikadan anlamayan parti lideri, net ve kesin bilgidir..
politikadan anlamayan parti lideri, net ve kesin bilgidir..
Başbakanlık veriyoruz sana diyen kılıçdaroğluna, adam olda meclis başkanını seçtir diyerek kapak takmış liderdir.
yolsuzlukların hesabını soracağız diye duvarları afişlerle süslemiş, sonra dediğini yalayıp yutmuştur.
onurlu dik duruştan bahsetmesin boşuna.
en fazla orgazmdan sonraki penis kadar diktir.
onurlu dik duruştan bahsetmesin boşuna.
en fazla orgazmdan sonraki penis kadar diktir.
(bkz: çılgın)
meclis başkanlığı gibi önemli bir mevkiiyi kendi eliyle akp'ye teslim etmiştir. yok hdp baykal'ı desteklerse biz desteklemeyiz dedi ya tam komedi. yahu iç güvenlik yasa tasarısında bazı maddelerde hdp ile ortak hareket etmediniz mi?
Topunu inşaata kaçıran bir çocuk kadar masum ve çiçeklerine aşık bir hanım gibi efendi lider.
kel olmasının sebebi madenin büyüklüğündendir.
kel olmasının sebebi madenin büyüklüğündendir.
Pkk uzantisi olan bir partinin karşısında olduğu için mhp'yi bitirme noktasına getirdiği iddia edilen genel başkan. Ahahahahhhhahah.
gider ayak mhp denen bir parti bırakmayacak öyle gidecek.
gerçi beni bozmaz 1 taşla 2 kuş olur .
2sinden de kurtuluruz *
gerçi beni bozmaz 1 taşla 2 kuş olur .
2sinden de kurtuluruz *
Devletin başına devleti getireceğine inanan bir grup vatandaşın oy vererek ismeti başkan yapmalarını sağlayan liderin adı. Sağolsun.
neredeyse çarşı kadar karşı.
şu sıralar "mid or feed" felsefesini benimseyen ve görünen o ki daha çok feedleyen siyasetçi.
kendisine ağzından salyarak saçarak küfredenlere bakıyorum hepsi istisnasız azılı chp'li.
siz hdp'ye oy verirken partiniz hdp için oy isterken iyiydi, şimdi bahçeli sizi desteklemedi diye mi kuduruyorsunuz vatan hainleri. size mi soracaklar lan? hadi bahçeli'yi başka konularda eleştirirsin de kendi adayları haricinde kimseyi desteklememesi konusunda gelip bize vermedi ühühühü diye ağlaşmanız da pek zavallıca olmuş.
siz hdp'ye oy verirken partiniz hdp için oy isterken iyiydi, şimdi bahçeli sizi desteklemedi diye mi kuduruyorsunuz vatan hainleri. size mi soracaklar lan? hadi bahçeli'yi başka konularda eleştirirsin de kendi adayları haricinde kimseyi desteklememesi konusunda gelip bize vermedi ühühühü diye ağlaşmanız da pek zavallıca olmuş.
Kılıçdaroğlu gibi HDP ile aynı safta yer alacak kadar düşmemiş liderdir.
kendisini en çok beğenen chp tabanını da bezdirmeyi başarmıştır. isterse erken meclis başkanlığı seçimi olsun.
akp'nin taşeronudur. onun sayesinde meclis başkanlığını akp'nin adayı kazanmıştır, bende bir türk milliyetçisi olarak zaman zaman ne yaptığını anlayamıyorum akp karşıtı gibi görünüp akp taşeronluğu yapmak sayın bahçeli'ye onun gibi yılların siyasetçisine yakışmıyor.
bu gün türkiye siyasetteki orospuyu, zamparayı, b,rde adam gibi adamı gördü.
aklı kıt olan anlamaz.
siyasetin orospusus hdp dir.
2 ay öncesine kadar zampara akp nin seçim oyunlarına alet olup yatağına giren, sonra işi bitince komidinin üstündeki parayı alıp yeni kociş arayan partidir.
nitekim yeni kocişini bulmuştur.
zampara chp.
şimdi erdoğanı başbakan yapan deniz baykalı desteklemiş ve seçimlerde chp den aldığı oyları fazlası ile iade etmiştir.
devlet bey düşmanımın düşmanı dostumdur dememiş, düşmanı düşman görmüş ve safını almıştır.
sizlere iyi sevişmeler.
bizlere devlet yeter.
adam gibi adam. sonuna kadar arkasındayız.
aklı kıt olan anlamaz.
siyasetin orospusus hdp dir.
2 ay öncesine kadar zampara akp nin seçim oyunlarına alet olup yatağına giren, sonra işi bitince komidinin üstündeki parayı alıp yeni kociş arayan partidir.
nitekim yeni kocişini bulmuştur.
zampara chp.
şimdi erdoğanı başbakan yapan deniz baykalı desteklemiş ve seçimlerde chp den aldığı oyları fazlası ile iade etmiştir.
devlet bey düşmanımın düşmanı dostumdur dememiş, düşmanı düşman görmüş ve safını almıştır.
sizlere iyi sevişmeler.
bizlere devlet yeter.
adam gibi adam. sonuna kadar arkasındayız.
oslo'da pazarlık yapana atarlanır, imralı ile erdoğan flörtçü der, bölünme planını akepe hdp ile yaptı der sonra utanmadan, sıkılmadan ne zaman götü sıkışsa akepe'nin yancısı olur. bu kadar net. en büyük yancılığı gezi olaylarında yapmıştı, tezkere kararları vs. yuh sana. inşallah baraja takılırsın.
herkes partisinin ve kendi gibi adamların aslında ne için varolduğunu biraz anlamış ve bir bilinç sıçraması yaşamıştır herhalde.
Ne hdp li ne mhp liyim ama a benim salak evladım seçimlerde ki bu hdp nin ilk kez parti olarak girdiği seçimdi hdp senin mv sayın kadar mv sokmuş sen daha neyin kafasındasın la sen kimsinde hdp yi tanımıyosun dangoz inşallah bidahaki seçimde baraj altında kalırsında görürsün bişeyi.
Bir chpli olarak Kendisine duydugum sempatiyi bugun kaybetmis olan *mhp lideri. Madem devleti milliyetci ruguyla seviyorsun,Koalisyonu denesen nolurdu sanki...
yazik oldu
yazik oldu
akp'nin aynada yansiyan yuzudur.
şu partinin başından siktir git! yeter lan, nedir bu beyinsizlik! hdp'nin olduğu koalisyona ben de karşıyım ancak meclis başkanlığında sırf hdp destekliyor diye deniz baykal'a oy vermemek nedir? akp'den hesabı böyle mi soracaksın? erken seçimde baraj altında kalıp akp'yi daha güçlü bir biçimde getirmek istiyor başa sanırım.
uyarı: genel seçimde oyumu mhp'ye verdim.
uyarı: genel seçimde oyumu mhp'ye verdim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar