bugün
- sözlük kızlarının kendilerini güvenilir sanması7
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası31
- 24 tane fake hesabı olan yazar6
- sözlükteki herkesin 2 hesap kullanması7
- acıyo diyen kız6
- biraz şımardım6
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak18
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor8
- sevgilinizin sözlükte yazar olması6
- true'nin utanmadan gammazlara laf söylemesi4
- çağımızın hastalığı7
- seri gizli artı oy veren melek15
- yan ma leley yan ma leyyo3
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum20
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor10
- nickten isim tahmini yapmak72
- gammaz çetesi7
- sapık olduğu için çaylak olan insan5
- çaylak hesapların artı oy vermesi2
- eski sevgilisinin adını sözlükte anan yazar2
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri10
- hayattan zevk alamamak17
- kalabalıklar içinde yalnız olmak12
- clean code alışkanlığı2
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu6
- bacınızın uluda yazar olmasını ister misiniz3
- arkadaşlar hoşçakalın4
- hava ne kadar güzel ya3
- balkonda kitli kalmak4
- gammazların gizli hesapları görebilmesi3
- insana kendini güvende hissettiren şeyler6
- yazarların sözlükte bulunma amaçları7
- deliğim ben götü kara deliğim3
- hikayeyi devam ettir25
- ülkenin kötü halinden gammazların sorumlu olması3
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- biber dolması olsa da yesek7
- g'i l d'e d l'i l y26
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- hazret ktc5
- albirader camus2
- venezia fc2
- alkollü sürücüye 602 bin lira ceza3
- gizem güven2
- sabah kahvaltısında menemen yiyen erkek3
- arkadaşlar bir bakar mısınız9
- önüne gelene ayar verebileceğini zanneden insan4
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- mohamed salah ghaly3
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi8
inci sözlük yazarları tarafından fena halde benzetilen* site.
"Ben bir cadıyım. Bu; elimde bir süpürgeyle uçabilme yeteneğine sahip olduğumu göstermez elbette ama asabımı bozanların kafalarına uçabilme yeteneğimin olmadığını da göstermez. Güldürükçü biriyim, güldürmeyi ısırgan bir mizahla yaparım buradaki ısırgan tuttuğunu koparan manasında değil tuttuğunu oturtan manasındadır. Hayatta olan biten birçok şey beni kudurtmaya yeter ee ben de doğal olarak kudururum ama aynı zamanda kudurturum, zira sakine apartmanının sakinlerinin sakinliği beni fazlasıyla sıkar. Ben bir tükürükçüyüm; tükürme eylemi eleştirdikten, azarladıktan, didikledikten sonra bile nato kafa nato mermer olanlara karşı bir eylemdir ve zararı yoktur cadılığa halel getirmez zira o kadarını anlasaydı beni de o raddeye getirmezdi dimi. Bazen bir sebebe gerek duymadan coşarım coşkum bulaşıcıdır, hayatta hasta etmeyen tek virüs olduğunun garantisini veririm. Tabii hemen ümitlenmemeli bir de sinirden hoplattırıcıyım. Sinir ederim, eleştiririm, iğnelerim, kafa şişiririm ( ee o kafalar o kadar boş olmazsa sözler anlamsız sesler olarak yankı ve ağrı yapmaz diye bilimsel olduğuna kani olduğum bir açıklamamı da yaparım. ) Didiklerim, kurcalarım, bozarım, tamir ederim, severim ee ziyadesiyle sevilirim. 300 spartalı birden üstüme üstüme gelse sözümden dönmem ama bundan gözümün dönmeyeceği anlaşılmasın. Amma velakin çalışırken, yürürken, bakarken, dinlerken, yemek yerken, kitap okurken, film izlerken, konuşurken sevişirken, eğlenirim. Harikuladenin vücut bulmuş hàliyim desem abartmış olmam."
manifestosuna "ee süpermiş" diyenleri bekleyen site. Sitede hemen tüm üyelerin yazıları olduğu için imla ve noktalama kontrolünün zor olduğunu düşünmekteyim, bazı yazıları okurken gördüğünüz imla hatasından sıkılıp bırakabiliyorsunuz. Bunun dışında iyi yazılar da var.
iyi ya da kötü, takipçisiyiz efendim ailecek iyi yazılara rastlamaya çalışıyor gözümüzü gönlümüzü açmalarını, ufkumuzu genişletmelerini bekliyoruz; "kàh onaylıyor kàh onaylamıyoruz"u da belirtmek isterim.
manifestosuna "ee süpermiş" diyenleri bekleyen site. Sitede hemen tüm üyelerin yazıları olduğu için imla ve noktalama kontrolünün zor olduğunu düşünmekteyim, bazı yazıları okurken gördüğünüz imla hatasından sıkılıp bırakabiliyorsunuz. Bunun dışında iyi yazılar da var.
iyi ya da kötü, takipçisiyiz efendim ailecek iyi yazılara rastlamaya çalışıyor gözümüzü gönlümüzü açmalarını, ufkumuzu genişletmelerini bekliyoruz; "kàh onaylıyor kàh onaylamıyoruz"u da belirtmek isterim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar