bugün

çok önemli bir maddi desteğe sahip olan ve yakın zamanda üst liglerde göreceğimizi tahmin ettiğim, 2010/2011 sezonuna fırtına gibi başlayan kulüp. peterborough united'dan torres, bradford'dan neilson ve york city fc'den brodie'yi transfer ettiler, sırf bu adamlar yüzünden sezona 3 puanla başlamaları gerekirdi bence.

6 haftası geride kalan conference national'da 13 puanla 3. sırada yer alıyorlar. lider mansfield ve ikinci wimbledon afc ile puanları aynı.

bugün saat 17:00'de, ligin yeni ekiplerinden olan ve geçtiğimiz 6 hafta sonunda 5.liğe yükselmeyi başaran fleetwood'u ağırlayacaklar. muhtemel galibiyet kendilerini rahatlatacak. crawley iyidir, her sene "bu takım 3 senede 3 lig atlar aga!" denecek bir takım çıkmaz zira. örneğin, türkiye'de bucaspor... türk futboluna büyük renk katmıştır. dileğimiz, crawley'nin de aynısını yapması, basında kendisine yer edinmesi ve belki de, 10 sene sonra şampiyonlar ligi'nde galatasaray-crawley gibi eşleşmeler izletebilmesidir.

ha ben luton town taraftarıyım konferans liginde, o ayrı. tamam ben de istiyorum mansfield çıksın, luton çıksın, crawley çıksın, wimbledon çıksın... ama yok hocu, 2 takım çıkabiliyor yea.
şu sıralar 2 maç eksikle 2. takıma 13 puan fark atarak bir üst lige göz kırpmayı geçmiş artık tamamen giriyoruz hazırlan mesajı veren takım.
bu gazla devam ederse önümüzdeki sezonu da league two şampiyonu olarak tamamlayacaktır. konferans liginde kaybettiği puanların tek sebebi rehavettir.
kayseri erciyesspor başkanı ziya eren tarafından satın alınmış ingiltere league two takımı. yani düz hesapla 4. ligdeler.
© copyright 2005 - 2026