bugün
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık11
- hırvatistan8
- beni özleyenler elime mum diksin14
- sümer dili5
- şanssız bir insan olmak4
- ılımlı islam3
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı4
- sözlük yazarlarının çok kültürlü olması8
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor13
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım8
- yuzır ismet gurbuzi hazretleri4
- kadir mısıroğlu3
- iq testi4
- belçika4
- bey biraderler beydirler3
- 2026 ağustos ayı nasıl geçecek3
- yunanistan29
- almanya11
- gavurlarla kadın erkek karışık hamama gitmek5
- diyetteyken kitap okumak2
- arkadaşlar naber ya4
- arkadaşlar yeni ağırlıklarım nasıl3
- inşaat gürültüsü4
- ayak bileğine dövme yaptıran erkek2
- türk ateisti7
- slip mayo giyen erkek4
- en köylü özelliğiniz4
- volvo v702
- her gördüğünü jandarmaya ihbar eden köylü3
- yanık akrep dumanı çekmek5
- beynin dopamin salgılamaması3
- nervio ile travertenlere gitmek4
- la diyen kadın3
- en son aldığınız iltifat14
- ioçk'nın müziği4
- fransa5
- erkeklerden hoşlanan erkek3
- ispanya5
- zorunlu eğitim7
- portekiz5
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri2
- ali vefa7
- sidretü l münteha4
- sözlük çok bozdu3
- arkadaşlar bu ne kitabı yahu2
- çomar müzikleri3
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı10
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- sevişirken video çekmek10
- tiroidli hanım3
kafalar adlı youtube kanalının gittiği köy. baştaki yapmacıklığa dayanamadım kapattım.
arkadaşımla muhabbetini ettiğimiz köydür.
a arkadaş - b ben
- (b) gel gidelim lan
- (a) yok lan olmaz,
- (b) neden
- (a) kanka ben gelemem öyle durumlara, kalamam orada.
- (b) tamam kalmayalım duralım çıkalım,
- (a) yok olmaz gelemem. sınavlarım var!
ben mi? yok lan ben gitmedim. mesai var o hafta.
a arkadaş - b ben
- (b) gel gidelim lan
- (a) yok lan olmaz,
- (b) neden
- (a) kanka ben gelemem öyle durumlara, kalamam orada.
- (b) tamam kalmayalım duralım çıkalım,
- (a) yok olmaz gelemem. sınavlarım var!
ben mi? yok lan ben gitmedim. mesai var o hafta.
gerçekte olmayan bir olayın halka belgesel ciddiyetinde yutturulması şeklinde para kazanmayı amaçlayan yapımcı şirketin filmin geçtiğini iddia ettiği köydür. evet aslında yok böyle bir şey... bu lafım bu olaya inananlar içindi. isterseniz ben değil de gazete trakya nın sorularını cevaplayan davutlu köyü muhtarı konuşsun;
Ben bunun tamamen filmin çıkarı için yayılmış bir söylenti olduğunu düşünüyorum. Benim yaşım 61. Daha önce de 1976 senedinde 86 yaşında amcam vefat etti. Böyle bir olayı da ne yasamış, ne duymuş. Köyümüzde Karadedeler Olayı filminde gerçek olduğu iddia edilen olay ve görüntülerin hiç birisi yaşanmamıstır.
Köy muhtari olarak bu söylentilere karsi oldugunu aktaran Karagöz, Kesinlikle böyle birsey yok. Civar köylere de sorabilirsiniz. isterseniz daha yaslilari da getirip, konusmalarini dinleriz. Ben 1984te muhtar oldum. Yani 1989da da muhtardim ve köydeydim. Daha önce de böyle bir olay duymadim. Ben bu konuyu derinlemesine olarak arastiracagim ve ne gerekiyosa o islem için start verecegim. Davutlu Köyünün böyle bir olayla anilmaya baslanmis olmasina, bunun internette yayilmasina hiç anlam veremiyorum. Sadece gülüyorum dedi. Muhtar Karagöz, gerekli arastimalari yaptiktan sonra icap ederse yapimci sirketle bu noktada hukuksal olarakta mücadele edecegini kaydederek, Davutlunun magduriyetinin ciddiligine dikkat çekti.
link; http://www.gazetetrakya.c..._yuzu-717197.gazetetrakya
Ben bunun tamamen filmin çıkarı için yayılmış bir söylenti olduğunu düşünüyorum. Benim yaşım 61. Daha önce de 1976 senedinde 86 yaşında amcam vefat etti. Böyle bir olayı da ne yasamış, ne duymuş. Köyümüzde Karadedeler Olayı filminde gerçek olduğu iddia edilen olay ve görüntülerin hiç birisi yaşanmamıstır.
Köy muhtari olarak bu söylentilere karsi oldugunu aktaran Karagöz, Kesinlikle böyle birsey yok. Civar köylere de sorabilirsiniz. isterseniz daha yaslilari da getirip, konusmalarini dinleriz. Ben 1984te muhtar oldum. Yani 1989da da muhtardim ve köydeydim. Daha önce de böyle bir olay duymadim. Ben bu konuyu derinlemesine olarak arastiracagim ve ne gerekiyosa o islem için start verecegim. Davutlu Köyünün böyle bir olayla anilmaya baslanmis olmasina, bunun internette yayilmasina hiç anlam veremiyorum. Sadece gülüyorum dedi. Muhtar Karagöz, gerekli arastimalari yaptiktan sonra icap ederse yapimci sirketle bu noktada hukuksal olarakta mücadele edecegini kaydederek, Davutlunun magduriyetinin ciddiligine dikkat çekti.
link; http://www.gazetetrakya.c..._yuzu-717197.gazetetrakya
lüleburgaz'a bağlı olan köy. karadedeler olayının burada gerçekleştiği söyleniyor.
görsel
bana kalırsa pripyat terk bir yer.
görsel
bana kalırsa pripyat terk bir yer.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar