bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri47
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı29
- claudian clouds33
- yaşanmamışların yası6
- buzdolabının kapağını açıp boş boş bakmak5
- kültür2
- en iyi vampir filmi4
- insan ne ister5
- yazarların akşam yemekleri6
- okulda zil sesinin felsefi anlamı3
- cumartesi gecesi sıkıcılığı4
- en iyi kurt adam filmi3
- cok da abartmaya gerek uok6
- intothenirvana2
- kadınlar7
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak4
- sözlük kızlarının kekleri24
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği7
- anın görüntüsü25
- gary oldman2
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- the crow2
- true'nun engelli olması6
- çirkin2
- başkalarının istediği gibi yaşamak4
- meriç dükalığı8
- okan buruk9
- ermeni alfabesi2
- annem2
- allah11
- galatahahahahahaha3
- sevdiğiniz yazarlar8
- islamda namaz yoktur30
- sarapci koala hatayi33
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- true ile tatlı sert3
- günlük2
- fusya semsiyeli yabanci22
- kürdistan10
- ankara da yeni nesil suç örgütleri operasyonu2
- dantelli sütyen takan erkek12
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- önyargı2
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği4
- tai lung8
- ölümden korkuyor musunuz17
- morkstar2
aşırı pahalı ingiliççe uygulaması. bunun yerini biraz internette gezip envai çeşit aksanda ve seviyede konuşan insanla tanışabilirsiniz.
ne diorsunuz arkadaşlar kullanan var mı aranızda?
Edit: konuşarak öğren
Edit: konuşarak öğren
Bir kez ne var ne yok diye kaydolduğum, paralı olduğunu görünce çıktığım, aylardır mail kutumu spama boğan uygulama.
Verdikleri reklamlar can sıkmaya başlayan site. Ekşide erteleme hastalığı başlığını takip ediyorum baktım entri girilmiş. Dil öğrenmeyle de ilgili olduğunu fark edip daha da ilgiyle okumaya başladım. Ortalara doğru reklam kokusunu aldım ve yazara sövmeye gidiyordum ki sponsorlu olduğunu fark ettim. Sadece Kendinizden tiksindiyorsunuz böyle reklamlarla.
2 günde bir indirim var gel içerikli bana mail atan uygulama.
bu uygulamaya para vermek için enayi olmak lazım gibime geliyor. bence Omegle gibi ingilizce konuşabileceğin sitelere girip dakika sınırın olmadan insanlarla konuşmak daha pratik ve bedava olması açısından avantajlı olur.
bu uygulamaya para vermek için enayi olmak lazım gibime geliyor. bence Omegle gibi ingilizce konuşabileceğin sitelere girip dakika sınırın olmadan insanlarla konuşmak daha pratik ve bedava olması açısından avantajlı olur.
Muadil ücretsiz başka bir versiyonu olup olmadığı merak edilen yabancı dil geliştirme programı. Çeşitli eğitmenlerle bire bir konuşuyorsunuz. Ama fiyatı biraz tuzlu.
Black friday gününde %60 indirim yapmış efsane site. Herhalde en anlamlısı buydu.
Seçtiğiniz yabancı bir hocayla seçtiğiniz konular hakkında kamera bağlantısı üzerinden ingilizce konuşma pratiği yapabileceğiniz uygulama.
ancak fiyatları biraz saçma.
haftada beş gün 60 dakika konuşmak isterseniz aylık 1500 lira gibi rakam çekiyor.
arkadaş bir saat ingilizce goygoy yapacaz diye 1500 lira fiyat çekmek nedir ya. o parayla tatile gidip yabancı bir manita yapılır ki üzerine deniz ve seks bedeve.
ancak fiyatları biraz saçma.
haftada beş gün 60 dakika konuşmak isterseniz aylık 1500 lira gibi rakam çekiyor.
arkadaş bir saat ingilizce goygoy yapacaz diye 1500 lira fiyat çekmek nedir ya. o parayla tatile gidip yabancı bir manita yapılır ki üzerine deniz ve seks bedeve.
Ana dili ingilizce olan insanlarla konuşmaya yarayan bir platform. Biraz pahalıdır.
Haziran 2023e kadar geçerli cambly üyeliğimi devretmek istiyorum ilgilenen varsa dm.
(haftada 2 gün 30'ar dakika)
(haftada 2 gün 30'ar dakika)
ingilizce öğrenmek için. ingilizce konuşman gerekir.
Güzel bir uygulama.
Güzel bir uygulama.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar