bugün

sozlukte ilk tanistigim yazarlardan biridir.

Bundan yuzlerce hesap once bir hesabimla baya muhabbet etmistik.

Severim kendisini.
fake midir değil midir bilmiyorum ama ekşiyle uludağa aynı entryleri giren yazar.

(#14822855)

https://eksisozluk.com/entry/37289679
sözlükteki aklı başında insanlardan biri. allah yolundan ayrılmaz umarım. dualarım seninle.
(bkz: #21847499)
hooopppaaaa demek istediğim yazarcık. kötü espri yapıyormuşum. olum sen dalga ile espri arasındaki farkı öğren sonra gel salıncakta sallarım seni. söz. *
zorunlu tanım: şakiiirt. *
tam kafamdaki yazar. buradan ayrılacak diye korktuğum şahsiyet. yanımda olmasını beklediğim insan.
(#20344559) helal olsun. hocasını bilmem de güzel söylemiş güzel örnek vermiş.
ben zekası bu kadar gerisini ilk defa görüyorum ve çok ciddiyim. bir alparslan kuytul hayranı, şahsın başlığının altına defalarca övgüler yağdırmıştır.
öncelikle, boş kişidir.
-kuyruk acısı çok acısı olan tipitip.
-tipi de kendi de içi de çirkindir-o haliyle nasıl yaşıyor bilmiyoruz.
-rumuzu da kendi de zavallı kişi parçası.
-bir zavallıdan başka bir şey değil.
(#19357430) rosava nın feyk hesabı.
nick altıma girdiği entry den sonra takibe aldığım ve büyük ölçüde fikirdaş ve zararsız biri olduğunu düşündüğüm bir kişilik, (bkz: temiz yazar)
suat kılıç hayranı. suat'a bir mail atsında imzalı fotoğrafını yollasın, duvarına asar.
(#18622090) saygıyı hakeden, muhterem bir yazar.
uludağ sözlük ferdici yazarlar birliği nin üyesi değerli yazar.
şakirt.
(#18453477) zeka fışkırıyor adeta. o kadar fışkırıyor ki, kalmamış.
(#17523757) zeka fışkırıyor adeta. o kadar fışkırıyor ki, kalmamış.
-aha sen de hoşgeldin, bu kez boş geldin.
(#14734377) hoş gördüm entry' ni üstadım ve sağolasın dediğim yazar.
8. nesil yazar. *
Öldürücü bir karizmanın yanında kıvrak bir zekaya da sahip yazar. Sözlükte çok can yakacağa benziyor. morinho'nun ilgisini çekecek taktikler var elinde. koştursun bakalım sözlükte.
(#13541494) entry sinde taktik kurma konusunda yeteneği olan yazardır. hoş gelmiştir.
© copyright 2005 - 2026