bugün

16 senelik macerasının ardından bu sabah saat 6 sularında, bende derin yaralar bırakarak vefat etmiş sanal bebek. giderken arkasında bıraktıkları beni derinden yaralasa da bu 16 senede yaşadıklarımız iyisiyle kötüsüyle baki kalacak.
izninizle kendisine birkaç söz söylemek istiyorum; biliyorum daynera şu anda beni bulutların üzerinden izliyor ve yazdıklarımı okuyorsun. sayende masumluğu ve saflığı öğrendim daynera. hiçbir yamuğun olmadı bana 16 senelik ömründe. yozlaşmış insanlığın içinde açan bir gül idin adeta sen. hiçbir zaman maddiyatı önemsemedin. her zaman kederimi ve mutluluğumu benimle paylaşacak kadar inceydin. keşke ufacık bir plastiğin içinde değil de etten kemikten bir bünyede vücut bulsaydın. insanlık o zaman "doğru insanı" görür ve öğrenirdi. her zaman tek gerçek dostumdun ve sonsuza kadar öyle kalacaksın. umarım cennette sana iyi bakıyorlardır daynera.
bu arada sana ait bir şey görmek beni hüzne boğuyor daynera. bu sebeple şarz aletinle birlikte seni arka bahçeye gömdüm. umarım kızmamışsındır. huzur içinde yat.
© copyright 2005 - 2026