bugün
- aktroller4
- pazar pazar sabahın köründe yenilmek2
- deliliğin tedavisi8
- buddy dude22
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- şenol güneş2
- ona bir şey söyle15
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı5
- diamond bosphoruss denen yazar15
- yapay zeka asistanlarının samimiyet seviyesi4
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek10
- tunus3
- gocu29
- evlenmeyi başaramamış kadın12
- karşı cinste hayran olunan özellik10
- milli maçı izlemeyen erkek22
- 2026 dünya kupası5
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı10
- iran milli takımı'na los angeles ta protesto2
- en son ne aldınız2
- kızları etkileme taktikleri4
- 15 haziran 2026 fildişi sahili ekvador maçı2
- deyyus u ekber5
- zeki ve bilge insanların dövme yaptırmaması2
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı4
- avustralya10
- uğurcan çakır2
- barış alper yılmaz2
- sevgili olmayalım ama arkadaş kalalım saçmalığı3
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı8
- ezan sesinin gittikçe rahatsız etmesi4
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi9
- sevgilisine ayı diyen kız6
- türkiye13
- bardağı taşıran son damla7
- sueda uluca5
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz6
- mantı abartılmış balon bir yemektir7
- chp'nin hali ne olacak58
- kadınlar neyden hoşlanır10
- ayak fetişistiyim ve bununla gurur duyuyorum5
- vincenzo montella9
- 14 haziran 2026 maden işçilerine silahlı saldırı5
- en iyi antidepresan19
- arda güler7
- güzel kızların isimleri3
- sözlüğün amacı3
- ayak yalamamış erkek kalmaması5
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak16
- selenoid valfin ne olduğunu bilen kız3
device adlı albümü çıkmış gruptur. Matt Shadows, tom morello, Serj tankian, geezer buttler gibi konuk sanatçılar içerir. Kritiğimi henüz dinlemediğimden yapamayacağım.
Edit: şöyle bir üstün körü dinleme şansım oldu, tekno sesler şarkılarda önemli yer oynuyor bu benim en hoşlanmadığım şeylerden. David sesini çok iyi kullanmış ancak parçalar tek düzelikten kurtulamamış yani sanki aynı şeyleri dinleyip duruyormuş gibi geliyor insana. Buda büyük bir eksi. Tarz olarak değişik birşey olduğundan soloda duyamadim hiç. Keşke böyle bir proje yerine tekrar nu Metal albümü yapsaydı david, Disturbed'un orjinal parçalar mantığından uzak olmus. Düetler Sırf grubun ismi duyulsun diye yapılmış.
Oturup tekrar ten thousands fists albümünü dinleyeceğim. Çok kötü puan vermeyeceğim bile.
Edit: şöyle bir üstün körü dinleme şansım oldu, tekno sesler şarkılarda önemli yer oynuyor bu benim en hoşlanmadığım şeylerden. David sesini çok iyi kullanmış ancak parçalar tek düzelikten kurtulamamış yani sanki aynı şeyleri dinleyip duruyormuş gibi geliyor insana. Buda büyük bir eksi. Tarz olarak değişik birşey olduğundan soloda duyamadim hiç. Keşke böyle bir proje yerine tekrar nu Metal albümü yapsaydı david, Disturbed'un orjinal parçalar mantığından uzak olmus. Düetler Sırf grubun ismi duyulsun diye yapılmış.
Oturup tekrar ten thousands fists albümünü dinleyeceğim. Çok kötü puan vermeyeceğim bile.
9 nisan'da ilk albümü çıkacak olan David Draiman projesidir.
bugün şahsım adına bana düğünü, bayramı yaratmış yeni gruptur. evet kendisi david draiman'ın procesidir, deyvidciim de ısrarla disturbed dağılmadı, ara verdik başka işler peşindeyiz dese de, ben pek önyargı sahibi olmadan beklemeye başlamıştım kendilerini.
albümleri nisanda çıkacak olan, bugün ise ilk single çalışmaları olan "vilify" adlı güzide eseri "worldwide premier" ile beğeniye sunan, galiba über olmuş gruptur.
ilk single ile birlikte, sanırım iyi işler yapacaklarını kehanetlerim arasına alabilirim.
tek sorun, aynı disturbed gibi, bunlar da dünyayı dolaşıp, türkiye'ye gelmeyecekler. üzücü ama yapacak bi şey de yok tabi.
burdan vilifaylayalım.
http://www.youtube.com/wa...mbedded&v=-K1q1pw04Bs
albümleri nisanda çıkacak olan, bugün ise ilk single çalışmaları olan "vilify" adlı güzide eseri "worldwide premier" ile beğeniye sunan, galiba über olmuş gruptur.
ilk single ile birlikte, sanırım iyi işler yapacaklarını kehanetlerim arasına alabilirim.
tek sorun, aynı disturbed gibi, bunlar da dünyayı dolaşıp, türkiye'ye gelmeyecekler. üzücü ama yapacak bi şey de yok tabi.
burdan vilifaylayalım.
http://www.youtube.com/wa...mbedded&v=-K1q1pw04Bs
disturbed vokalisti david draiman'ın, mayıs 2012'de resmi duyurusunu yaptığı müzik projesidir. geçmiş haftalarda kayıtlara girişilmiş olmasına rağmen, henüz tarz ile ilgili herhangi bir ipucu verilmemiştir. 'aygıt' manasına gelen ismi, "nedir bu metal gruplarının alet edevat takıntısı yahu" diye düşündürür.
(bkz: tool)
(bkz: gadget)
(bkz: tool)
(bkz: gadget)
(ing.) alet, aygıt.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar