bugün
- lahmacun yiyecek kadar düşmek7
- ispanya'nın amerika'ya kafa tutması7
- safran7
- kabataş olayı görüntüleri27
- hangi manifest kızısın10
- galatasaray ne zaman transfer yapacak5
- meyveli lahmacun7
- mehdiyete dair hayalleriniz7
- istanbul un çok pahalı olması27
- arkadaşlar ne oldu size böyle7
- okumak yerine erken yaşta çalışmanın faydası3
- marc cucurella9
- türkiye cumhuriyeti ortak paydası3
- kıvameddin efendi3
- mehdi 29 yaşında mı başa geçmeli 40 mı6
- ne kadar salak olduğunuzu biliyor musunuz3
- sanayi tipi kavurmalı tost4
- en sevilmeyen ev işleri14
- ne kadar geri zekalı varsa hepsi uludağ sözlük te3
- ciddiye alınmamak4
- mel mel bakan gibson ve 0 0 710
- gönül almaya çalışan erkek11
- gocu25
- sitede büyüyen çocuk3
- kara sevdaya tutulan kalmaması7
- haluk levent son açıklaması7
- mehdi bir ihtiyaçtır3
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj3
- vaatlerinin tam tersi olduğu halde iktidarda olmak4
- hayatın en zor günü2
- erdogan ve trump'ın yakın ilişkisi4
- volkswagen beetle3
- kavgada ele sıçıp yumruklar atmak7
- en son ne aldınız5
- rejim kuklaları2
- annesi dışarı çıkmasına izin vermeyen çocuk2
- edip yüksel2
- beyaz ekmek yiyen vatan hainleri10
- saddam bandı2
- ben lafa değil göte bakarım4
- gece yolda yürürken arabada görülen çığlık maskesi2
- dhalsim10
- yazarların bugün cılkını çıkardığı şarkı7
- dünya kaç renklidir3
- temas2
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- bilgi içerikli entry girmeyen yazarın cnsl yönelmi2
- karı kıza para yedirir misiniz4
- helicobacter pylori2
- şimdi herkes su içsin3
* *
Rakiplerin sürekli olarak kendilerini geliştirdiği sektörde, müşteri yönetimi ve ilişkileri ön sıralara geçmek için son derece önemlidir, bu noktadaki belirleyici faktör ise müşteri portföyümüz üzerinde ki hâkimiyetimizdir, bu amaç üstünde yoğunlaşarak sizlere Microsoft Commerce Server 2007 nin iş akışı ve müşteri yönetiminde bizlere neler sağladığını ve müşteri bazlı çözümlerdeki avantajlarından bahsedeceğim.
Bu makalemizde aşağıdaki bilgileri bulacaksınız
- MCS Nedir? Artıları nelerdir?
- MCS sürümleri, farklılıkları nedir?
- Gereksinimler, kurulum öncesi adımlar
- Kurulum ve kurulum sonrası adımlar
Öncelikle Microsoft Commerce Server ın tarihçesinden ve sürümlerinden kısaca bahsetmek istiyorum.
Commerce Server ilk olarak Commerce Server 2000 ürünü ile piyasaya sürüldü ve 4 adet versiyonu bulunmaktadır
Commerce Server 2000
Commerce Server 2002
Commerce Server 2007
Commerce Server 2009 (RC)
Microsoft Commerce Server 2007 nin iş akışımıza artıları nelerdir?
- iş Analiz Sistemleri
Müşteri portföy akışını yönetebilir, trend analizi yapabiliriz.
- Profil Sistemi
Müşteri bazlı kataloglar düzenleyebiliriz ve müşterilerin iş ihtiyaçları doğrultusunda otomatikleştirme yapabiliriz.
- Müşteri Hedefleme
En çok dikkat çeken özelliklerden birisi olan müşteri hedefleme sayesinde müşteri profiline göre kendi oluşturduğumuz portalımız üzerinde içerik yönlendirmeleri yapabiliriz.
- Kullanıcı Yönetim Konsolu
Kişiselleştirilmiş kurallar, ürün katalogları, fiyatlamalar, reklam kampanyaları ile müşterilerimizle daha yakından ilişki kurma ve isteklerine hemen cevap verebilme imkânı.
- Katalog Yönetim Sistemi
Global Sanal katalog yaratma seçenekleri ile farklı departmanlardaki katalogları birleştirmek, farklı iş ortakları ile katalogları senkronize etme imkânı.
- Kritik iş Yönetimi
Veri şifrelemesi, çoklu kullanıcı kimlik doğrulama metotları, load balancing destegi, Datacenter sürümleri ile entegre çalışabilmesi, Biz Talk Server gibi diğer iş yönetim çözümleri ile uyumlu çalışabilmesi Microsoft Commerce Server 2007 nin kritik iş yönetiminde tüm ihtiyaçları karşılayabildiğini göstermektedir.
Commerce Server ın özelliklerinden bahsettikten sonra Commerce Server Kurulumuna geçelim.
Oncelikle Commerce Server Yüklemesini üç ayrı şekilde ele almalıyız.
(http://www.cozumpark.com/...genel-bak-ve-kurulum.aspx)
Rakiplerin sürekli olarak kendilerini geliştirdiği sektörde, müşteri yönetimi ve ilişkileri ön sıralara geçmek için son derece önemlidir, bu noktadaki belirleyici faktör ise müşteri portföyümüz üzerinde ki hâkimiyetimizdir, bu amaç üstünde yoğunlaşarak sizlere Microsoft Commerce Server 2007 nin iş akışı ve müşteri yönetiminde bizlere neler sağladığını ve müşteri bazlı çözümlerdeki avantajlarından bahsedeceğim.
Bu makalemizde aşağıdaki bilgileri bulacaksınız
- MCS Nedir? Artıları nelerdir?
- MCS sürümleri, farklılıkları nedir?
- Gereksinimler, kurulum öncesi adımlar
- Kurulum ve kurulum sonrası adımlar
Öncelikle Microsoft Commerce Server ın tarihçesinden ve sürümlerinden kısaca bahsetmek istiyorum.
Commerce Server ilk olarak Commerce Server 2000 ürünü ile piyasaya sürüldü ve 4 adet versiyonu bulunmaktadır
Commerce Server 2000
Commerce Server 2002
Commerce Server 2007
Commerce Server 2009 (RC)
Microsoft Commerce Server 2007 nin iş akışımıza artıları nelerdir?
- iş Analiz Sistemleri
Müşteri portföy akışını yönetebilir, trend analizi yapabiliriz.
- Profil Sistemi
Müşteri bazlı kataloglar düzenleyebiliriz ve müşterilerin iş ihtiyaçları doğrultusunda otomatikleştirme yapabiliriz.
- Müşteri Hedefleme
En çok dikkat çeken özelliklerden birisi olan müşteri hedefleme sayesinde müşteri profiline göre kendi oluşturduğumuz portalımız üzerinde içerik yönlendirmeleri yapabiliriz.
- Kullanıcı Yönetim Konsolu
Kişiselleştirilmiş kurallar, ürün katalogları, fiyatlamalar, reklam kampanyaları ile müşterilerimizle daha yakından ilişki kurma ve isteklerine hemen cevap verebilme imkânı.
- Katalog Yönetim Sistemi
Global Sanal katalog yaratma seçenekleri ile farklı departmanlardaki katalogları birleştirmek, farklı iş ortakları ile katalogları senkronize etme imkânı.
- Kritik iş Yönetimi
Veri şifrelemesi, çoklu kullanıcı kimlik doğrulama metotları, load balancing destegi, Datacenter sürümleri ile entegre çalışabilmesi, Biz Talk Server gibi diğer iş yönetim çözümleri ile uyumlu çalışabilmesi Microsoft Commerce Server 2007 nin kritik iş yönetiminde tüm ihtiyaçları karşılayabildiğini göstermektedir.
Commerce Server ın özelliklerinden bahsettikten sonra Commerce Server Kurulumuna geçelim.
Oncelikle Commerce Server Yüklemesini üç ayrı şekilde ele almalıyız.
(http://www.cozumpark.com/...genel-bak-ve-kurulum.aspx)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar