bugün
- sözlük kızlarının kekleri24
- peynir helvası5
- ölümsüzlük var4
- kürdistan7
- erkek erkeğe buluşmaya giderken parfüm sıkan erkek6
- ak partililerin apoya villa yaptırması35
- dantelli sütyen takan erkek12
- güzel olduğunuzu nasıl anlarsınız6
- gülerken ısınarak terleyip pasta kokan kız7
- sözlükte ki gay başlıkları5
- etli biber dolması3
- sen dost ararsan koş mevlana ya5
- türk açılımı5
- uludağ sözlük ün bugları3
- allah ım verdiğini kimse engelleyemez2
- nil karaibrahimgil dinleyen erkek5
- neme lazım diyen erkek6
- erkekle kadının arkadaş olması5
- soğan çuvalını sırtlarken sevgiliye yakalanmak2
- zengin göbekli vs kaslı fakir adam3
- kekini yerim senin diyen erkek3
- ayı dövmenin aslında zor olmaması12
- mehdi'nin türkiye'yi en ileri götüreceği gerçeği3
- dindarların çoğunun fakir olması7
- yesene beni diyen kız9
- festivalde iskender kapışan sözlük erkeği2
- sütyen kelimesindeki süt3
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı8
- betray me masklavi frank lucas kerhaneci yagmurcu4
- filenin sultanları'nın siklenmemesi4
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- kitap kurdu erkeklerin hiç osurmaması3
- kız sesi duymak için müşteri hizmetlerini aramak8
- ölümden korkuyor musunuz17
- sözlük yazarlarının ödediği kira bedeli2
- klip çekmesinler diye boş fabrikaya köpek bağlamak3
- renault toros4
- bir lahmacuncunun yapabileceği en kırıcı hareket3
- yıkadığın perdeleri takmak istiyorum2
- meyhanede masayı yumruklayıp hancı hancı demek9
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- topkapı sarayı2
- 19 eylül 20263
- müstehcenlik soruşturmaları3
- bara giden erkeğin asıl amacı12
- intihar düşüncesi7
- palamut7
- taşacak bu deniz dizisi3
- kıyıcı yazarlar2
- feto'nun kamu gizli yapılanmasına operasyon3
zeka püskürteceğine inandığımız on birinci nesil. yazık kimin evladıysa.
Nesildaşim, ailecek takip ediyoruz.
müsait yerlerinden öptüğüm yazar. bana mı asılıyo, alayımıza mı bilemedim. hayır yalnız bana ise durum vahim.
bir konuşursam yer yerinden oynayacak yazarı. evlerine giderseniz aman diyeyim vitrinden, kuytu köşelerden falan uzak durun.
ırzıma namusuma geçip beni bir piç gibi ortada bırakmış yazar. akp li zaten ne beklenirdi ki? *
çok değerli bir yazar, akl-ı selim bir insandır kendisi. ilgiyle takip ediyoruz.
tayyibe körü körüne bağlı yazar şeysi. hayır karı olsa ona verecek o derece. severim yine de kendisini. ve kulağına aşk sözcükleri fısıldamak isterim. hem de rte nin bugünkü sesi ile. ahahahahah. komik komik komik.
medenice tartışmayı bilmediği, muasır medeniyetler seviyesinde karşısındakine hakaret etmeden fikrini dile getiremediği için bir süre yazamayacaktır.
edit: bu yaştan sonra çolukla çocukla uğraşmamıza neden olmus yazar, vakit kaybıdır zira. burası türkiyedir neye ne dendiği de gayet iyi bilinendir.
edit: bu yaştan sonra çolukla çocukla uğraşmamıza neden olmus yazar, vakit kaybıdır zira. burası türkiyedir neye ne dendiği de gayet iyi bilinendir.
eksilemeye doyamadığım seksi yazar. böyle hızıma alamayıp fareyi göçertecek kadar hızla basıyorum. o derece. sonra bir yazarı 30 sn içerisinde birden fazla eksileme diyo. seri kifir ediyorum o zaman. kifir.
on birinci neslin yüz karası olan yazar. insanların zevklerine karışmak en sevdiği hobisidir.
rahmetli alparslan türkeş in, yaşasa idi, başbuğ nasıl olunur diye göreceğini iddia eden şey.
şey işte uzatmamak lazım. dayanamıyorsan tutma kuzum. kuzu dedim bak yaşının ufaklığına veriyorum. büyüyünce karar verirsin artık ne olacağına.
şey işte uzatmamak lazım. dayanamıyorsan tutma kuzum. kuzu dedim bak yaşının ufaklığına veriyorum. büyüyünce karar verirsin artık ne olacağına.
(#27277953) numaralı entrysini Üşenmeden başından sonuna kadar okuduğum çelişik yazar. Etrafına sürekli "cahil" dediği için milleti aşağılamakla suçladığı ilber Hoca'ya etmediği hakareti bırakmamış. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu amk. Koskoca tarih profesörüne "sen kimsin ki millete hakaret ediyorsun" deyip, kendisi ilber Hoca'ya bir araba dolusu hakaret etmiş. Sanki bana üst düzey bürokrat amk.
(#27617060) Saçmalamakta sınır tanımayan aktroll. Konuyu nerden nereye çekip Atatürk'e bağlamış. Üstten emir geliyor anlaşılan, nereye zıçacaklar başlıklarını dahi atatürk'e, laikliğe, ak parti savunuculuğuna bağlayın diye.
beni seviyor. ben de onu. koalisyon budur. yirim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar