bugün
- istanbul un çok pahalı olması12
- the merich13
- cips olsa da yesek5
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- matbaanın gecikmesine sebep5
- acıktım ben2
- 50 tl ile rolling yapmak5
- horoz hayası çorbası5
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- yarın iş olduğu gerçeği3
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- gemici düğümü2
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- erzurum hassiko halayı2
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- sözlük kızlarının kombinleri20
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- insan olmaya ceyrek kala13
- kadim kültürler4
- velvet vs nervio19
- velvet13
- fifa'dan dünya kupası finali soruşturması2
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- kane2
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- bira cips6
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- gocusuz sözlük4
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- laptop5
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- kalpte velvele yaratan güzel yazar4
- sözlük kızlarının burunları3
- kafanızdaki ses4
- age of empire 23
- aga be şarkılar5
- cabrio mercedes süren kadının arabasına atlamak2
- ömer hayyam3
- kaçak elektrik kullann bölgelern elektriğin kesmek4
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- bir üniversitenin kötü olduğunu anlama yolları2
- slavko vincic15
- maden suyu4
- sudekiray7
- ispanya20
delirmiş bir baldır. (taşlamayın).
Filme bugün gittim ve sadece aşk sahneleri dandik olmuş. Biraz yapmacık gibi geldi. Ama diğer sahneleri hoşuma gitti. Emek var filmde.
türk filmi olduğu için beklentiyi yüksek tutmayarak gidilmeli.
ben sizin gideceğiniz filmi sikeyim.
vizyonda film yok sanki başka da böyle aptal aptal filmlere gidiyorsunuz.
ben sizin gideceğiniz filmi sikeyim.
vizyonda film yok sanki başka da böyle aptal aptal filmlere gidiyorsunuz.
ı ıh olmamış.
Ana senaryosu çok iyi kurgulanmış. Fakat olay akışı berbat bir Türk filmi.
Iykkk ettiren film.
isminden ve oyuncularından ne mal olduğu bariz olan filmdir. ulan hala sinema salonlarında yayınlanıyor değil i bu tür filmler? içim yanıyor işte buna. mis gibi ertuğrul 1890 dururken sen böyle saçma filme gidersen memleketinden halinden dert yanma hakkını da kaybetmiş olursun.
gitmeyin abicim şöyle asalak filmlere.
gitmeyin abicim şöyle asalak filmlere.
Klasik piyasa filmi.
Ruzgarin hatiralari diye inanilmaz bir film icin 2 entry giren sozluk yazari varken 50 tane sinema fakirinin bu filmin basligi altinda toplanmasi beni sinir ediyor. Sonra neden tepeden bakiyorsun? Neden asagiliyorsun? Neden saygu duymuyorsun? Zevklerinizi gercekten gelismemis buluyorum.
Ruzgarin hatiralari diye inanilmaz bir film icin 2 entry giren sozluk yazari varken 50 tane sinema fakirinin bu filmin basligi altinda toplanmasi beni sinir ediyor. Sonra neden tepeden bakiyorsun? Neden asagiliyorsun? Neden saygu duymuyorsun? Zevklerinizi gercekten gelismemis buluyorum.
çağatayın filmde intihar ettiği yeri bilen varsa mesaj atsın dediğim film. hakikaten tam intihar etmelik.
Gitmedim ama ismi çok komik değil mi? Delibal nedir ya? Delifişek gibi.
Delidumrul, deliha, delibal... Allah sonumuzu hayır etsin.
Delidumrul, deliha, delibal... Allah sonumuzu hayır etsin.
Fragmandan filmin güzel olup olmadığını anlayabilen ergenlerin "filmi izlemeden kötü diyorsunuzzz" diye sacmaladigi hede. Ulan sen fragmandan güzel olduğunu Anlıyorsan başkası da kötü olduğunu anlar.
(bkz: beyin dll not found)
(bkz: beyin dll not found)
Aglicakmisiz (!)
Film boyunca ara ara eşlik eden bir müzik vardı, izleyenler bilir. işte o eser: https://www.youtube.com/watch?v=YJ__ja4QpMM
izlerken şaka mı acaba dediğim film * olmamış aşk filmi olcakmış ama olamamış...
Asla izlemeyeceğim bir film .
Ergen filmi.
abouuuvv lan ben bu film hakkında yazcaktım unutmuşum.
geçenlerde sevgilimle alaycı kuşa gitmiştik. film başlamadan önce bu delibal ın fragmanı çıktı. gülme krizine girdik. behlül ün direksiyon başında bir çıldırma sahnesi vardı o geldi gözümün önüne. diyaloglardan klişelik akıyor, klasik türk aşk filmi.
biz iyi kötü bir film yapalım da nası olsa çağatay aşığı liseli genç kızlar gelir diye düşünüldüğü açık.
geçenlerde sevgilimle alaycı kuşa gitmiştik. film başlamadan önce bu delibal ın fragmanı çıktı. gülme krizine girdik. behlül ün direksiyon başında bir çıldırma sahnesi vardı o geldi gözümün önüne. diyaloglardan klişelik akıyor, klasik türk aşk filmi.
biz iyi kötü bir film yapalım da nası olsa çağatay aşığı liseli genç kızlar gelir diye düşünüldüğü açık.
Film hakkında hiçbir bilgim yok ama nedense kore filmi tadında olduğunu düşünüyorum.
Edit: neden eksilediniz ki bu kadar kore filmi hakaret mi sayılıyor şimdilerde? Hepimiz more than blueizledik.
Edit: neden eksilediniz ki bu kadar kore filmi hakaret mi sayılıyor şimdilerde? Hepimiz more than blueizledik.
merak ettiğim film. ne zaman gidilir: muamma.
Az once izlediğim bir çağatay ulusoy filmi. Aşk , romantik film diye gitmeyin sonu bambaşka yere çekiyor. Spoiler vermiyim , ama izlemenizi tavsiye ederim.
Edit: Tatlım beni çekemiyorsunuz anlıyorum bu eksilerin nedenini. Keşke açık eksileme de olsa da görsek dostumuzu düşmanımızı...
Edit: Tatlım beni çekemiyorsunuz anlıyorum bu eksilerin nedenini. Keşke açık eksileme de olsa da görsek dostumuzu düşmanımızı...
Bu ismi gördüğüm her yerde hannibal diye okuduğum film.
Adamı sevdiğim söylenemez ama anladığım kadarıyla güzel bir psikolojik film olmuş. izleriz gayri.
Çağatay kankimin yardırdığı eser, oynuyor bu çocuk.
Bütün rizelilerin bol bol yiyip çarçabuk ölmelerini sağlayacak bal türü inşallah.
Tabiki galasında izlediğim müthiş film,bundan sonra olacakları söylim;Vizyona girdikten sonra her yer filme ve Çağatay Ulusoy'un performansına yapılan övgülerle dolacak,saygılar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar