bugün
- nickten isim tahmini yapmak43
- bursalı erkekler15
- arkadaşlar ben yarım akıllı mıyım ya7
- japon denince akla gelenler8
- kahve içelim mi4
- 30 dakika bilgi içerikli entry girelim kampanyası10
- sözlüğün kralı olmak5
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir3
- tai lung'un erkeklerden hoşlanması6
- manyak mısınız nesiniz7
- sözlük kızlarının kombinleri11
- anın görüntüsü18
- enayimiknatisii16
- velvet56
- manitaya miyavlamak2
- on üçüncü nesil yazarlara hoş geldin diyoruz4
- türkiye ekonomi modeli2
- vatan hainleri3
- diamond bosphorus23
- karın ağrısına mekikli çözüm3
- free bird2
- az yakar diye dizel araba alan memur4
- hashimoto tiroiditi4
- şeyh olmak için gerekenler3
- habire12 adamdır37
- tai lung24
- kavga etmekten korkan erkek8
- ak parti merkez yürütme kurulu toplantısı8
- akıl hastaneleri2
- nervio hamferdi6
- çomar alayları2
- dincileri akıl hastanesine yollamak2
- evde yapabileceğiniz şeyler2
- 27 temmuz 20262
- habire1259
- kuşların temiz arabalara sıçması6
- yunan adaları6
- mikronezya da savaş çıksa türkiyenin etkilenmesi3
- askerliğin mantığı2
- en sevilen su markası7
- insan kaynakları6
- faik öztrak4
- server'ın naneyi yemesi5
- sssilvermist19
- izmirli kızların verici olması17
- mutsuzluğun en büyük nedeni15
- balyoz ve ergenekon kumpasları2
- ben geldim naneler13
- abberline3
- kacak elektrik kullanmayan bey2
"Ben bir cadıyım. Bu; elimde bir süpürgeyle uçabilme yeteneğine sahip olduğumu göstermez elbette ama asabımı bozanların kafalarına uçabilme yeteneğimin olmadığını da göstermez. Güldürükçü biriyim, güldürmeyi ısırgan bir mizahla yaparım buradaki ısırgan tuttuğunu koparan manasında değil tuttuğunu oturtan manasındadır. Hayatta olan biten birçok şey beni kudurtmaya yeter ee ben de doğal olarak kudururum ama aynı zamanda kudurturum, zira sakine apartmanının sakinlerinin sakinliği beni fazlasıyla sıkar. Ben bir tükürükçüyüm; tükürme eylemi eleştirdikten, azarladıktan, didikledikten sonra bile nato kafa nato mermer olanlara karşı bir eylemdir ve zararı yoktur cadılığa halel getirmez zira o kadarını anlasaydı beni de o raddeye getirmezdi dimi. Bazen bir sebebe gerek duymadan coşarım coşkum bulaşıcıdır, hayatta hasta etmeyen tek virüs olduğunun garantisini veririm. Tabii hemen ümitlenmemeli bir de sinirden hoplattırıcıyım. Sinir ederim, eleştiririm, iğnelerim, kafa şişiririm ( ee o kafalar o kadar boş olmazsa sözler anlamsız sesler olarak yankı ve ağrı yapmaz diye bilimsel olduğuna kani olduğum bir açıklamamı da yaparım. ) Didiklerim, kurcalarım, bozarım, tamir ederim, severim ee ziyadesiyle sevilirim. 300 spartalı birden üstüme üstüme gelse sözümden dönmem ama bundan gözümün dönmeyeceği anlaşılmasın. Amma velakin çalışırken, yürürken, bakarken, dinlerken, yemek yerken, kitap okurken, film izlerken, konuşurken sevişirken, eğlenirim. Harikuladenin vücut bulmuş hàliyim desem abartmış olmam."
manifestosuna "ee süpermiş" diyenleri bekleyen site. Sitede hemen tüm üyelerin yazıları olduğu için imla ve noktalama kontrolünün zor olduğunu düşünmekteyim, bazı yazıları okurken gördüğünüz imla hatasından sıkılıp bırakabiliyorsunuz. Bunun dışında iyi yazılar da var.
iyi ya da kötü, takipçisiyiz efendim ailecek iyi yazılara rastlamaya çalışıyor gözümüzü gönlümüzü açmalarını, ufkumuzu genişletmelerini bekliyoruz; "kàh onaylıyor kàh onaylamıyoruz"u da belirtmek isterim.
manifestosuna "ee süpermiş" diyenleri bekleyen site. Sitede hemen tüm üyelerin yazıları olduğu için imla ve noktalama kontrolünün zor olduğunu düşünmekteyim, bazı yazıları okurken gördüğünüz imla hatasından sıkılıp bırakabiliyorsunuz. Bunun dışında iyi yazılar da var.
iyi ya da kötü, takipçisiyiz efendim ailecek iyi yazılara rastlamaya çalışıyor gözümüzü gönlümüzü açmalarını, ufkumuzu genişletmelerini bekliyoruz; "kàh onaylıyor kàh onaylamıyoruz"u da belirtmek isterim.
inci sözlük yazarları tarafından fena halde benzetilen* site.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar