bugün
- macron koşacak diye park kapatan akepe29
- akp bitince ne olacak17
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması33
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler7
- sözlük hatunlarının nefsimi kabartması sorunsalı6
- fusya semsiyeli yabanci17
- gocu nickli şahıs buraya bak arslanım9
- futbol21
- uludağ sözlük hatunlarının taş gibi olması7
- ciguli kral20
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları4
- evlenince seni çalıştırmam diyen erkek10
- otel odasında ölü bulunmak10
- sözlük yazarlarının lahmacunları10
- nato zirvesini yabancılar çok da sallamıyor5
- rahip brunson'ı talebim üzerine derhal gönderdi6
- kol saati takmanın anlamsızlığı13
- her gün söylenen ufak tefek yalanlar9
- insanların yüzde 20 sinin iç sesinin olmaması4
- abd'nin kucağında siyaset yapmak8
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler9
- alaçatı da hayır lokmasını talan eden teyzeler2
- abd iran savaşı6
- abdulkadir selvi6
- koparmadan 24 cm sıçtıktan sonra tansiyon düşmesi5
- macron koştu diye kavga etmek6
- güne bir şarkı bırak10
- f 35 leri kendimiz yapalım8
- kadinlarin erkekleri dm den taciz etmesi8
- ona bir şey söyle15
- tefsiriyle okusak ülkenin yarısı dinden çıkar2
- trump'ın tr'ye 5 f 35 vereceğiz açıklaması10
- galatasaray ın şampiyonlar ligi rakipleri2
- zengin yakışıklı esmer zeki kaslı olmak3
- ölümden sonra yaşamın var olduğu gerçeği8
- ankara da nato zirvesi14
- akepe'nin 25 yılını tek görselle özetle2
- yol yabdı4
- erdal beşikçioğlu4
- kalf2
- reise biyat edeceksiniz ulan köpekler3
- uzun entry giren yazar enayiliği11
- 12 temmuz 2026 arjantin isviçre maçı7
- emmanuel macron3
- vajina sıcaklığı2
- usualsuspect'i ifşalıyorum gelin2
- trump'ın rahip brunson olayını yine anlatması4
- ölümün en iyi tanımı14
- z kuşağı kızları5
- uysaljakoben8
yoğun yaşanan duygular sonucunda patlak veren kanserdir. adı üstünde bu yoğunluğun sebebi ceren olur. hastalığın başlangıcı sadece onu düşünmekle başlar, ileriki safhalarda onun için içmekle devam eder. vaka ağırlaştıkça yalnız kalamama duygusu baş gösterir. mesela bir otelde odaya tek kişilik ücret ödeniyorsa, otel kazıklanıyor demektir. çünkü orda ceren de bulunmaktadır. her sessiz ortamda, ne zaman insanlardan ayıklanıp "tek kaldım ulan" olayına girdiğinizde, her gördüğünüz ilişkide, her dinlediğiniz müzikte ceren vardır ve de siz de doğal olarak yalnız kalamıyorsunuzdur. tıpkı ahmet aslan tanımadığım ten şarkısında geçen "bu benim içimde dolaşan da kimdir" "bu benim içimde mekan tutan da kimdir" sözleri gibidir. siz yok saysanızda aslında vardır.
alkol tüketimi gün geçtikçe artar bu hastalıkta. 45 yaşına gelip de sidiğinizi tutamayacağınızı biliyorsanız sebebi alkolde aramayanız çünkü içirten etken daha kuvvetli gelir. ahmet kaya şarkısında geçtiği gibi "sigarayı günde 3 pakete çıkardım" belirtisi ise sizde akciğer kanseri yapmaz. yapan yine içirtendir. ha bu arada, bu kanser adamı öldürmüyor maalesef. tabi bir yerde ölüm kurtuluş ama öldükten sonra ceren' i görememe, bir daha dokunamama korkusu adama ekstra bir sağlık aşılıyor.
o kadar kötülüğünden bahsettik biraz da faydasından bahsedelim. efendim dünyada ölüm kesin. hepimize basacaklar beyaz yumuşak keteni. bir nedenden dolayı boylayacaksak tahtalı köyü en güzel sebebi bu hastalıktır. dünya sikime minare götüme yaşarken sizi hayata bağlar bu hastalık tıpkı diğer kanserler gibi. hastalığın virüsü kalpte yaşar. kalpteki sevgi çıkmadıkça inim inim inletir adamı. sevgiyi sökemiyorsanız yandığınızın resmidir. siz en iyisi hiç uğraşmayın kurtulmakla falan, zevk alın tadını çıkarın. bu hayatta kaç kişi size böyle bir duygu yaşatıp hasta eder ki?? kıymetini bilin bu hastalığın. ama eğer ki "odam kireç tutmuyor" türküsündeki gibi "ben sevdim eller aldı neden ben ölmüş miyem" diyorsanız en yakın kişiye helvanızın tarifini verin.
alkol tüketimi gün geçtikçe artar bu hastalıkta. 45 yaşına gelip de sidiğinizi tutamayacağınızı biliyorsanız sebebi alkolde aramayanız çünkü içirten etken daha kuvvetli gelir. ahmet kaya şarkısında geçtiği gibi "sigarayı günde 3 pakete çıkardım" belirtisi ise sizde akciğer kanseri yapmaz. yapan yine içirtendir. ha bu arada, bu kanser adamı öldürmüyor maalesef. tabi bir yerde ölüm kurtuluş ama öldükten sonra ceren' i görememe, bir daha dokunamama korkusu adama ekstra bir sağlık aşılıyor.
o kadar kötülüğünden bahsettik biraz da faydasından bahsedelim. efendim dünyada ölüm kesin. hepimize basacaklar beyaz yumuşak keteni. bir nedenden dolayı boylayacaksak tahtalı köyü en güzel sebebi bu hastalıktır. dünya sikime minare götüme yaşarken sizi hayata bağlar bu hastalık tıpkı diğer kanserler gibi. hastalığın virüsü kalpte yaşar. kalpteki sevgi çıkmadıkça inim inim inletir adamı. sevgiyi sökemiyorsanız yandığınızın resmidir. siz en iyisi hiç uğraşmayın kurtulmakla falan, zevk alın tadını çıkarın. bu hayatta kaç kişi size böyle bir duygu yaşatıp hasta eder ki?? kıymetini bilin bu hastalığın. ama eğer ki "odam kireç tutmuyor" türküsündeki gibi "ben sevdim eller aldı neden ben ölmüş miyem" diyorsanız en yakın kişiye helvanızın tarifini verin.
11 yil oncesine ait bir iliski yazisidir.
Yemin ederim suratini, boyunu posunu hatirlamam ama neler yazmisim.
Vay amk. Tam sigara yakmalik olay ama sigarayi da biraktim.
Yemin ederim suratini, boyunu posunu hatirlamam ama neler yazmisim.
Vay amk. Tam sigara yakmalik olay ama sigarayi da biraktim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar