anayasa mahkemesi'nn türban kararını iptaline getirilen, akp yanlısı yorum.

yargıyı zan altında bırakmanın ötesinde, çok büyük saygısızlıktır.

http://www.ensonhaber.com...tepki:-CUBBELI-DARBE.html
akp yanlısı yorum olmamakla birlikte özgürlükleri kısıtlayan her darbeye uygun düşecek tanımlamadır.
hukuk düzeninde ters gelen şeyleri reddetmek durumundadır.
darbe falan da degildir ;

o zaman yasaları kendine gore oyuncak haline getirmek cok mu etiğe uygundur ?!

üstü kapalı özgürlük tanımı kimsenin siyasi çıkarlarına alet olmamalıdır.
akp milletvekilinden geldiği göz önüne alınınca akp yanlısı olduğu kabak gibi ortada olan suçlamadır.
tayyip'e siyaset yasagini kaldiran "cuppeli darbe"nin bir benzeridir.

edit: yanlis anlasilmasin, anayasa mahkemesinin her verdigi karara katiliyorum anlami cikmasin. benim elestirdigim insanlarin kararlari isine geldigi gibi okumasi. yoksa turkiye'deki hukuk sistemini hepimiz biliyoruz.
hukuk adamı kılığına girmiş kişilerin milli iradeye ipotek koyması durumda kullanılır.
akp diyarbakır milletvekili abdurrahman kurt tarafından yapılan tespittir. şahsım adına milletin iradesi önemsenmemiş, eğitim özgürlüğü ve insan hakları kısıtlanmıştır. diğer darbeler gibi demokrasi yara almıştır.
olabildiğince açık bir özgürlük tanımının, -mesela bir başkasının kafasındaki türbanın ya da bir diğerinin üstündeki parkanın, onlar üzerinde olmadığı için kimseyi ilgilendirmemesindeki özgürlük gibi- - ya da hadi t-shirtünü çıkar da öyle gir üniversiteye dendiğinde modern-laik insanın hissedeceği özgürlük kısıtlaması örneğindeki özgürlük gibi- hiçbir önemi olmadığını, hayatlarımızın tekelde olduğunu bizlere bir kez daha hatırlatan darbeci cübbelilerdir. bunlar kendi sınırları dışındaki herkesi asabilirler de, dışlayabilirler de. çünkü bunun adı adalet. hikmet gibi be mübarek...
yeni bir post-modern darbe çeşidi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026