bugün
- bayan kelimesi neden rahatsız edici19
- aylık 433 bin lira iyi para mıdır sorunsalı4
- yorgun mermi9
- acil yardım isteği4
- neli dondurma seversiniz14
- eti cicibebe4
- sözlük bayanlarının hiç çaylak olmaması9
- hyundai2
- arkadaşlar13
- katatespizartmasi14
- kürtçe zorunlu ders olmalıdır15
- zevkli olan şeyler3
- yaş ilerledikçe fark edilen şey4
- herkese iyi geceler sana oyasumi2
- hayattaki tek gerçek3
- cicibebe yiyen alfa erkek3
- zona7
- sözlük erkeklerinin kıskanç ve kompleksli olması8
- patlak bir erkekle evlenir miydiniz4
- limonlu dondurma8
- yunanlıların neşet ertaş'ı çalması7
- sözlüğün en tatlı yazarı4
- kadınların pozitif ayrımcılığa uğradığı konular4
- online listesi5
- kadınların efendi erkek yerine piç erkek tercihi2
- olaf karsten lies3
- sözlüğün gelmiş geçmiş en efsanevi yazarı4
- onu özlediğiniz anlar6
- 3 ağustos 2026 aykolik gocu buluşması19
- online olup entry girmeyen yazarlar4
- katatespizartmasi benimle evlenir misin5
- tepkiselbiri3
- arkadaşlar bi waffle yer miyiz4
- kelebeklerin bir boka yaramaması8
- dietmar woidke3
- kadın yazarların kavga etmesi5
- chp nin illuminati nin bir ayağı olduğu gerçeği2
- pezevenk malik'in gerçek işi nedir sorunsalı4
- turşunun iyisi limonla mı sirkeyle mi5
- kızlar bir rezillik çıkarmayacaksa gidiyorum5
- illuminati ye giriş2
- saçlarını boyatıp nasıl olmuş diye soran kız4
- kedi2
- alfa erkek5
- kadınlar mı daha zeki erkekler mi sorunu6
- sadece kadın yazarları artılamak4
- charlotte sullivan4
- limon yiyen erkek4
- en gey özelliğiniz8
- yağmurcu neden akpli13
muhteşem neslin uykudan yeni uyanmış devi.şunu da söyleyeyim de içimde kalmasın sonr-
-uzatma da söyle amk.
+he öyle diyorsun! tamam o zaman:koştursun efenim.
-bok vardı de mi bunu söyledin?allam yaa!
-uzatma da söyle amk.
+he öyle diyorsun! tamam o zaman:koştursun efenim.
-bok vardı de mi bunu söyledin?allam yaa!
hadi kalk gidelim buralardan, özgürlüğe koşalım, balık tutarız istersen, istersen sen miller ını al bende şarabımı ve biraz susarak,sessizliğin sesini dinleyelim...
dışarı çıkalım mı? ama çok kalabalık, terk edilmiş bir ev var orada gidelim, kapı kolunun tozuyla geçmişini çizelim, yıkık dökük dimi, ama bilirim sende seversin eskiyi...
meriç'i izleyelim mi? her dalıp gidişimizde uzaklardaki hikayelerimizi anlatırız, iyi si mi? kitap okuruz, sıkılırsak yaratırız cümleleri baştan...
kar başlamış,film izleyelim o zaman, ya da yok hadi dışarı,dondurma yiyelim, 2 çilekli dondurma...
yağmur yağıyor, belli fazla hüzünlenmiş gök yüzü, yıkanalım mı?
şemsiyeyi de al,altında içeriz sigaralarımızı...güneş mi çıkıyor,sarı,mavi,yeşil tonlarında bir elvin bu gördüğüm...
her renge aynı pencereden bakabildiğim'e ...
(devamı gelecek...)
dışarı çıkalım mı? ama çok kalabalık, terk edilmiş bir ev var orada gidelim, kapı kolunun tozuyla geçmişini çizelim, yıkık dökük dimi, ama bilirim sende seversin eskiyi...
meriç'i izleyelim mi? her dalıp gidişimizde uzaklardaki hikayelerimizi anlatırız, iyi si mi? kitap okuruz, sıkılırsak yaratırız cümleleri baştan...
kar başlamış,film izleyelim o zaman, ya da yok hadi dışarı,dondurma yiyelim, 2 çilekli dondurma...
yağmur yağıyor, belli fazla hüzünlenmiş gök yüzü, yıkanalım mı?
şemsiyeyi de al,altında içeriz sigaralarımızı...güneş mi çıkıyor,sarı,mavi,yeşil tonlarında bir elvin bu gördüğüm...
her renge aynı pencereden bakabildiğim'e ...
(devamı gelecek...)
'dendromys,tanınması gereken şahsiyettir.' diye söylerim soranlara.
bu tanım,tanım isteği gözeten sayın sözlük içindir.
yapılmadığı takdirde entryleri silmek gibi bir huya sahip olmasından ötürü girmiş olduğum bir entrydir.
ama napabilirim şimdi, bazı şeyleri tanımlamak güçtür.
bu tanım,tanım isteği gözeten sayın sözlük içindir.
yapılmadığı takdirde entryleri silmek gibi bir huya sahip olmasından ötürü girmiş olduğum bir entrydir.
ama napabilirim şimdi, bazı şeyleri tanımlamak güçtür.
200. entrymi sana yazmanın gurur ve heyecanını yaşıyorum. ayrıca bu hayatta ve sözlükle birbirimizden başka kimsemiz yok,yüzleş bu gerçekle. bu kadar mı yalnızız bu kadar öksüz.yetimiz lan yetim. sitemim var sözlüğe.
yeni yılını en içten dileklerimle kutladığım,
kendisine sevgi, dostluk ve huzur dolu sağlıklı bir yıl dilediğim uludağ sözlük yazarı.
kendisine sevgi, dostluk ve huzur dolu sağlıklı bir yıl dilediğim uludağ sözlük yazarı.
can'ı merak eden yazar *
isminin anlamını taşıdığını düşündüğüm insan.
bazen kırmızı, bazen yeşil,bazen sarı, bazen turuncu.. gök kuşağının her rengi mevcut senin hayatında. biraz geç yakalamış olsak da birbirimizi paylaştıklarımızla ve paylaşacaklarımızla fazlasıyla telafi ettik geçen zamanı. "her bitiş yeni bir başlangıçtır." sözü yerinde olacak sanırım. bugüne dek yaptıkların ya da yapamadıkların belirleyecek gireceğin yolu. dört mevsimi yaşayacaksın hayatının her anında.
bazen deli bir rüzgar esecek ve tüm çabalarını alıp götürecek meçhule,
bazen sağanak bastıracak ve yıkayacak tüm çirkinlikleri. ve daha niceleri...
bir abla, arkadaş yada başka bir sıfat.. ismimi nitelediğin şeyin ne olduğunu umursamadan ihtiyaç duyduğun her an hayatının baş ucundayım kan kardeşim...
bazen kırmızı, bazen yeşil,bazen sarı, bazen turuncu.. gök kuşağının her rengi mevcut senin hayatında. biraz geç yakalamış olsak da birbirimizi paylaştıklarımızla ve paylaşacaklarımızla fazlasıyla telafi ettik geçen zamanı. "her bitiş yeni bir başlangıçtır." sözü yerinde olacak sanırım. bugüne dek yaptıkların ya da yapamadıkların belirleyecek gireceğin yolu. dört mevsimi yaşayacaksın hayatının her anında.
bazen deli bir rüzgar esecek ve tüm çabalarını alıp götürecek meçhule,
bazen sağanak bastıracak ve yıkayacak tüm çirkinlikleri. ve daha niceleri...
bir abla, arkadaş yada başka bir sıfat.. ismimi nitelediğin şeyin ne olduğunu umursamadan ihtiyaç duyduğun her an hayatının baş ucundayım kan kardeşim...
(#15636195) monoton bir yazar olabilir mi acaba diye merak ettirmekte olan yazar.
edit: izmirli gibi.
edit: izmirli gibi.
bir defterin sararmış sayfalarında geçmişi okur gibi satır aralarına tıkılmışız biz seninle.
ziyadesiyle kaldıralım şişeleri çift kişilik yalnızlığımıza, değsin birbirine ve o tını yükselsin kulaklarımızda. çınlamaya dönüşmeden, sağlığına..
ziyadesiyle kaldıralım şişeleri çift kişilik yalnızlığımıza, değsin birbirine ve o tını yükselsin kulaklarımızda. çınlamaya dönüşmeden, sağlığına..
yardım etmekten çekinmeyen yardımsever yazar.
tom waits hayranı üst tertip yazar.ayrıca düzensiz uykuların yazarıdır.
yedinci nesil yazar.
dendromys ile baktığımız bir fotoğrafa yorumumdur:
-kamera var lan!
anladın sen.
-kamera var lan!
anladın sen.
geceyle demlendiğimiz gecelerden biriydi bu gece. ağır ağır işlendi. zamana içtik ilk kez. olmayan ve olamayacak olanlara da.. o, bu dedik içtik. çokta içmedik aslında ama, güzeldi be dendromys. afilli cümlelere yer yok epeydir zihnimde.
ben diyeyim ki; selam olsun..
sen anla, bilirim yoranlar gibi yormazsın beni.
ben diyeyim ki; selam olsun..
sen anla, bilirim yoranlar gibi yormazsın beni.
isim yapmaya gelen vasat troll.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar